Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 305
Junona15 след колко време твоят ск прояви интерес към теб отново,знам че това няма някаква зависимост,но ми е любопитно.Когато се видяхме в бара с моя човек,бидейки там с бившата си,очевидно се смути и в момента,в който се освободи маса навин,изхвърча като тапа.Беше една петъчна вечер,а аз бях неутразима,-червилце,грим,добре облечена и усмивка на уста Simple Smile винаги ми е казвал,че съм хубавица,но не си го слагах,защото това е дежурна мъжка реплика,но след като видях бившата му приятелка,разбрах,че е бил искрен....не,че това има значение,аз вярвам в душевността и щом той е с нея,значи си струва.Но ще продължавам да го играя на тази,на която не й пука за него,просто,защото съм горделива,а от вътре се разкъсвам.Рядко се увличам по някого толкова много,но може и да е от факта,че не мога да го имам,което засилва усещането.Харевам го,но ме нарани и незнам дали ще бъда същата,ако някога се върне.Дано не се засечем отново скоро,защото незнам дали ще съумея да запазя самообладанието,което те търсят.
P.s. да не обичат директните въпроси-заставиш ли го да ти отговори,ще те отреже...поне при мен така беше,но се радвам,че така се получи,защото ако не ми беше казал,че не иска на този етап да общуваме,аз щях да получа най-малко инфаркт,когато го видях заедно с бившата.Както и да е...истината е,че ние жените сме много емоционални,а живота е доста по-простичък Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 21:48 от bittenbyscorpio

# 1 306
Прояви интерес, когато връзката ми стана публична, тоест излизания, снимки, фейсбук, компании...такива неща. Аз коренно промених визията си и няма как това да остане незабелязано,плюс че съм постоянно усмихната и видимо щастлива. Той ск така не ме е виждал,с него бяха постоянни скандали,сълзи,кога ме е виждал усмихната или ми е давал повод.А сега се сетил за мен

# 1 307
Според вас, скорпион и лъв как е като комбинация?

# 1 308
Четири години се "занимавах"  с един скорпион - под заминавам имам предвид аз се влюбих, а той на приливи и отливи. Четири години мазохизъм и рев и сляпа надежда. Приключих всичко преди половин година. От няколко месеца имам настъпателни покани да се виждаме с ултиматуми. Казах, 'че не искам да се връщам отново към всичките страдания. До преди седмица, когато цял ден ме увещава да съм отишла в тях. Съгласих се накрая, тръгнах и след 30 минути него го нямаше. Grinning Каза, че не било нарочно - просто излязъл и забравил да се обади. Направо не мога да повярвам, че изобщо се съгласих. Толкова ме е яд на себе си.

# 1 309
  • София
Дани, това си е подигравка направо.
Сега му направи и ти такъв номер.

# 1 310
Да бе, егати съвета. Най мразя номера и действия напук! Ако хората са честни и открити, без да играят игрички, светът ще е едно по-добро място!

При подобно отношение не бих го потърсила никога. А ако той ми се обади, ще му кажа, че съм осъзнала как изобщо не ме уважава и няма смисъл да говори и показва нищо повече, защото няма смисъл. И да не ме търси повече. На такива хора вероятно ще се наложи повторно да кажеш, че действително мислиш това, което казваш и не го провокираш като заявяваш да не те търси повече.

# 1 311
  • София
Cool, съгласна съм с това ,че трябва да сме открити.
Понякога малко игрички не са излишни.
Надали в действителност бих направила това,но би ми се искало да мога да го направя.

# 1 312
Аз също ще те посъветвам да го избягваш всеячески, измисляй си всякакви оправдания, ако стане настоятелени си придай вид на силно незаинтересована.
 Можеш, разбира се и да си откровена, като му кажеш, че си обидена от непристойното му поведение, но така само ще докажеш, че още ти пука по един или друг начин.
И понеже аз имам моментни,  в които изпадам в неограничена безпардонност, бих му заявила, че не му отива на годините да се държи като тийнейджър. Можеш да му кажеш, че такива несериозни хора не успяват в живота, и си остават едни обикновени посредствени същества, чийто игрички рано или късно омръзват на всички, а самите те свършват в някоя квартална дупка с 50 мл водка за добро утро.

