Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата „Родени през 2011 г.“?
Какви са основните предизвикателства и проблеми, пред които са изправени майките във форума?
Какви са общите съвети и препоръки за кърмене на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата „Родени през 2011 г.“?
-
Какви са основните предизвикателства и проблеми, пред които са изправени майките във форума?
Основните предизвикателства, пред които са изправени майките във форума, включват преживяванията с кърменето, коликите на бебето, проблемите със съня, ваксинациите и развитието на детето. Освен това те обсъждат техники за дишане и други аспекти на раждането. Майките също обсъждат проблеми като грижи за деца, здравословни проблеми, училищни ангажименти и лични предизвикателства, свързани със семейния живот.
-
Какви са общите съвети и препоръки за кърмене на бебета?
Съвети за кърмене: Редуване на гърдите, нощно кърмене за добра лактация, консултации с Лактационната лига (LLL), доверие в нуждите на бебето, грижа за себе си, наличие на антитела в млякото, хранене при поискване, използване на по-малки количества храна по-често , промяна на храната и използване на чай от анасон и копър. Важно е да се намали натоварването върху стомаха през нощта чрез избягване на прекомерно нощно хранене.
-
Какви са някои теми, които майките обсъждат във форумите?
-
Какви са някои от проблемите, които майките срещат при хранене на децата си?

Не че и с баща си щяха да правят по - различни неща, но зор аз да съм. И докато се чудех какво да правя толкова рано, реших, че мога да спретна една бърза серия пилатес, докато той си гука на пердетата. Доста добре ми се отрази, но се озорих бая, а правих от пилатеса за начинаещи 
/
и няма и няма. А му се спииииии, виждам го че умира за сън, очичките му чак зачервени, но не иска да заспи и това е
Вчера от 14 ч. следобед до 9 вечерта се опитвахме да се приспиваме неуспешно. Накрая го изкъпахме, накърмих го, дадох 90 мл добавка, която си изцока с кеф и заспа детето сам в креватчето/което се случва много рядко/. Събуди се в 3, кърмихме се /в леглото при нас/, след което пак заспа и така до следващото кърмене в 6. Чесно да ви кажа намразих кърменето, не защото ми е трудно /вече не ми е /, а защото детето ми е вечно гладно, неспокойно и недоспало. Ох, оплаках се
, олекна ми
целувки за всички майки и бебоци, дано сте добре