Успешно "олежани" бебета / или продължението на Лежащи бъдещи мами/

• 34 124
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Алекс, много се радвам за добрите новини Hug Моля се и вярвам, че Коки ще е добре, вярвам, че силата на майчината ти любов ще му помогне  Praynig  Praynig Praynig Честит имен ден със закъснение на Коки и Иво, честита месечинка на Макси - да са живи и здравички и много щастливи и усмихнати дечица.
Ние така и не заведохме Алекс на ортопед. Според педи всичко е наред и няма нужда, но на мен ми е съвестно и се обвинявам, че все не намираме време, а скоро ще стане на 4 м.  Sad Момичетата от Варна биха ли споделили при кой лекар ходихте и доволни ли сте /звънях на Райков бил в чужбина и няма часове в близките месеци/. Остава само Живков май Rolling Eyes
Славенце - нито си дебела, нито си "запусната", нали те видяхме на снимката изглеждаш перфектно - и с цвят и с прическа, ела да ме видиш мене косата ми не е виждала фризьор не помня от кога. Да си гледа работата твоя мъж, не му обръщай внимание - повечето мъже са лишени от чувство за такт #2gunfire

# 601
  • Варна
Дива - при Живков ходихме, защото ни влиза прегледа в пакета, който платихме в МД.  Обади се там, не знам кога приема, но предполагам има часове. Доколкото разбирам от Алекс - той също е много добър специалист, а и на мен лично ми направи добро впечатление.  Отговори много търпеливо на всички въпроси, които имахме. Препоръча още един преглед към 8 месец.  Каза никакви проходилки до 8-мия.  Ако детето започне само да се изправя в кошарата - ОК, ако не -не... и така Simple Smile

# 602
Miilla, честита месечинка на Макси! О, време, поспри, искам вече цялото време на света, че малките шушулки са толкоз сладки, да можем да им се радваме! Да сте здрави, палави и щастливи с Макси!
Алекс, много се радвам за новините около Кало, дано напредва по малко към все по-добро! Да се справя и преодолява затрудненията с ваша и на специалистите помощ!
Зази, и за вас се радвам, дано се размине друга операция и все с Ивчо да си стоиш.
Славче, ма какви претенции има твоя мъж!? Освен, че си супер, като толкоз искат мъжовете, да бременеят и кърмят те, да ги видим! и без това стреса е навсякъде, пък и те да мърморят. Аз се притеснявах преди, как ще съм след бременността, че хем не съм в първа младост, хем все 48-49 кг съм била, дори, дето се вика на лицето ми 2 кг повече по-добре биха ми стояли, та убивам, ако някой допълнително ме вкара във филм за това!
Детенце засега е добре, от 2-3 седмици така се е опъпчавило, че чак боцка по лицето. И още си влачи запушено слъзно каналче, та сутрин не е за гледане милото - пъпчасало, гуреливо, ако е плюло нещо и омазано, ...., абе мома убава, ама под прикритие. Малко по-добре наддава - към 150-170 грама седмично, видимо е ячка и издължена вече, расте като гъбка! Сега я чакам кога ще се сети да лапка, че нещо си променя режима - по-бързо се наяжда, снощи така и не успях да я разбудя за последно ядене към 1часа, бе яла към 10.30 и детето си откара до 6 и нещо. Та съм решила днес никакво будене, да видим как би си наместила режима. Тази седмица сме на 1-ва ваксина, надявам се да мине добре.
Поздрави, момичета!

# 603
  • Варна
Кари -  Hug щом Рада е започнала да си наддава стабилно - не я буди, тя ще си покаже.  И нашето пате пъпчасало и гуреливо Simple Smile)) ама ги сменя очите - и след рев като неможе да си отвори цепките и чак сърцето ми се къса Simple Smile  първо му бяха изписали торбекс, но е антибиотик, а сега офталмосептонекс. Появява се от време на време, май и то към 6 м. изчезва...  А пъпките мажеш ли с нещо?  Аз не- чакам ги да минат.  Само за навън с едно кремче и вечер омазнявам с олиото, но нищо чудно да влошавам положението като му запушвам поричките newsm78

# 604
  • Sofia
Алексче, много се развълнувах и аз, като прочетох... Има, има Господ... Ще се наредят нещата и Калоянчо ще е едно здраво и жизнено детенце, като всички останали. Хиляди целувки!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Мимиииии, добре дошла миличка в тази тема!  Hug Искрено се радвам за вас и много ти се възхищавам през какво премина и как издържа.  Hug

Славче, абе каква дебела и каква запусната...  #Crazy Тоя твоя мъж да го убиеш направо... Мъжа ми като направи понякога забележка не на място, му благодаря иронично и му казвам, че съм имала нужда точно подобни думи да чуя и на него веднага му става криво, започва да ми обяснява как не искал точно това да каже, неправилно се изразил, не съм го разбрала и дъра-бъра... Извива ми се като кифла, а аз се правя на сърдита...  Laughing Ама така де, нека му стане гадно. Не стига че всички несгоди и болки ние търпим, пък ще трябва да слушаме и глупави изказвания... #2gunfire

Честити да са именичетата Иво и КалоянHug  Hug

Мото, моят племенник много плачеше на ежедневните упражнения. Сутрин сестра ми го водеше в центъра, а останалите 3-4 изпълнения му ги правеше тя у дома. Когато за първи път видях какво му прави, аз плаках заедно с него и молех сестра ми да спре, а тя само ми каза: "Знам какво чувстваш и защо си шокирана. Аз също плаках в началото, но знам че единственото решение той да се оправи е да му правя правилно упражненията. Така че игнорирам това колко го боли, важното е да е здрав в последствие." И наистина това е най-важното. Сила и смелост, мило майче!  Hug  Hug

# 605
miilla, нищо не мажа, не смея. Онзи ден реших да намажа с Мустела за лице, хидра нещо си, имам тестерче, е, сутринта детето беше на червени петна - където има повече пъпчици целия участък бе зачервен. Ами, повече не посмях да мажа, то верно, че има дни с повече пъпки, знам ли дали е от кремчето, но сега само с преварена вода и обтривам лицето. Ох, и аз капвам торбекс, не помага, вдругиден ще питам доктора за всичко.
Днес цял ден чакам съкровището да яде по нейно желание, очертава се 4-часов прозорец и евентуално 5 пъти хранене. Надявам се да си е от израстването това разреждане, да си наддава добре, засега е такава смешна дришка,... Пуска ги под налягане милото, поне 3 пъти дневно, като поне веднъж си е метнала ако до раменцата,... Ако някой знае за памперси-гащиризони, да казва  Joy

# 606
  • Варна
Алексче, това е най-страхотната новина! Токова много се радвам за вас! Hug Hug Hug Hug Hug  Доколкото четох д-р Живков е много добър и е направил направо чудеса с някои свои пациенти. Сигурна съм, че ще направи и най-доброто за Коко. А ти с твоята майчина любов и отдаденост ще му помогнеш през тези сигурно трудни моменти. Прегръщам ви! Целувки за малките сладури! Heart Eyes Heart Eyes

Славче, абе на твоя мъж да му купим очила.  Wink Ти изглеждаш просто СУПЕР! Ким ряпа да яде.. Не стига, че намерил такава хубава, умна и забавна жена, 3 деца родила и изглежда прекрасно, пък той и недоволен. ooooh! Аааама, ще му се караме, така му кажи! Hug Hug Hug

Кари, радвам се, че се включи! Hug За пъпките - и моята мома беше в началот като пъпчасало тийнейджърче. После изчезнаха пъпките, пък кожичкат и стана една като шкурчица. Чак сега , може би преди около седмица личицето и се изчисти. Така, че не се тревожи. Хубави са ни момите, макар и под прикритие. Wink Heart Eyes Много ми хареса този лаф.  Laughing  Иначе и моята мома като има разстройство и акото е до под мишниците. Crazy Mr. Green

# 607
Здравейте, момичета.Не съм се включвала от много време и сигурно сте ме забравили.
Толкова гости ми се изсипаха по празниците, че едвам успявах да изчистя след едните и цъфваха другите. #Cussing outРодата на мъжа се извървя цялата.Повечето живеят в чужбина и си идват само по празници.Сега се надявам малко да си почина.

Честито момченце на Мими.Да бъде жив и здрав.  bouquet  bouquet  bouquet
Честита месечинка на Макси.

Алекс, много се радвам на добрите новини за Коки.
Мото, Hug

Ние сме добре.От вчера сме големи мъже на 3 месеца.Гукаме, смеем се и се плезим.Голям е глезан и хитрец.Иска все на ръце и когато не получи нужното внимание почва нарочно да кашля, защото знае, че ще го вдигна.

Изтървала съм доста и надали ще успея да наваксам.Прекарахме заедно една година в големи тревоги и страхове, но всичко си заслужаваше.Не мога да си представя как съм живяла без моята шушулка.Бяхте ми голяма подкрепа през трудните месеци.Благодаря ви.
Изпращам прегръдки на всички момичета.

# 608
Радвам се, че темичката се пълни с бебчета, да са ни живи и здрави Heart Eyes
За съжаление Ники няма да спре да плачка на Войта терапията, но нали е за добро, голям зор пада, дано ни е от полза Praynig
Алексче много се радвам за твоя юнак, вярвам че ще се оправи макар и с много труд Praynig Hug
Целувки и до скоро Hug

# 609
  • Бургас
Мото, Hug!
Четох за тази терапия,защото предния ти пост не го разбрах.Дръж се,майче!За добро е,разбира се!
Ники по-късно нищо няма да си спомня от това,цялото притеснение остава за теб.
Дай боже сила на тази майка!

# 610
Ще се боря няма как Sad И аз ще се постарая да забравя това мъчение само да го видя да тичка по двора Praynig

# 611
Ще тичка, миличка, вярвай в това. И се моли Hug
Всички ще се молим Praynig Praynig Praynig

# 612
Да нахваля малката Радка, идваме от лекар. Вече е 4.600 кг, 57 см приблизително. Док остана доволен от напредъка, ще давам малко АМ вечер, от 3 дена вечер е много нервно детето, дразни се на гърдите, всичко изпразва, с часове нервничи и си хапе ръчичките. Аз 2 вечери плахо додавам 30-40 мл, лакомо го довършва и чак тогава се унася, но нощес за 1-ви път писна в 3 часа за храна. Док каза направо по 60 мл да подготвям, за да си спи спокойно детето. Сложиха хепатитната ваксина, след месец пак, направо отложи хемоглобинското изследване за другия месец, смята, че си е добре детето. Много съм щастлива, милата шушулка е идеална, малка отличничка! Айде, че глад го застигна, хубав ден!

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 12:02 от carry bradshow

# 613
Здравете мами и бебета Simple Smile
di_va моля се мила, това е мечтата ми Praynig
carry bradshow бравона душичката, щом е била гладничка, сега като похапва допълнително ще спи като къпана Laughing
Ние днес сме на преглед при Чавдаров, дано имаме добри новини Praynig
Желая ви хубав ден Hug

# 614
  • Бургас
Мото,стискам палци! baby_neutral
Пиши като свършите.

Кари,браво на Радето!Беше писала,че има стеснени слъзни каналчета.Крис също ги има и намерих едно клипче в нета,където показват как се прави масаж.Значително секретите намаляха.

Стискайте и на мен палци,Имам днес една неприятна среща и разговор.

Общи условия

Активация на акаунт