Плевен - 149

• 75 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Viksun, тези в Лидъл са качествени по принцип.

# 706
Дикси, търсех си рецепта за сладко-кисел сос, и първата рецепта в Google е твоя Grinning

# 707
Дикси, търсех си рецепта за сладко-кисел сос, и първата рецепта в Google е твоя Grinning
Хаха, пускала съм темата преди 100 години  Laughing

П.П. сега я видях...този пълен член ще ми отреже главата някой ден, толкова сме на вие с него. Срам ме хвана  Embarassed

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:41 от Дикси

# 708
 И аз харесах ботушите в Лидл!

Болните да оздравяват!

Ууууууууууу, навън е толкова студено, че докато отворя да проветря и за секунди съм настръхнала като борче, после 2 часа нямам стопляне

Я да подхвана една темичка: "Какво планирате за Свети Валентин и Трифон зарезан?", според това кой каквото празнува

Аз съм подготвила подарък на патенцето, но тъй като е поръчан на посредник на Юнивърсал мюзик, много се притеснявам дали ще дойде на време. Става въпрос за 2 албума на Елтън Джон, които той няма. Дано да дойдат, защото не знам какво ще правя! Нямам алтернативен вариант, няма да излизам по магазините за нищо на света в тоя студ.

# 709
  • Плевен
В Продавалника има нови ботуши от производител.
http://prodavalnik.com/n40-novi-botushi-damski-silikonovi-balgar … ki-kache-i3769732

# 710
Добро утро и от мен. )
След 3дни сополи, Калина почва и да покашля. Пфууу, а си стои в къщи.

Нели, нищо не планирам нито за Св.Валентин нито за Тр.Зарезан. ) Нито сме влюбени, нито пием. ))) хахахахаха. )
Аз съм антиромантичен човек просто. )

# 711
valka видях ги, добра оферта са..
сега като ги разгледах, тях ще видя и тези в лидъла и готова работата ..  Laughing

като казах работа... хич не ми се ставаше тази сутрин, за да се занеса на работа, че снощи се позастояхме с мъжа в ЛаБум по-  до късно, че имаше групичка да свири и беше веселиика и тази сутрин трудно се отлепиха пустите му клепачи...  Laughing  но, така е - всеки си плаща за гяволъка ..

# 712
че снощи се позастояхме с мъжа в ЛаБум по-  до късно, че имаше групичка да свири и беше веселиика 
Изостанала съм...кое е ЛаБум?

Вече сме горди собственици на къща на колела. Аз не пърхам с крила, но може пък и да ми хареса, знам ли...
Сбогом камериерки! Добре дошъл на моят камерски стаж по почивките  Crazy

# 713
  • София
Дикси, да ви е честита и със здраве да си я ползвате!
Бубка тази сутрин се събуди цялата в големи червени петна, алергия към антибиотика. Днес и е ден девети, до утре трябваше да го пие. Дали ще е проблем това, че ден и половина преди края го спираме? И за колко ли време отшумяват тези пъпки? Сега ще ходим на преглед да видим какво ще каже педиатърката.

# 714
Дикси,да ви е честита новата придобивка,хубави почивки да си изкарвате с нея! Аз също не съм фен на къмпингуването,но пък романтиката не може да се сравнява  Simple Smile
Валенце,не е проблем.Лекарят като я прегледа ще прецени дали има нужда от още някакво лечение  Peace
 Бързо оздравяване на всички болни  Peace

# 715
Дикси, честита придобивка. )
Не съм фен на каравани, макар да съм влизала в 2 и да ми харесва. ) Но да си представя, че ще се натъпча в такова тясно пространство с мъжа и детето...откачам само от идеята. )

# 716
  • София
Ходихме на лекар, спряхме антибиотика, пила го е  9 дни, е  десетия ще го пропусне и никога повече не трябва да пие Зинат. Сега е на Зиртек и калциев глюконат, пъпките сутринта бяха станали направо надути, сега вече не са и са избледнели. 
Хора, освен мента, глог и валериан нещо друго без рецепта за мене има ли. Не съм добре.

# 717

Хора, освен мента, глог и валериан нещо друго без рецепта за мене има ли. Не съм добре.

Ако разбереш нещо друго ми го кажи и на мен  Joy.

Валенце ,да се оправяте бързо . Hug
Ако и сложат един урбазон ще изчезнат веднага пъпките.

Дикси,честита придобивка.На мен ми харесват караваните ,но сякаш ме е страх да спя на открито ,за палатка пък - в никакъв случай.Лудостта ми е в повече и фантазията ми се развива........... ooooh!.

# 718
  • София
Тони, педиатърката ми изписа едни хапчета...метил нещо си, които заместват урбазона при нужда. Но каза да ги вземем само ако нещата се влошат сериозно, детето започне да оттича и прочие гадории. Аз се надявам, че дотам няма да стигнем, защото пъпките много избледняха от сутринта до сега. Каза да и давам много вода и да съобразя храната.
и като и минат пъпките започваме Респивакс- тва изписа и на двете момичета при молбата ми да направим нещо за тоя имунитет, който така жестоко пострада след варицелата.

# 719

Изостанала съм...кое е ЛаБум?

симпатична рок кръчма в която можеш да си починеш от чалга и техно ..

Обстановката много ми допада /аз харесвам стил рустик/, правят страхотни коктейли и имаш възможност да си избираш каква музика да слушаш .. какво повече ти трябва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт