Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 37 306
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря от сърце на всички ви  Hug Praynig
Дано до понеделник да изтрая , че не ми се плаща 45 лв за ехо .Другата седмица се пада и в понеделник да го гледаме и в петък на 4Д.
Ще правя и повторните за Ж.К за ПКК , урина кр,захар и др.които са необходими изследвания за втори триместър.Знаете ли дали ще ми вземат пак вагинален секрет или чак в края на бременността?
На мен вчера ми се случиха неприятни емоции с осчетоводяване на един 30 дневен болничен , та си имах доста тичане по банки, НАП и НОИ и изръсих доста адреналин , та затова се трвожа и за бебето.Дано наистина всичко е О.К до финала. Praynig
А този секрет кога се взима??? На мен не са ми вземали. Понеже спомена "пак"

# 136
..... И моля отново някой, който си хапва риба -а да каже каква е и как си я приготвя, защото нещо ми писна от скумрия на скара  Crazy
Точно днес на обяд приготих скумрия на фурна и аз, която не обичам никаква риба, ядох с удоволствие и си слагах допълнително:
Всяка от рибите се разрязва на две по дължина, парчетата се подреждат в подмазана тавичка. Отгоре се напръсква обилно със соев сос, изчаква се да попие. След това се поръсва ситно нарязан чесън и доматен сос, докато облее парчетата. В началото се пече завито във фолио на 180гр., след 30мин се отваря и се допича на 150гр.
Пробвай, мисля, че ще ти хареса  chef
Благодаря, задължително ще пробвам   Laughing

# 137
karti4e - Аз също съм вече в 17 г.с. и съм с плацента по предната коремна стена и все още не съм усетила бебчо. В предишната тема коментирахме, че може би е заради предната плацента, защото тогава се усещало по-късно и по-леко. Така че не се притеснявай не си само ти така Simple Smile

# 138
dvav и на мен още не са ми вземали вагинален секрет,но мисля че е добре да се пусне,смятам да запитам АГ-то другия път.
Аз да ви се оплача,по принцип съм си много емоционална,но това е ужас,всеки ден нещо ме разстройва и разплаква.Днес една "магазинерка" или не знам каква е точно,в ТераНова така ме ядоса!Бяхме се сбутали с моя приятел,зад нас някаква маса с дрехи,а аз му показвам пред нас някакъв пуловер,в едно като коридорче,тесничко.И някак се завъртях и с чантата бутнах някаква табела или нещо такова.Докато се огледам и разбера какво става,въпросната се появи и почна да ми прави физиономии сякаш съм направила престъпление и да вдига ръце въпросително,вдигна падналото нещо и аз притеснена й казах "ами много тясно тук",тя:"ами тясно е,не можеш ли по-внимателно като виждаш че е тясно"...Мале,така се изнервих,голяма грубиянка!Тръгнах след нея да я питам за името й,тя си каза първото,но фамилията не казва,поразправяхме се,отидох при нейн колега да питам за управител,естествено,според него няма начин да се свържа с него  #Cussing out
Тръгнахме и му ударих един рев,да ме пита човек защо се впрягам....Голяма ревла съм  newsm45
Иначе,за първите движения на бебо,има тема в "Бременност",доста жени усещат и след 20 седмица...Аз усетих преди седмица(в края на 15та),но не го усещам постоянно и всеки ден.Понякога голямо чудене пада това,което усещам бебо ли е...не винаги съм сигурна.Но още няколко седмици,надявам се и категоричните ритничета ще дойдат Simple Smile

# 139
desssika, не им се впечатлявай на тези фукли дето си мислят, че са върха на сладоледа. А това с емоционалното състояние май си е съвсем нормално през бременността - аз тази нощ се събудих и плачех със сълзи....нямам представа защо. Не си спомням съня, просто плачех.

# 140
Опппаа здравейте!
Кога изписахте старата тема, че и тази вече е кажи-речи на половина, аз ходих на преглед два пъти за пола на бебчо , но се криеше в понеделник,съм отново на преглед при моята лекарка та ще се моля тогава да се покаже, много ми се иска да знам вече какво е нямам търпение , не знам защо... иначе с мен всичко е наред пия си фолиевата и витамините и това е... не съм усетила още бебчо ...

# 141
  • София
http://www.ivf.no-meat.org/wp-content/uploads/2009/07/calendar.swf
Това е акушерски календар. Слагате синия кръг да съвпада с първия ден на последната ви менструация. Там се вижда кога да чакаме първите движения на плода.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 18:24 от arete

# 142
колко много сте изписали,докато ви проследя. Аз отдавна не съм писала,имах малко проблеми,но сега всичко е наред.И аз и бебенцето ми сме добре.

# 143
Честита ни нова темичка !!!!!!!
Да ми стискате палци за утре,сутринта сме на преглед и даи бoже да ни видят дали ще си имаме момченце или момиченце,но поне ще знам как да се обращам кам бебчо и кои цветове да гледам Simple Smile Hug Hug Hug

# 144
Здравейте мами от мен и дъщеря ми Sunglasses Вече ще я карам в рима Laughing Peace

По повод секса - не правим такъв, защото живеем отделно, поради ремонта в нашето жилище Cry Cry Cry Много ми тежи вече и ми липсва мъжът ми и домът ми и искам вкъщиииии Sad Май другата седмица си отиваме - ще чистим и оправяме, пазаруваме...Даже сега се мятам да гледам портманта...
Иначе рядко свършва в мен, защото не е хубаво...инфекции, прочие. По-скоро презервативи и понякога прекъснат.

Много съм щастлива, откакто знам, че чакам дъщеря. Мисля си каква ще е, как ще сме приятелки, как ще я възпитавам, какво ще й казвам...Вълнения. То не че не ни очаква година на акани дупата и гу-гу, ама аз си мечтая Joy

# 145
Ако бременността протича нормално може да се прави секс докато се пукнат водите, вкл. и партньорът ви може да свършва във влагалището. Естествено трябва да се съобразявате ако е усложнена бременност, имали сте преди спонтанни аборти, или партньорът ви има венерическа болест. Ето една статия от БГ МАМА: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=677

Иначе ние редовно си правим и даже имам чувството, че откак съм бременна не само ми се е повишил нагона, но и самият секс е по-хубав, а оргазмите много по-силни.

# 146
здравейте милички!

имам един много тъп въпрос, не ми се смейте: можем ли да ядем царска трушия дето е правена с аспирин?

щото хууууууууубаво се натъпках днес с такава и изведнъж ми присветна как я правих и сега съм в лека паника...

цунки

връщам се да ви чета че много сте изписали  bouquet

# 147
Здравейте и от мен! Пропуснах преидшните две теми, за което много съжалявам. Чувставам се много зле. В събота започвам 17 седмица, а все още повръщам всеки ден Sad По цял ден лежа, даже телевизия не ми се гледа. Не съм качила нищо, но имам малко коремче Simple Smile Според доки бебето е добре, аз ако искам ще ми изпише лекарства, но засега търпя. Пиенето на витамини ми успокоява съвестта, защото почти нищо не ям и се чудя как расте това бебе Simple Smile
Аз освен с кръста имам проблеми с целия гръбначия стълб (ошипяване, дископатия на врата) и от много време чакам момента да имам малко силички, за да правя упражнения, но уви...Съвсем се предох вече. Прибавям главоболие, причинено от безсънието и болките във врата.....иии...както казва една моя близка приятелка : "Изглеждаш ужасно ."
Но въпреки всичко съм адски щастлива, с нетърпение чакам 01.11 за да разберем и нашите гащички какъв цвят са и вече да започнем да избираме нещица за бебко Simple Smile
А за секса четох някъде, че води до по-лесно раждане, така че момичета, дейтвайте  Peace
Много усмивки от мен !

# 148
nellson аз от самото начало съм на бебешки аспирин, при мен има проблем с кръвосъсирването затова го вземам, но мисля, че си изяла туршия направена с аспирин, не е толкова фатално. На за да си спокойна консултирай се и с АГ то.

# 149
Уау, много сте изписали! Утре ще чета, а сега само да помоля за един син щъркел-днес на 100% доки ми потвърди:)
Лека и спокойна нощ,момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт