Плевен - 149

• 75 984
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Към момента докторът води с 200 гласа.

# 91
Някъде публикувано ли е кои ще са новите общински съветници?

# 92
Сега ще се започне с цирковете.
В Бохот забравили, че има камери и подменяли бюлетини. )

# 93
Ще обжалват малко, или единия или другия...и така  Laughing

# 94
В Славяново от агенция "Казал-рекъл" Зеленогорски си напазарува за І тур 460 гласа в полза на туземния кмет и общински съветници.

# 95
Някъде публикувано ли е кои ще са новите общински съветници?
http://results.cik.bg/tur1/mestni/1524.html
Само преди седмица ако някой ми беше казал, че ще предпочитам Зеленогорски щях да го обявя за луд.

# 96
Процента разлика е много нисък, сега ще пада яко броене.
А и Зеленогорски си го каза, че който и да спечели, ще прави възражение и ще иска повторно броене.

# 97
Трудно се сдава властта  Simple Smile  Сега с нетърпение ще следя как новия кмет ще спре емиграцията от града и какви нови работни места ще отвори  Mr. Green
 Стария го видяхме - откри няколко магазина,закри един,тъкмо взе да асфалтира улиците,в наше село закърпи цели две дупки...
  Мен повече ме интересува как избирането на новия кмет ще се отрази на менажирането на болницата

# 98
Здравейте момичета! Hug

Една моя съфорумка и ваша съгражданка ми даде този линк, за да попитам нещо. Моля да ме извините за нахълтването, но ще съм благодарна на някоя от вас, ако има впечатления от д-р Емилия Кривошийска - детски офталмолог и ги сподели с мен!

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 99
Emilly1212, това е единственият офталмолог, който се занимава и с бебета. Изключително приятна жена и много добър специалист. Задължително обаче ако ще ходите при нея и става въпрос за бебе и малко дете си запишете час. Жената постоянно е в операции и дори и с час ще почакате 20-30мин докато ви прегледа.

# 100
Ами, честит да ни е, какво друго да кажа...

# 101

Отървахте се вие ,да му мислим ние  Laughing.

# 102

Отървахте се вие ,да му мислим ние  Laughing.
Нали има една приказка - на малко прасе и нов началник никой не се радва. То тук стана - от само наш началник - всеобщ такъв  Mr. Green

# 103
Защо така момичета, не чувствам никакъв ентусиазъм да блика към "минижирането" получено в Израел като обучение. Twisted Evil За фенките на Зеленогорски да кажа има още шанс, да се обърнат нещата. Разликата им със Стойков е само 389 гласа според ЦИК, ако Зеленогорски обжалва и съдът уважи доводите му, може да има трети рунд и синьото човече да се върне на власт.
А Дикси ней така, някои забравят, че от зле може да стане още по-зле! Laughing

# 104
номадка, той си кажа снощи човека по БТВ, че ще обжалва ако не спечели. ) Така че....вероятно за 3ти път ще избираме кмет. )

Общи условия

Активация на акаунт