Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата „Родени през 2011 г.“?
Какви са основните предизвикателства и проблеми, пред които са изправени майките във форума?
Какви са общите съвети и препоръки за кърмене на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата „Родени през 2011 г.“?
-
Какви са основните предизвикателства и проблеми, пред които са изправени майките във форума?
Основните предизвикателства, пред които са изправени майките във форума, включват преживяванията с кърменето, коликите на бебето, проблемите със съня, ваксинациите и развитието на детето. Освен това те обсъждат техники за дишане и други аспекти на раждането. Майките също обсъждат проблеми като грижи за деца, здравословни проблеми, училищни ангажименти и лични предизвикателства, свързани със семейния живот.
-
Какви са общите съвети и препоръки за кърмене на бебета?
Съвети за кърмене: Редуване на гърдите, нощно кърмене за добра лактация, консултации с Лактационната лига (LLL), доверие в нуждите на бебето, грижа за себе си, наличие на антитела в млякото, хранене при поискване, използване на по-малки количества храна по-често , промяна на храната и използване на чай от анасон и копър. Важно е да се намали натоварването върху стомаха през нощта чрез избягване на прекомерно нощно хранене.
-
Какви са някои теми, които майките обсъждат във форумите?
-
Какви са някои от проблемите, които майките срещат при хранене на децата си?

Там, където ще раждам имам избор да ми го разнасят, когато искам да почивам даго вземат, но доколкото знам в този случай, ако заплаче не ми го носят, а директно му пъхат шишето...

Чакам след някой и друг мвсец като се олежим успешно да ви видя на живо
Само дето не всички успявам да ги напиша тук. 

Е, и аз като теб се надявам да не изпусна момента да я прехвърля в нейното легло и после в нейната стая.
Била съм зимно време във Варна, та имам представа що за студ е
, нашето тук е нищо. Дано в скоро време утихне времето, че е ужасно да се стои вкъщи с малко бебе, особено ако Алекс е като Андрей - само мрънкане и врънкане
Но да си призная във Варна досега не съм срещала неодобрителни погледи. А в морската градина има и други майки, които кърмят. Преди няколко дена като се срещахме с другите майчета в градината по едно време бебетата на Милен_ка, Красуна и моята хубостница ревнаха в един глас.
И като се разположихме тричките на три пейки една до друга и заголихме цици.
Алекс, сигурно си видяла постовете на Q-T и Кокетка, че е нормално когато са на кърма бебчетата да искат да хапват по - начесто. И ние сме така
сега съм много по спокойна, като знам че и вашите бебчовци така папкат