Успешно "олежани" бебета / или продължението на Лежащи бъдещи мами/

• 33 690
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Слави Hug защо така неиска да яде малката душица?тя навърши 4 месеца вече нали?Или нещо бъркам?

# 646
  • Бургас
Не знам какво става.Нищо не съм променяла,но не се храни,особено като се събуди.Яде примерно в 5-6 сутринта,става и не иска това в 9-10ч и хапва чак в един и то не пълна порция.
Върти главата,реве,плюе ме.Може зъби да почват,големият батко изкра на четири месеца,имам го черно на бяло в амб.му карта.
Лошото е,че много отслабна,нямаме гънчици.Ако стане злояда като големиа ми син,жална ми майка.Само като се сетя как го хранех тоя дангалак и ми се плаче.Цялото семейство ставахме на клоуни заради него.И не е вярно това,че като го оставиш такова дете да не яде,после само ще поиска.Веднъж се заинатих с баткото,той полегна,каза че корема малко го боли и много му се спи,но не иска да яде.Като видеше храна и получаваше позиви за повръщане.Щеше да си замине ако не настоявах за всяка лъжица.
Да не се оплаквам,че има къде по-големи ядове.Дано папкат вашите бебоци,че иначе е мъка за майката.Исках мома,ето ми сега бъдеща манекенка. Grinning

# 647
Слави наистина може и от зъбки да е...да е злояда невярвам,нали досега си похапваше добре...пък и за злоядото ще установиш като захраниш...Дано да е някакъв период в разтежа и скоро да отмине Hug
А колкото до фейса,аз мога да ти помогна...ще ти направя един профил и после само ще си смениш паролата...ако искаш пиши ми на лични имеил адрес и какви данни искаш д аима за теб...хаиде чакаме те и теб..
Мото сега е твои ред да се разпишеш...Кажи как сте с малкото бонбонче?Чакаме и теб в групата,там наистина маи е по интересно...Успях да видя всички бебоци на много снимки...Много са сладки всички...

# 648
Здравейте и от нас. Ние днес бяхме на ортопед - най - после се наканихме да го заведем. Доктора каза, че не сме закъснели, всичко е наред слава на Бога Simple Smile
Славче, защо не пробваш наистина да смениш млякото, Светлето ти е писала, че нейната Дани правеше такива "манекенски диети". Аз също съм много доволна от Хуманата - детето ми вече ака по два пъти на ден, а преди на 4-5 дена веднъж, мен пък много ме тревожеше това неакане. А ти теглила ли си Криста, спаднала ли е на грамчета или съдиш само по гънчиците. Защото и нашите поизчезнаха откакто взе да расте и да се издължава. 
Хайде идвай във Фейса, че много липсваш там. Чакаме те и теб и Мото и Керъл отдавна не е писала и другите момичета, които по рядко се разписват. Там е по - лесно, има и чат, абе дърпаш се ама ще ти хареса, то си е краста там.

# 649
  • Бургас
Ди-Ва,ние сме си на Хумана от самото начало и си го хапваше с удоволствие.Направо не знам какво и стана.На консултация сме в началото на февруари.Определено е отслабнала,ребрата и се четат. Cry
Гоня големия да ми направи регистрация,но той си е купил нова игра и ме отсвирва.До два-три дни обеща и ще дойда при вас.Керал си е във фейса отдавна,нека Кокетка я намери,те поддържат връзка.
Обаче тя сега е младоженка. Grinning
Светле,много вече диагнози поставиха на Дани.Това последното хич не го вярвам,защото много мои близки приятели ходиха чак до София със същата диагноза и нямаше нищо.Какво точно и е на Дани?Плаче ли,боли ли я,или Т има?То нямат край тези майчини грижи нашите.
Оф,като наближи часа за хранене и цялата се треса.Стискайте палци!От тия нерви косата ми взе много да пада,направо шепи.
Дано да са зъби и да отмине! baby_neutral

# 650
  • Варна
Мацки, на мен май ми е по-хубаво във форума. Във Фейсбук не сварвам да следя нещата. Blush

Слави, дано не е злояда Криста както сина ти. Може да е просто период. Малена е на кърма но и тя имаше период, в който просто не искаше да яде. Правеше такива големи паузи и аз се бях притеснила, но явно на нея си и беше добре. Аз бях в Бургас за 1 ден да видя братовчедка ми и нейното бебе и много си мислех да ти звънна, но времето не стигна. Но много ми хареса морската ви градина и как е променен града. Да се постопли малко и пак ще дойдем на визита и тогава задължително трябва да се запознаем. Поздрави на Керал. Hug Hug Hug

Светлинка, дано имаш хубави новини от АГ-то! Praynig Hug

МотоHug Hug за вас с Ники! Твоята любов и всеотдайност трябва да помогнат и Ники да се възстанови по най-добрия начин..Просто трябва...

Моята мома днес не иска да спи следобед. Дремна за 15 минути към обяд и това беше. Аз обикалям като гламава морската градина и мръзна всеки ден. Обаче днес се чувствах толкова уморена и съответно тя реши, че няма да спи и ще се сърди. Научила се е така да вика, че направо ти стърже в мозъка.  Mr. Green Та освен, че бях като пребита и премръзнах в един момент трябваше да бутам количка и да я нося на ръце. А сега вечерта нашата се смее с глас. И то започна, когато татко и и запя "Синеока теменужке" hahaha hahaha hahaha След като я слуша в продължение на час нонстоп по пътя за Бургас днес мъжът ми си я тананика цял ден  Mr. Green, а вечерта я и изпя. Crazy hahaha  А Малена толкова му се радва, че чак прихна да се смее. Joy
Пратих ги да се къпят сега. След малко отивам да отворя млечния бар и по леглата! Simple Smile
Лека вечер! Hug

# 651
  • Варна
Всичко е наред при мен  Simple Smile
Слави, нищо и няма на Дани видимо, само дето преди Коледа вдигна до 38 гр. темп. И урината и е чиста, нищо...
Зоринка, и ние се научихми да пищим направо ставам  Crazy с всеки изминат ден все по-силно  Laughing
Дива и тук : чудесни новини, много се радвам за вас  Hug

# 652
Здравейте и то нас  Wink
Само накратко, защото с Ники ще се чипкаме!
Добре сме правим си рехабилитацията и виждам, че нещата вървят напред, имаме време до края на месеца да стабилизираме главичката Praynig
Славче разбирам те за храната и ние сме така, само дето аз го излъгвам с разни вкуснотии та не сваля Blush
svetlне се тревожи, най вероятно е нещо моментно, виждала съм го безброй пъти в  кабинета където работя, следващият преглед всичко ще е ок, стискам палци Praynig
Целувки и до скоро Hug

# 653
Ех, Славче дано отмине по - бързо този период и да почне да си хапва Кристи както преди, та да се успокоиш и ти, че много ти се събра. Защо не я заведеш при педиатъра или поне да му звъннеш, че началото на февруари е доста далеч, ще се поболееш до тогава от притеснения. А твоя синковец да намери време за една регистрация, че ще му се карат лелите от форума  Naughty
Зори е права, че във Фейсбука не могат да се следят публикациите ни, когато са в коментарите. Не за всички получавам известия, а и да получа доста време ми отнема докато ги намеря къде са. Въпреки това го предпочитам пред форума най - малкото заради конфиденциалността на разговорите ни.
Светле, радвам се че всичко е наред и доктора те е успокоил.  Hug
Лека и от мен, че разходката из Варна доста ме умори. Дано да спинкат майки и дечица  Hug

# 654
  • Бургас
Тук явно вече никой няма да пише. Sad

# 655
  • Sofia
Славе, ето ме бе...  Hug
Аз да си кажа честно също предпочитам тук да пиша, че във Фейса я влязла, я не и всичко изпускам. А тук мога всичко да следя.
Не ми остава много време имайки предвид, че Софи още си я държа у дома, не я пускам на ясла и все трябва да се занимавам с някое дете, пък бързам и да ги изведа навън. Тъкмо мислехме от понеделник с мъжа ми вече да пускаме Софи на ясла и майка ми каза че щяла да идва на гости за една седмица, да не съм я пускала, та да си видяла децата на спокойствие и да се позанимавала с тях. Тя като дойде наистина много ми помага. Та така София ще удари промоция и следващата седмица. Ама вече ме пита детето кога ще ходи при лелите и дечицата.  Laughing

Елиза днес навършва 4 месеца. Нещо лентичката й се сменя с няколко часа по-рано, та вече показва +1 ден, ама не е. Това явно зависи от географските зони.
Утре нали е работен ден, та с мъжа ми мислим да я заведем на консултация. Трябваше днес, но не успяхме.

Слави, Криси прояде ли? Временно ли беше или още се мъчите?

Целувки и наистина пишете и тук, момичета. Да не запускаме темата.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:52 от Hariela

# 656
Тук съм и язеее  Laughing
Аз днес вече остарях с една година и ставам на ууууникалните 35 tooth Най големият ми подарък спи след ваксина вече 6 час, а ние с баща му чаткаме по компютрите, че той е на спалнята ни  Laughing
Пожелавам си само и единствено мъжете да са ми живи и здрави ,а аз да имам сили да им се радвам Mr. Green
Айде по едно питие от мен старата душица  hahaha Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle първо за децата ,а сега за вас Laughing Drunk Wine Glass beer cook

# 657
Ето ме и мен...
Диди честит рожден ден!!!!Пожелавам ти много щастлив и спокоен живот с твоите прекрасни мъже Hug
Хари честита месечинка на Елиза HugДа е жива и здрава и много щастлива Hug
Слави следя и тук всичко мила...И чакам да пишете...При мен една и съща...Обикновенното сиво ежедневие...

# 658
Добро утро и честит празник момичета   bouquet да сме живи и здрави и да напълним кръмчите довечера  Mr. Green
Честита месечинка на Елизка - да расте здраво и щастливо детенце.
ЧРД и тук на Дидка, ау ама ти мнооооого си остаряла бе хи-хи Laughing
Днес много поводи за честитки  Simple Smile
Славче, и аз всеки ден надничам и тук, то и във фейса не сме много активни.
Тази сутрин се събудих с бебчо до мен и червена роза от любимия мъж Heart Eyes Какво повече може да иска човек  Two Hearts
Прекрасен ден ви желая  Hug

# 659
  • Sofia
Дианче, честит рожден ден, мила! Много здраве, здраве и пак здраве ти пожелавам, а щастието вече го имаш...!  Laughing Дано да е вечно!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт