Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 38 401
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Здравей Роси, добре си ни дошла!  Hug

Пожелавам ти да имаш така желаното момиченце и докторът да е сбъркал! Все пак дори и да е момченце най-важното е да е живо и здраво!  Hug

Относно това, че децата ти са с различни бащи, ми това не ги прави по-малко братя/сестри, нито те стават по-малко за теб!  Grinning За да не се чувстваш самотна да знаеш, че и аз съм като теб, първото ми детенце е от друг татко, а сега чакам 3то (преди се шегувах, че ще имам няколко деца от различни бащи, ама на, излъга ме един и второ ще му раждам!  Mr. Green).

Дано наистина да не греша относно пола.Но забравих да спамена,че мъжо ми има вече едно момченце от предишен брак което всъщност е и мое дете,но тъй ката маето е със заболяване ми се иска едно здраво момиченци.Но ще видим божа работа  и все пак си мисля,че доки греши т.е. смятам че в 15г.с. едвали може да се каже със сигурност по скоро към 18-20г.с. Ако има някой съмнения като мен моля нека да сподели ще бъда благодорна.

# 556
  • София
rosito7, mариела_mimi,  добре дошли!   bouquet
Hadji, и аз съм като Mia66, бях се засилила да идвам в петък , и в събота в Анел, но не бях предвидила, че ще се разболея!  Sad

# 557
rosito7 , това беше първата количка на сестрата на моя мъж. За 4 месеца се счупи 3 пъти. Първият път и я смениха уж с новата, подобрена, коята не се чупи.Но тя пак се счупи. Пък третия път се счупи гръбчето на летния кош. И те си купиха друга количка. Хаук имат същата количка, но с двойни гуми и две дръжки, Кондор се казва. Тя май е по-здрава. Познавам 3 мами, които си я бутат повече от година без проблем Simple SmileИ има мн хубав летен кош, с голям сенник, за който не ти трябва чадърче ( защото се оказа, че и те се чупят ).
В темата за колички има десетки оплаквания от счупени Хаук Малибу. Там може да питаш за повече информация.Има продавачи, които дават доста адекватни и актуални отговори Simple Smile

# 558
Raddiii  За това си права,че се чупят ,а реално такава не ми трябва.Относно другия модел за който говориш и него съм виждала но нещо тия двойни колелета не ми допадът.Може би съдя по дъщерями нейната лятна количка беше такава и на никой не му беше удобна да я бута все си блъскали краката ,но това е разбирасе въпрос на вкус.До като бебето се пръкне има доста време да разглеждаме и избираме.

# 559
rosito7  двойните гуми и аз не ги харесвам. За сега не съм намерила идеалната количка, но съм решила, че чак след Нова година ще започна да оглждам по-сериозно Simple Smile

Сега излизам да разходя кучето, което докато ме няма ми е изяло вечерята, и после ще се захващем с готвене #2gunfire

# 560
rosito7 Hug Добре дошла - стискам палци за едно здраво бебче!!!! Чувала съм, че за момчетата не ги обърквали - кажат ли че е мъж на 3Д така е. На мен в 15та седмица на 2Д ми казаха, че е момче, ама аз хич не исках да повярвам(нали си мечтая за девойка), но после го потвърдиха в 17та и на 4Д, че е мъж.

mariela_mimi   Hug Добре дошла!!!!

Брук Дейвис, Mia66  стискам палци да се възстановите по-бързо!!! Peace

# 561
Моята количка беше Джордани - преди 6 години доста непозната, по-скоро не-модерна Simple Smile, марка в България. Комбинирана (G4) - беше супер лека, 7 кг, и се сгъваше като чадър Simple Smile
Сега смятам да взема Mamas&Papas и никак не държа да е нова Simple Smile
Като му дойде времето ако на някой друг му се експерименира, мога да се пробвам по търговете - понякога ми се случва да нацеля неща буквално за без пари. На братовчедка ми купих преди 4 години пак така Mamas&Papas 3в1 за 350 лв с доставката, а тук струваше 1000 Simple Smile
Просто иска доста дебнене и следене Simple Smile

Имам въпрос - всички ли ходите на 3-4 Д ? Аз не съм с Тони.. и сега никак не смятам.

# 562
  • Пловдив
Момичета относно количките,АБЦ дизайн са много яки,аз съм се ориентирала към Джордани,влезе ми в очите тази количка,а и е 3 в 1. И X-lendera са много хубави колички,виждам доста майки са заложили на тези 3 марки,е по-скъпички са,но пък сигурно си заслужава,все пак количката е много важно да е удобна и за мамето и за бебето.

Яни, ако в някой магазин мернеш тази количка http://detski-igrachki.com/index.php?cPath=65_66_69 моля те да пишеш. Искам да я видя на живо да я пробвам и ако на жива така ми хареса, както в нета я искам  Grinning

Mia66, да оздравяваш бързо!  Hug

Добре дошли на rosito7, mариела_mimi  Hug

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 16:30 от *dreamer*

# 563
  • Sofia
Аз почти 100% съм си харесала тази http://www.bebe-best.com/espiro-bebeshka-kolitchka-2v1-enzo-col0 … ange-p-28046.html , извинявайте ако се пвтарям  Mr. Green

# 564
duhi_puhi и аз първия път не съм ходила на 3 и 4D, но сега моята лекарка ме изпраща заради проблем с плацентата. Иначе и сега нямаше да ходя.

# 565
Момичета, хубаво е да отидете поне между 20-23 седмица на 3Д, за да се видят всички органи дали са наред и да сте спокойни, че ще си имате едно здраво бебе. Имам приятелка, която си ходеше в ДКЦто на консултация, гледаха я на 2Д и нищо не и видяха, а после роди увредено детенце, което оцеля само 3 месеца.

# 566
Момичета, хубаво е да отидете поне между 20-23 седмица на 3Д, за да се видят всички органи дали са наред и да сте спокойни, че ще си имате едно здраво бебе. Имам приятелка, която си ходеше в ДКЦто на консултация, гледаха я на 2Д и нищо не и видяха, а после роди увредено детенце, което оцеля само 3 месеца.
Много си зависи от лекаря, който гледа, не толкова от апаратурата.  Peace Моята лекарка, например, сега, при първата ФМ, видя недоразвито бъбречно легенче, на 2Д.

# 567
Така е, наистина е хубаво, аз подраних малко с феталната морфология, бях наскоро - в 15 г.с.+1 ден обаче да ви кажа всички органи се видяха и са си в норма:)

# 568
Аааа, и забравих да добавя, че всъщност дефектите в органите се откриват само чрез 2Д, а не чрез 3Д и 4Д - те са само родителите да се порадват и да видят формите на бебето. Важно е обаче да се отиде на преглед за дефекти при специалист, а не при кой да е

# 569
Моя доктор ме изпраща при доцент Томова на 05,12 - когато ще бъда началото на 22-ра седмица.
Сестрата като си записвах час ми обясни че докторката гледа и на 2Д ехограф и на 3Д и на 4 Д през прегледа за да се установи всичко. При мен всичко е ок за сега и първия ми БХС е перфектен и дори доки каза няма да правиш 2-ри и аз напълно му се доверявам Simple Smile Надявам се разбира се всичко с което момченце да е наред Simple Smile

Добре дошли на новите мами Simple Smile

Прегръдки и лека вечер Simple Smile

Аз най-после си тръгвам от работа.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт