Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 035
Щом резервацията е отменена, значи нещата са окончателни. Така мисля аз. Ако е дребен каприз и моментно състояние, щеше да изчака да мине почивката, да види как ще са нещата между вас като се откъснете от ежедневието.
Макар че... знаем ли...
"Моя ск" промени отношението си към мен, откакто се базикнах, че ще го взема на Банско с мен. Натяква ми от февруари до сега поне 5 пъти, че не съм го взела. И от там спряха закачките и намеците за нещо повече.

# 1 036
Нищо, не значи, че резервацията е отменена. Наказва я, че е била емоционална и в яда си е казала, че иска раздяла. Просто сама си си го направила, сега ще те мъчи на шиш, докато въобще си оправите отношенията, и там разни оправдания с изнервена съм, напускам връзка няма да вървят.
Отиваш при него, извиняваш му се, казваш, че съжаляваш, ако чувстваш нещо го описваш, искаш ли връзката да продължи, как и т.н. ако искаш нещо по-сериозно пак му казваш, после поясняваш, че изборът е негов и ти искаш той да е щастлив, и ако с теб не е го разбираш и ще приемеш раздялата. Без игрички на гордост и предразсъдъци.
Извиняваш се, казваш му, че го обичаш, обещаваш да не се повтаря и това е.
Можеш и да го помолиш да отидете на почивка.
Пак казвам, сама си си виновна, просто не се говори така на един Ск.какво си очаквала, да му кажеш раздяла и той да ти се моли, ами няма да стане, може да си направи по-скоро харакири. Трябва да е осъзнал и приел, че си неговата жена, за да направи компромис и му въртиш тези номера, а си далеч от този момент.
Пиши после какво е станало.

# 1 037
Какво си очаквала, да му кажеш раздяла и той да ти се моли, ами няма да стане, може да си направи по-скоро харакири.

И това съм го правила като съм си мислела,че ще го уплаша,ще го провокирам ама тц,такива не вървят явно при тази порода.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 00:14 от Aallexa

# 1 038
Дам, става по-зле

# 1 039
След като ск ме вдигна в облаците и си помислих,че има светлина в тунела,ме закопа,казвайки,че слага край,взел е решението и то е окончателно.Казах добре.Без драми.Но ми е криво.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 15:29 от Aallexa

# 1 040
От камбанарията на препатила 35 годишна, мога да кажа, че това е по-добрия развой на нещата. Аз вярвам, че хората не се разделят, ако има обич. Тези игрички не предполагат сериозни отношения. Не познавам двойка, която да си е дала втори шанс след раздяла и все още да са заедно. Само си удължават агонията.  spoko

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 16:02 от Coolmummy

# 1 041
Аз вярвам, че хората не се разделят, ако има обич.
[...] Не познавам двойка, която да си е дала втори шанс след раздяла и все още да са заедно. Само си удължават агонията.

Съгласна.

И тъй като прочетох нередактираното ти мнение, Aallexa, повтарям и се съгласявам най-вече с това: 

Тези игрички не предполагат сериозни отношения.

Горе главата! Hug

# 1 042
Много пъти слагаше край,после ме завръщаше и това ми даваше надежда. Мислех,че ако е било заради забавлението нямаше да ме разиграва толкова време и да си прави труда да ме събира с роднините си и да ме кани всеки ден.
Да го беше играл типичния Казанова,поне да не ме е яд.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 22:34 от Aallexa

# 1 043
Личи си, че не познавате Ск. от вътре, иначе нямаше да пишете подобни неща. Игричките са проверка, за да се убеди, неговата жена ли си, или не си. Има 2 възможности, да те помъчи яко, и да реши, че си неговата жена, или не си. Всичко, обаче след много проверки.

Цитат на: Coolmummy в чт, 27 авг 2015, 14:11
Аз вярвам, че хората не се разделят, ако има обич.
[...] Не познавам двойка, която да си е дала втори шанс след раздяла и все още да са заедно. Само си удължават агонията.

Това не е вярно, и го казвам от опит, не с мъж Ск, но е от опит.
 Настоящият ми е мъж и имаме 2 деца, след въпросната раздяла по негова инициатива/ в началото на връзката, на 9 месец, нямахме деца/, се върна и каза, че аз съм неговата жена Winkне е имал повече идеи за раздяла Mr. Green

Аз съм Ск, знам как мислят, не съм имала връзка с мъж Ск, но е имало двама мъже Ск. които са били влюбени в мен, имам и приятелка Ск. от 20г.
С двамата мъже бях приятел дълги години, давах им съвети за жени и т.н. единият след като срещнах ММ, престана да ми се обажда, другият станах най-добра приятелка с жена му/ което леко го дразни, но се е примирил Joy/
Приятелката ми Ск. има мъж, който и изневерява, но не го напуска, просто го обича, това е един Ск. обича ли стига до крайности, но докато разбере, че обича е проблем голям.

# 1 044
aniram*, възможно е да сме в грешка, да. Статистически данни няма да прилагаме, всеки говори от опит.  Peace

Но това означава ли, че на въпросния му е позволено да прави Aallexa на луда калинка, само защото не е напълно наясно с чувствата си!? Много незряло ми се вижда, особено след като говорим за човек, който отдавна е извън категорията "тийн". Да, не забравям, че е Скорпион и "там се използва тази програма", и все пак... 

Търси доказателства, иска да бъде сигурен, но явно умът му не е достатъчно далновиден, за да прозре отвъд хоризонта и да осъзнае, че след тези многократни прояви на непостоянство, в един момент отсрещната страна няма да може да погледне на него като на сериозен човек, който държи на думата си. Да се яде тая попара десетина пъти, без да се знае каква ще е сметката накрая, нито кой ще я плаща... Не знам. За мен е садомазохистично. Трови другите, трови и себе си...

# 1 045
Здравейте, с голям интерес следя тази тема,защото за първи път имам връзка със скорпион  Laughing . Много неща отговарят на него и най-вече,че са доста трудни характери, но това което не отговаря е,че грам не ме ревнува и това не знам как да го тълкувам,като се има в предвид всичко изписано тук  Rolling Eyes

От около 9 месеца сме заедно и мисля,че аз съм първата му сериозна връзка. Той е по-малък от мен и на 2-ят ден ми каза,че е влюбен в мен и оттогава след 5 месеца, че ме обича, бавноооо,но славно  Laughing .

Благодаря Ви,че Ви има момичета!  bouquet

# 1 046
misse в момента ти завиждам искрено  Hug дано всичко продължи все така добре при теб.

# 1 047
Aallexa - няма да те лъжа,че е розово, хич даже,защото тестовете са всекидневни,както и кривите настроения. Аз съм Везна и такива поведения,доста ме объркват. Но си задавам въпроси дали искам да търпя този груб и хапещ език и за вбъдеще  Thinking

Има ли развитие при теб?

# 1 048
Няма. Пълно мълчание  ooooh!

# 1 049
Аз директно прекъснах едни отвратителни отношения със скорпион. Едвам му изтърпях тежкия характер 7м то не бяха игрички, лиготии, тук съм, не съм тук. Това непостоянно поведение ме убиваше. Все си затварях очите, избухвах, след това му се извинявах, докато един ден просто не ми кипна и му казах всичко каквото таях и накрая човека си ме наказа с мълчание завинаги  Grinning И до ден днешен не ми говори. Поне ми направи услуга и ми показа, че чувства при него не е имало. Не знам какви нерви трябва да имаш, за да изтърпиш такъв мъж и накрая даже осъзнаваш, че грам не си е заслужавало. Определено скорпионите не са за мен.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт