Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 006
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
А колко мляко се додава?
колкото ти иска детето!

Щом пише млечна каша, значи си е млечна каша, има  80%  съдържание на мляко. (продават се и готови каши в буркан)
Кисел е нишесте и сок от плод, това не е КИСЕЛ, защото има високо съдържание на мляко!
Според мен е малко детето ти за да заместваш цяло ядене, особено ако даваш за първи път. Дай му колкото иска и след това му дай да изпие толкова мляко, колкото желае!
 Peace

# 631
Еми додаваш дакото не се напапка,ако по принцип папка по 150мл значи 100мл,незная то детето ще ти покаже само.На АМ ли е?

# 632
да, благодаря МНОГО

# 633
и още, какъв е този плод?
Ако получи алергична реакция как ще разбереш от какво е, когато пише плод 8%?

# 634
Мушмуронко, много неприятно че преминавате през това.  Sad Дано да откриете причината и да се нормализират нещата!

Дидолинка, аз не мисля че Нико има някакъв режим на спане и хранене. Часовете си ги определя той. Понякога прави големи паузи, по някога не, понякога спи по много , някога подремва. Различно е. Но гледам като го усетя че му се спи или яде , да предлагам каквото иска, така винаги имам спокойно дете насреща.

Къдрокоске, много хубави заглавия. Пусни ги на анкета и да избираме за следващата тема!

Съншайн, на мен ми беше последна планирана бременност, но си ми беше нормална. В смисъл изобщо не знам какво ще ми хрумне след някоя и друга година или дали няма да се случи изненадващо още една бременност. Сега Никола някак си го усещам като последното мое бебе което гушкам, но знае ли човек...  Wink

Чин, намери ли се колелото!?  Grinning

# 635
само ябълки и круши са, за това няма страшно

# 636
Чин, намери ли се колелото!?  Grinning
smile3521 в шумата пред къщата.  ooooh!

# 637
memkasemka Няма страшно,пробвай ако не и хареса,изчакай 1 ден и пробвай пак може да и хареса тогава.Аз първо дадох бананова каша и много я хареса.  Hug

# 638
Ооо, полудя!  Joy Благодаря много още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet

# 639
Няма за какво  Wink Hug

# 640
А вие как давате на бебетата тези неща - единия ден кисел,  другия - кашичка, или? Защото аз зеленчукови пюрета не съм и давала още..

# 641
 Момичета, почти на чат го обърнахте тук.Спрете се малко, или си пишете на лични.Все пак някой отделя време, за да прави темите.

Мемкасемка, разрови се малко из темите и прочети, има изписани хиляди страници за захранването. Peace

# 642
Аз от 5 дни вече давам пюрета ,а от днес каша.Давам пюре по няколко лъжички и вече стигнахме до
50г.И ги редувам 2 дни зеленчук,2 дни месно.Плодово пюре НЕ замества хранене,а се дава между храненята по 2- 3 лъжички от начало.Каша замества цяло хранене следобедно.Поне аз така я храня

# 643
  • София
Не мога да се въздържа да попитам Whistling

мемкасемка, а ти просто хареса в магазина бурканчето и реши да я захраниш с това ли?  Консултира ли се с педиатъра си за захранването, прочете ли - наистина има безкрайно много информация и то не само в интернет.  Освен това, дори и в настоящата тема да се върнеш малко назад и да попрочетеш, ще видиш какво и как дават някои от момичетата.

Успех! Peace

П.С.  Гласувах за последното заглавие, иначе всички са чудесни! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 19:24 от Sleeping Beauty

# 644
ми моята педиатърка нищо не разбира, аз за всичко трябва да ровя в интернет... на консултации я питам и тя вика има време, много е рано за пюрета, след месец-два.. отивам следващия път и тя ме навика: как може още да не и даваш пюрета... ще я сменя декември, ама дотогава... сама ще се уча

Общи условия

Активация на акаунт