Плевен - 149

• 75 992
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен
Тесс, дано ви се размине престоя в болница и бързо да оздравява Дани! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 301
Бързо оздравяване на Дани!Ще се оправи бъди сигурна но е неприятно нещо да сте в болница.

# 302
  • гр.Плевен
Бързо оздравяване на Дани!  Flowers Four Leaf Clover

# 303
Стискам и аз палци за добрия развой при Дани  Hug

Тая шапка ми е гейска. Извинете, номадка  Mr. Green Извинявай и ти Фталл, ако си си я пожелал за Коледа  Laughing

# 304
  • Плевен
 Laughing Mr. Green

Дана, да оздравява бързо детето Hug!

В грабо има оферта за  пъзел със снимка на клиента. Аз мисля да изненадам Миши с нейна снимка Grinning.

# 305
Люси, страхотни са ти момичетата, да са живи и здрави!

Стискам палци на Тео, скорошно оздравяване и бързо да излизате от болницата.

Деси, Миленка, браво и от мен! Хубаво е, че ви има, като се сетя как съм се борила да си задържа кърмата преди години, а информацията беше оскъдна.

# 306
Почерпете се за здравето на Никола

# 307
Жив и здрав да е Никола! Честито и на останалите именници!   bouquet
Бързо оздравяване на Дани!

# 308
Тина,да ти е живо и здраво момчето   bouquet
Честит Имен Ден на всички именяци   bouquet

# 309
Честит имен ден на именниците! 
Тина, жив и здрав да ти е Никола!

# 310
Laughing Mr. Green

В грабо има оферта за  пъзел със снимка на клиента. Аз мисля да изненадам Миши с нейна снимка Grinning.

Пробвано е, много добре стана Simple Smile   наистина е много добра идеята Simple Smile

а, здравейте! не сме се виждали отдавна  Mr. Green

# 311
Момичета, изписаха ни.   Simple Smile Вече казвах на мъжа ми, че ако ни задържат още 5 дена, после директно отивам някъде да си лекувам нервите   Crazy

Не мога да ви опиша какво е в болница с бебе  Crazy Част от нещата, които Дани правеше там нон стоп бяха:

Обляга се на вратата на стаята, реве и блъска, докато не го пусна в коридора
Отива на външната врата на отделението, реве и блъска, докато не го пусна в коридора.
Разхожда се по всички стълби на отделенията, с моя помощ
Търкаля се по земята
Ако види някъде паднала бисквитка или солетка, тичам да я взема преди него да не я налапа
Не ни се затваряше добре вратата на банята, един ден буквално докато прибера кафето си да го скрия, тичам след него там и го заварвам хвърлил една салфетка в тоалетната и тъкмо да я извади с ръчички 
3 пъти се залива с кафето ми, защото шкафчетата са ниски
Постоянно влизаше по стаите на другите деца
Завираше се под металните болнични легла и няма излизане  
Риташе портокали по земята, за да играе мач. Като му ги взема, се реве докато не му ги върна.
3 пъти му слагаха абокат, 2 пъти той си го махна, на третия път му пръснаха вената  Оттам продължихме на мускулни инжекции с много рев

Побеля ми косата, не съм се отделяла от него и накрая и аз се гътнах болна, та сега почвам антибиотик, за да не го заразя с нещо друго, докато го доизлекуваме. Детското беше пълно с болни дечица, пневмонии, ангини, повръщания, ужас. Дано ни е първи и последен престой. Болницата е чиста и удобна, но леглата скърцат пронизително при всяко мръдване, не знам как са ги избрали.

Сега ще оправям багажа и после ще пиша пак

# 312
Тес,бързо възстановяване на Дани и на теб от този голям стрес   Hug

# 313
Бързо оздравяване на всички болнички. Ние също минахме през гаден вирус, само аз устисках май , ама да не дърпам дявола за опашката.
Аз пак въпросче на здравна тема, ама кажете ми, насочете ме, къде да се отиде на ехографско изследване на млечна жлеза?

# 314
Аз го преживях миналата година с Марина, която на всичкото отгоре проходи в болницата и откри катеренето на стълби. ooooh!
Кошмарът е неописуем. Mr. Green

Радвам се, че вече сте вкъщи! Оздравявайте и се възстановявайте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт