Успешно "олежани" бебета / или продължението на Лежащи бъдещи мами/

• 34 125
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Кари Hug  съжалявам за случилото се.  Разбирам те - моята баба почина сега като бях бременна с Макси в началото, тя е от Варна и бях там, но и сега ми е много тъжно, тогава се опитах да се стегна заради бебето , но тя е единствената , която някога съм познавала от баби и дядовци и много ми липсва. много те прегръщам, когато Рада може вече да пътува ще отидете да видиш баба ти.  Много целувки  Hug

# 586
Честита Нова Година милички, желая на всички ни само хубави емоции около сбъднатите ни мечти Praynig
Ние с Ники тръгнахме на физиотерапия и милия се скъсва от рев, казват че реакциите при Войта терапията са нормални, искат повече стабилност на главичката като го изправям от гръбче, надявам се скоро да го постигнем, опитва се да гука, още не му се получава, но ще отпуши скоро Wink
За съжаление сме само на ръце и нямам шанс да пиша, защото след терапията цял ден е крив да не казвам и цяла нощ  Sad надявам се да свикне.
Целувки на всички и когато успея ще пиша Hug

# 587
  • Варна
Момичета, моето момче става днес на 1 месец.  Пожелавам му да е здрав и много щастлив!!!!
Пийнете по едно за негово здраве - кой каквото може Simple Smile))

Как сте днес ?   Тук е дъждовно, утре също ще е така...  и сме си вкъщи Simple Smile)

# 588
Miila честита месечинка на момчето Hugда е жив здрав и много послушен Hug
Момичета моята операция едната мина....уж успешно но още се възтановявам...остана камъка в жлъчката,но първо ще опитам да го изкарам с билки и после ще мисля з аоперация...даи боже да ми се размине...хубавото е че съм си вече при момченцето,а тои е много щастлив че е с мама и тате...
Целувки на всички HugБлагодаря ви з аподкрепата HugОбичам ви!!!!

# 589
  • Бургас
Честито на Милла!Много да я радва и да е здравичък!
Зази,добре дошла отново.Радвам се,че успя да пишеш.Не се натоварвай,пази се много.Като гледам снимките,Ивко да ти е жив и здрав,ще те стигне по килограми.Гледай поне да не го вдигаш много.Аз пак се разпоредих,ама я няма Дидка да ме смъмри,дето тренирам за свекърва на вас.
Ние сме добре.Както виждате времето не става.Пазете бебетата,че едно приятелско семейство и те с малко бебче са болни.Малката душица е на АБ.
Криси се научи да пее.Като вземе да вие един глас...Голяма скица!
Чао за сега!
Не знам имаме ли Данчета?Ако има-честито!

# 590
  • Sofia
Честит 1-ви месец на Макси!   bouquet Hug Heart Eyes

Зази, браво на теб. Сега се възстановявай и си гуши бебенцето. Дано я прескочиш другата операция. Praynig

Мото, радвам се че сте добре. Hug

Има още две родили момичета от лежащата тема.

Майка ми е Йорданка. Да ми ежива и здрава.  Grinning

# 591
Привет момичета  Hug
Да се запиша и аз във вашата темичка  Grinning Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Мила честита месечинка на малкия Максим  Hug
Мото радвам се за вас,че сте добре  Hug
Малкия Юсуф се роди на 02.01.2012 в 09 часа,3190г,53см.Вчера ни изписаха,добре сме,кърмим се.Раждането не беше леко,но вече мина.Като цяло продължи 5,30 часа,но от многото напъни накрая останах без сили,малкия се заинати,тоновете отслабнаха и док трябваше спешно да реагира,затова помогнаха с вакуум,доста се разцепих и ми направиха прекрасни шев и кройка,но важното е,че и двамата сме добре.Към края ми дадоха райски газ за болките,много беше странно,сякаш летях в облаците  Laughing Мъжо беше до мен и издържа геройски,напомняше ми да дишам и правеше,каквото му каже акушерката  Mr. Green
Има и от нас снимчици в албумчето,пълно с толкова сладки бебчета  Heart Eyes  Simple Smile
Лека нощ на всички  Hug 

# 592
Хайде и аз да се разпиша, че докато мина през отчетната и дребното надава вой за мен  Grinning

Мила, честит един месец на Макси  Hug Жив и здрав да ти е, това е най - важното, пък другото - от магазина  Laughing

Зази, ти си герой  Hug Бързо възстановяване ти желая и дано се разминеш с другата операция  Praynig Hug

Мими, добре дошла сред нас  Hug
Бързо възстановяване, направо настръхнах като прочетох за шева и кройката, това ми беше най - ужасното нещо, бррр.
Младежът се е родил с чудесни мерки, нека сега папка и расте  Hug

Мото, дано скоро Ники свикне с упражненията и се превърнат в удоволствие за него.
Андрей в началото изобщо не обичаше разните масажи и гимнастики и ревеше като магаре, но сега му е голям кеф, мисля, че с времето привикват и виждат, че е нещо приятно  Hug

# 593
Момичета да почерпя виртуално,днес моя малък палавник има имен ден Misc Baby Bottle  party023 newsm64 cook cook
Мими добре дошла и честито!!!!Важното е че с бебчо сте добре,другото бързо ще го забравиш Hug
Мото Hug Praynig
Момичета ако някоя от вас е чувала за изкрване на камък от жлъчката без операция моля да сподели...Пия някакви билки,ама едва ли ще има резултат...А толкова много искам всичко да приключи бързо,безболезнено и без операция Praynig
Чао засега...Целувки

П.П.Честит имен ден на всички които имат повод днес HugЖиви и здрави Hug

# 594
  • Бургас
Зази,утре ще питам.Имам нещо предвид.Дано да намеря рецептата.
Не вярвам,ама изобщо на тези неща,но тази рецепта помогна на двама души.
Внимавай с това!Ще го намеря,но питай и лекари.

# 595
  • Варна
Здравейте:)

Заза - радвам се, че вече е минало. Дано успееш с билки да изкараш и другите камъни  Praynig Hug

Мими - добре дошла при нас Hug 

Как сте ?  Макси вчера беше на консултация, расте детето и според педиатърката повръща от преяждане... Simple Smile  Каза ни, че най -хубавото време за разходка е след дъжд, когато въздухът е свеж и така вчера си направихме една разходка из локвите в морската Simple Smile 

От известно време ми дърпа зърната все едно са от ластик  #Crazy  някак си сърдито, опъва ги и се тръшка...мислих си , че няма кърма и се сърди,но не.... имате ли идея какво е или просто се лигави Simple Smile

А да кажа какво ни каза ортопеда за кенгуру/слинг - според него кенгуру след 3 м. , засега по- добре слинг.

това е от нас.  Много целувки Hug

# 596
  • Варна
Здравейте, момичета!

Мимикаплан, още веднъж да те поздравя за раждането на твоя син!  bouquet Да е жив и здрав малкият Юсуф, да расте здрав и щастлив! А ти си мама-герой. През какво премина само обаче браво - устиска положението докрай! Съжалявам, че раждането е било трудно. И аз настръхнах като четох за шевовете, че и на мен и бяха най-гадната част. Важното е, че всичко е зад гърба ти и сега предстоят хубави моменти с мъника. Hug Hug Hug

Мила, с голямо закъснение - честита месечинка на Макси!   bouquet Hug Колко бързо минава времето.. Сякаш вчера роди. Значи расте си бебо и си хапва добре- така че хич не го мисли това с грамчета и килограмчета.  Hug Хубаво сте се разходили! Ние денс пък бяхме в къщи, че ми се стори много студено, а и валеше дъжд.

Зази, радвам се, че едната операция е минала и пак си при твоето сладурче! И на него на патерица честит имен ден!  bouquet Да е жив и здрав и да носи гордо хубавото си име! Дано се разминеш без втора операция. Hug

Славче, как е положението при теб? Още ли те ядосва твоя мъж? И моят ме ядосва, та да знаеш - всички са един дол дренки. Mr. Green Hug Hug Hug

Мото, прегръдки и кураж за вас! Дано се упокои скоро Ники и терапията да е успешна!

# 597
Здравейте мамчета!!!
Не ми остава никакво време за компютъра.Мишлетата тези дни са много криви и винаги има по един сърдит да реве .
Мила,честита месечинка на Макси ,макар и с доста закъснение.Да е много здравичък малкия юнак.
Честито и на Ивчо на Зази именния ден.И моя Калоян вчера имаше имен ден ,на рождения ден на майка ми.
Зази,дано намериш лек и не се стигне до операция.Пиши как се развиват нещата
Мими,добре дошла .Нали знаиш,че при нас всичко става по трудния начин.Важнато е ,че с Юсуф сте добре.
Мото,много стиснати палчета и от нас за Ники,дано бързо свикне и не плачка миличкия.
И аз непрекъснато разтривам крачето на Калоян.Казаха,че трябва да го издърпвам.Ходихме отново при ортопеда,защото крачето горе където трябва да е ябълката,много се поду и страшно се притесних.Оказа се,че е тръгнала да ни расте бедрена кост и вече е 32 мм.Малко е ,но за нас е голяма радост.Направо неможах да повярвам.Растяла на криво,но това било поправимо с операция,важното е да я има.Та по Коледа стават чудеса и аз започвам да вярвам в това.Ставам,че ще правя мляко.Целувки от нас. Hug

# 598
  • Бургас
Алекс,много се развълнувах.Дано,миличка,дай боже и да не чуе дявола!Боже,през какво преминаваш,милата ми! HugМоля се за вас и стискам палци!

К-Т,ядосва ме,че не ми се приказва! Mr. Green
Друг път ще се оплача,но да знаета,че моят мъж има най-дебелата и запусната жена на света!
Ей да го убиеш малко ще да му е! Mr. Green

Нямам настроение,гадно ми е,но друг път за това.
Здрави да сме,всичко друго е бял кахър! Grinning

# 599
  • Варна
Алекс - много се радвам миличка, само така - само хубави новини Praynig Praynig Hug Hug Hug

Славче - от Варна ще дойдем да му се караме.  Ама как успяват да снесат бисери, когато  от тях се очаква точно обратното.  Както казваш - здраве да е  Hug

Алекс - беше споменала за някакви памперси, които не пропускали толкова Simple Smile  ама аз тогава нали не бях родила и не запомних Wink

Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug

Общи условия

Активация на акаунт