Плевен - 149

• 75 985
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Съмнявам се, че ще се промени нещо. ОИК казаха, че това са окончателните резултати и точка. Кога някой обжалвал е спечелил?

# 106
  • Плевен
Привет на всички майки от Плевен!Търся си компания за гимнастика за бременни ,бъдещи (а и не само бъдещи)майки от Плевен Simple SmileКойто се интересува може да ми пише на лични. гимнастиката се състои в упражнения на постелка,упражнения с леки гирички,с ластици за разтягане и на коленна опора за задна част на краката и дупето!Залата има специално помещение за нас бременните Simple SmileЧасовете са гъвкави и има възможност за промяна за тези които работят!

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 21:15 от Дивиана

# 107
Аз съм анти гимнастиката по принцип. Laughing

Вижте к`во, понеже при мен нахлу няква логическа нишка и вероятност(след снощния репортаж), доцентът Стойков да има еврейски корени, връзки или квото там има, за туй просто нема и гък да кажа пойчи!  Joy Амин, к`вото стане. Пък и без това туй чудо ще трае има няма година и нещо, че 21.12.2012 ей го все е дошло! Twisted Evil
Довечера почва "Стъклен дом" отново - дали тая беге вълна във филмоправенето ще се задържи още дълго? Иван и Андрей ще ме загубят като рейтинг.
Днес при Ути ще има уроци по правене на къпкейкове и декорирането им, за който го е еня.

# 108
Mirama   Hug много, много ти благодаря!  bouquet

# 109
Аз не съм анти гимнастиката, преди да забременея често си правих вкъщи,че зимата не ми се ходеше до фитнеса. Нооо като бях бременна- единствената гимнастика,която признавах е разходката. Ходене,ходене и пак ходене. И съм със зимно бебе . Някои дори се опасяваха,че ще родя на улицата

Мен вече ми е все тая кой ни  е кмет. Плевен няма да живне. За съжаление. Дано поне за нашите деца да е по-добро....

Това лято що не пусаха Каскадата? така и не разбрах

# 110
Четвъртък или петък в "Будапеща" от 19ч?
Да мина да запазя места?
/ако искате на друго място - пишете/

Каскадата я пускаха поне веднъж-дваж в седмицата, а големият фонтан, този в Градската и малките фонтанчета - всеки ден. Чопи, явно не си уцелила като си слизала към центъра.

Новини от Люси?

# 111
 Аз съм за петък  Peace

# 112
  • Плевен

И аз съм за петък Simple Smile.

Тук съм все още с беболина в тумбака  Heart Eyes, даже и на работа походвам.

# 113
Люси, в ранни зори съм се сетила за теб  Heart Eyes Започваш да се обозначаваш сутрин и вечер  Laughing

# 114
  • Плевен
Люси, в ранни зори съм се сетила за теб  Heart Eyes Започваш да се обозначаваш сутрин и вечер  Laughing

Слушшам Simple Smile!

# 115
То нашата работа стана малко като "Плевенчани в повече " Simple Smile То бива прилика със сериала, ама чак пък толкова  Laughing

# 116
Хаайде и другите да се обозначат за ден моля!

Люси, стискам палци, пък най-добре да се видим първо и после да раждаш.

# 117
Петък е ок.

Днес ходих до Дитекс. Имат много хубави, подплатени и мекички анцузи. Целите са за по-малки деца, до към ръст74. Такива като за Калина (ръст 92-104 в този диапазон) бяха повечето все горнища, а долнищата кът.
После имаше за по-големи деца, вече над 114-120см пак цели анцузи.
Имаше доста момчешки долнища. Имаше и много меки и хубави ескимоси за бебета.
Горнищата са на 6лв, долнищата и те. Имаше и мекички блузки за по 4лв, но пак за по-големи деца.

# 118
Мира, направо ме разби с цени! Shocked Миналата година съм купувала, но не си спомням да са били толкова евтини. А, между другото, са доста качествени. Нищо не е мръднало!

За среща-Петък съм ок!

# 119
Шушлякови гащеризони имаше ли?

Общи условия

Активация на акаунт