# 1 313
Постоянно се засичаме с моят човек.Май ще трябва да сменям града.Този уикенд се засякохме и в двете заведения,в които ходя.Беше с приятелката си и не беше удобно да отида и да го поздравя,не че ще стане кой знае какво,но понеже той ме отряза,не искам да се натрапвам,но в същото време не искам и да изглежда все едно съм супер засегната или че го мразя,или че не ми пука за случилото се между нас.Напротив аз се радвам ,въпреки че не мога да спра да мисля за него.Тъпото е,че той постоянно ме зяпаше,въпреки че приятелката му беше там(правеше го някак си деликатно,но аз го забелязвах),а още по-лошото е,че аз бях в компанията на 4 момчета.Дали ме харесва все още или го прави за да ме изследва и да види аз как реагирам като ги виждам заедно.Да си призная бях подпийнала и бях в много добро настроение и се забавлявах на макс.Сега обаче си мисля,че по този начин може да съм му показала,че не ми пука за него и все едно приемам нещата между нас за мимолетно изживяване и съм се хванала с първия срещнат.Въпреки,че нещата между нас ре развиха много бързо,аз не бях тръгнала с такава нагласа и си го харесвах.Ох....не е хубаво човек да прибързва....незнам какво да правя.Ще трябва да го преодолоея,но ми е много мъчно,защото той е добро момче Simple Smile

# 1 314
bittenbyscorpio , моят предизвикател характер щеше да го поздрави "Здравейте, приятна вечеря" или отдалеч леко кимване с глава, знам че в някои ситуации провокирам хората по този начин. Но според мен ти много се замисляш. Според мен той не е имал намерение да продължат контактите ви в бъдеще, това казваш ти, той се е отдръпнал първи и след това ти, не ти е влязъл в положение и това показва, че не е за теб. И пак повтарям "според мен", може и да греша.

# 1 315
Divineee ,ситуацията в бара не беше подходяща,в последния момент го видях.В дискотеката пък бяхме в двата края.Не знам дали не е имал намерение или просто е искал да се позабавлява,но ми говореше неща,които ме караха да си мисля,че е сериозен,просто аз се изплаших и не можах да поема ситуацията в ръцете си и да покажа,коя всъщност съм.Но както е всеобщо известно- който не действа на момента- губи. Laughing
Казват,че мъж скорпион се връща обратно само,ако истински обича.Явно не е можел да я преодолее,въпреки че аз не почувствах по някакъв начин той да съжалява или да изпитва носталгия по нея,но може би  се е прикривал добре или тя е била много настойчива.Времето ще покаже какво ще стане.Може би наистина са един за друг...    Rolling Eyes

# 1 316
  • София
Ако скорпион няма интерес ще  изчезне  напълно ли или ? Този човек замлъква и се появява след ден ,пише  ,а после не ми отговаря.. Мен почва да ми изчезва тръпката щото това изглежда напълно незаинтересовано..Аз никога няма да седна да му пиша с това  му държание .

# 1 317
Според мен това с "изчезването" не е до зодия, така се обсъжда и за мъж Телец, Близнаци, Скорпиони, Стрелците. Според мен, не те желае и няма доблест да го каже, страхуват се мъжете да не излееш " емоционалната си женска помия" върху тях, и това е от филмите, ако сте забелязали. Мъжът казва искам да се разделим и се започват чаши, чинии, удари, викове и т.н.  Mr. Green
 bittenbyscorpio , дори и да се връща след такава ситуация, аз не бих приела "връщането" ако ще да ми е много болно за него. Тогава или ще го отсвиря или трябва да ми "издърпа Луната с въже до мен, за да я пипна", не си го причинявай това, честно! И какво като се върне, и какво ако е по-хубаво от преди, и к'во? Той си е заминал нали, не се опитал да говори с теб в трудния ти период, избрал е друга лесно, няма смисъл, дали е Скорпион или какъвто ще.  bouquet

# 1 318
Ами говорете ми на мен за появяване и изчезване. Четири години!!! Сега пак сме на фаза- обажда ми се и само аз говоря. Той си мълчи. Ставал сутрин рано да пие кафе и да мълчи. Голям чешит, побърква ме! И вчера му звъня аз, и викам: Знам те, че пак си на фаза и искам да знаеш, че знам! Simple Smile Почнеш ли да ми казваш, че всичко е наред и да не говориш, си ми ясен отвсякъде. И обикновено те оставям да си минеш фазата, и не те закачам, ама тоя път няма да те оставя, защото имаш нужда от мен и точка! Grinning

# 1 319
Ами говорете ми на мен за появяване и изчезване. Четири години!!! Сега пак сме на фаза- обажда ми се и само аз говоря. Той си мълчи. Ставал сутрин рано да пие кафе и да мълчи. Голям чешит, побърква ме! И вчера му звъня аз, и викам: Знам те, че пак си на фаза и искам да знаеш, че знам! Simple Smile Почнеш ли да ми казваш, че всичко е наред и да не говориш, си ми ясен отвсякъде. И обикновено те оставям да си минеш фазата, и не те закачам, ама тоя път няма да те оставя, защото имаш нужда от мен и точка! Grinning

Laughing Laughing bouquet
Добре си му казала  hahaha

Сетих се, че преди време един колега беше Скорпион и се държеше отвратително с всички, злобен, настъпателен, все тънички обиди и му бях казала, че ако продължава да се държи така с мен, ще се влюбя в него, така ме изгледаа  Joy и след този разговор малко беше подвил опашка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт