Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 38 401
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,за жалост и аз разбрах ,че количките Hauck ги правят в Китай,ами то къде другаде,като се има впредвид,че количка 5в1 струва около 700лв.Моята първа количка беше същата марка-еми голяма работа е,произведена в Германия,за 10 години не е мръднала,ама в началото на годината я подарих на една колежка. Sunglasses
Какво мислите за количките X-LANDER???

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 13:11 от mirenamell

# 541
  • Sofia
mirenamell и аз знам че Хаук в БГ са Китайски. Също проучвам X-lendera, ABC и Vector...Първата и последната съм виждала на живо и много ми харесват...но знам ли кое е най-добре като покупка.
А как стои въпроса с гаранция на количка ако е от сайт извън БГ ?

# 542
Здравейте!
И аз като Брук Дейвис съм пак сред болните. Още като лягах снощи усетих, че ми е запушен носа, а се събудих и с драскащо гърло. Тъкмо се бях оправила, имам предвид кашлицата, от предния път и сега пак. Явно имунитета ми съвсем се е сринал  Sad Преди така лесно не съм се разболявала, но предишната бременност, раждане и кърмене много са ме изтощили и нямаше кога да се възстановя, явно. И главата ме боли .... та подремнах от към 10.30ч. до сега, с няколко събуждания от телефона  Confused

За окосмяването, от хормоните е. Първия път имах повече по корема, т.нар. линия бременността. Не си спомням кога се появи, нито кога изчезна след раждането. Факт е, обаче, че я няма, а и сега още не се е появила. Няма връзка с пола, защото родих момиче. Иначе доста се забелязваше, защото и моята кожа е бяла, но пък тогава не съм ходила на плаж и не ме дразнеше Simple Smile

# 543
Момичета, опасни сте - не мога да Ви изчета!

Относно пазаруването, до сега не съм пазарувала от Интернет, но като гледам за какво става дума тук, ще трябва да се образовам и ще ме извините ако имам досадни и тъпи въпроси, но с цените в БГ и то за яки ментета са се увлекли!!!!

Цитат
Момичета от София, /останалите да ме извинят - нямам ФБ/,
правя предложение за среща - това е само като отправна точка - в петък, пред Mall of Sofia, 11ч.

Моля ако има други предложения  - казвайте!
Момичета, моля горе-долу да ме ориентирате, кой смята да дойде, да не увисна сама като паяк пред мола.
Знам, че много от вас са на работа, но по принцип идеята за тази първа среща беше за не работещите мами, по разни причини, а иначе много бих се радвала повечко да се съберем.

HugПоздрави!

# 544
Здравейте и от мен.Аз съм нова тук и много ще се радвам ако ме приенете да се присъединя към вас. Относно себе си незнам какво да ви кажа.Всичко ми е толкова объркано.Аз съм в 15с. и 4д. чакам второто си дете но разликата между двете деца е,че са от двама различни бащи тоест незнам как да го определя като втора бременност или като първа. В понеделник бях на 3D и докторкото каза ,че май на мъж отива  но аз честно нищо такова не видях.Може ли да се е заблудила.Шестото ми чувство е ,че си имам още едно прекрасно момиченце така си го чувствам.Първият път пак беше така и интуицията ме водеше до край.А относно защо искам да е момиченце ли,ами това дълга тема за мен.За мое голяно нещастие първото ми дете се роди с генетично заболяване унаследено и от двамата родители.За второто всичко е наред таткото не е носител затова ми се иска да имам едно здраво момиченце и така го чувствам.На 16.11.2011 съм на консултация и се надявам докторката да ми каже ,че не съм се излъгала.Знам,че може би звучи игоистично от моя страна относно пола,но се съгласете,че може би имам право на поправка с едно здраво момиченце при наличието на болно.Какво мислите може ли да има глешка относно пола все пак съм отишла още в 15с. а и така ми каза докторкота ,че все пак доста рано съм отишла.А когато разбера пола със сигурност ще ви оведумя непременно.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 13:42 от rosito7

# 545
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравей Роси, добре си ни дошла!  Hug

Пожелавам ти да имаш така желаното момиченце и докторът да е сбъркал! Все пак дори и да е момченце най-важното е да е живо и здраво!  Hug

Относно това, че децата ти са с различни бащи, ми това не ги прави по-малко братя/сестри, нито те стават по-малко за теб!  Grinning За да не се чувстваш самотна да знаеш, че и аз съм като теб, първото ми детенце е от друг татко, а сега чакам 3то (преди се шегувах, че ще имам няколко деца от различни бащи, ама на, излъга ме един и второ ще му раждам!  Mr. Green).

# 546
Привет момичета.
Я колко много .
сте изписали от последното ми влизане!
Честити нови гащи (розови и сини) на тези, които си ги знаят вече.
Днес ми пристигна стерилизатора за микровълнова Бертони, който си  бях поръчала - в отлично състояние е като чисто нов, обаче се оказа, че влиза в микровълновата ми ни опира в стените и и не може да се завърти, тъй като е голям за мойта фурна очевидно.
Продавам го на по-ниска цена отколкото го платих - 9 лв.
Ако се интересувате, моля пишете на лични. Може да бъде доставен с пощенската услуга на Еконт - ще ви излезе 2,50-3 лв. Hug

# 547
Привет, момичета Simple Smile Бих искала ако може и аз да се присъединя към вас. Датата на термина ми по мои изчисления е 09.04.2012г. По изчисленията на докторите, при които съм ходила е 3-ти или 4-ти. При последното посещение при гинеколкога се надявах да ми каже твърдо какъв ще е пола, но той каза, че не е 100% сигурен. По-скоро обаче според него ще е момиче. Това живот и здраве ще ми бъде второто детенце. Първото е момиче на 5 г. 8 м.

# 548
Момичета относно количките,АБЦ дизайн са много яки,аз съм се ориентирала към Джордани,влезе ми в очите тази количка,а и е 3 в 1. И X-lendera са много хубави колички,виждам доста майки са заложили на тези 3 марки,е по-скъпички са,но пък сигурно си заслужава,все пак количката е много важно да е удобна и за мамето и за бебето.

# 549
АВС дизайн са супер, ама наистина са доста скъпички, поне за мен.
Иначе както някоя от вас спомена, всички се правят в Китай наистина. Аз понеже честичко се ровя в китайските сайтове и съм виждала почти всички марки да се продават там за без пари - и Пег Перего и много много други от скъпите марки!
Само, че за да си я доставиш 1 единствена количка до БГ излиза много скъпо, иначе за търговците, които внасят количества им излиза максимум по 10 долара на количка доставката.
Та аз лично ще си търся по-евтин вариант количка но със всичко - кош за новородено, столче и т.н.

# 550
 Привет на новите мамчета!

За количките и аз мога да кажа, че АБЦ са много добри. Обаче последната информация ( от темата за избор на колички) е, че и те се правят в Китай вече Simple Smile Имам 3 приятелки с такава и чак след 1 година ползване се поразскърцаха, на едната се счупи багажника и разни дреболийки. Имат обаче един недостатък. Летния кош няма напълно легнало положение. На едната ми приятелка бебето е голямо , на 6 м. 12 кг , и тя се принуди да купи друга количка , защото в един момент не можеше да ползва нито един от двата коша. Кръщелницата ми пък не иска да спи в него, докато племеникът ми си я обожава и стои в нея по цял ден.Другото, което установиха тези мами в последствие е, че също така много трудно сменят памперс в него навън Simple Smile

Аз съм решила, че ще имам или АБЦ Мамба или Пег Перего Плико П3. Надявам се на си намеря изгодно от чужбина Simple SmileЗа бебшки стоки  Може да следите също mytoys.de  и amazon Simple Smile

dvav , трябва да разглеждаш продавалника, там излизат уникални оферти за колички Simple Smile

# 551
Raddiii, мерси за инфото, но всеки ден съм в продавалник:))) И гледам офертите

# 552
rosito7, mariela_mimi добре дошли!

Hadji, аз много искам да дойда на срещата, но с оглед на състоянието ми, както писах по-горе, няма да е разумно да пръскам бацили към вас. Ако се отложи за другата седмица, така като гледам няма много желаещи, ще дойда, надявам се да оздравея до тогава.

Raddiii , и летния кош на моята количка няма пълно легнало, но пък дребната си спеше като пич навън. А за смяната на памперса не съм имала проблем. През топлите дни съм сменяла на пейка в парка, а не в количката, а при студени - в самия кош. То при ползване на летния кош децата са вече по-големи и специално моята така се въртеше, че и огромен да беше коша пак щеше да е голямо изпитание смяната на памперса.  Grinning

# 553
Мира,мерси за инфото Simple SmileТи имаш опит, което е добре:) Аз нямам никакъв и споделям опита на моите приятелки. Аз също не мисля, че липсата на пълно легнало е проблем. Всичко зависи от детото Simple SmileМоето съм си го поръчала да е най-послушното и най-спящото Laughing

Както писах по горе точно такава количка ми е един от вариантите Peace

# 554
Относно количките не мога да ви дам съвет коя е най добра или подходяща за вашето бебе.Аз си бях харесала една  Комбинирана количка Haul Malibu която много ми харесва и като дизайн и като удобство и навлече като лекота.Две от моите приятелки имат такива.Има една подробност обаче която все още ме притеснява.Както вече писахте количките Haul вече не се произвеждат в германия ,а в Китай.това със сигурност го знам от моя брат,защото той работеше до преди месец в Хи по ленд като началник снабдяване и са имали доста оплаквания относно здравината.Естествено имало е и запитване към компанията която ги произвежда и пак от него знам ,че те знаят за този проблем и новите партиди не се правят от тях.Но това е мнение на компанията. Аз все още продължавам да се двоумя,макар,че все на този модел се спирам.Единственото което знам е, че цвета ще е неутрален не искам да е синя или розова(червена).

Искам и да благодаря на всички които ме приеха в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт