Мъж Скорпион - 2

• 199 937
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Ааа ние сме още в етап на ухажване  Grinning Но както беше много постоянен изведнъж стана мълчалив и пише съвсем малко , но все още търси контакт. Както и да е , мен  и без това почва да ми омръзва тая мистерия  Mr. Green

# 1 321
Mishel9 и при мен беше така в началото,докато не хлътнах по него и не се предадох....после се върна при бившата си,така че внимавай.Най-добре изчакай,за да не го преживяваш после месеци  Laughing

# 1 322
Това което чета от тук. Започне ли да бяга и да не пише, значи има друга, която мъти водата.

# 1 323
Да, преди около 2 месеца си призна, че има жена за секс, с която се среща 1-2 пъти месечно, но не се чуват и не общуват през другото време. Но с мен се чува в месеца по 10-15 пъти и много ме цени и уважава, за да ме нарани.  Rolling Eyes Не е като да не ме харесва, аз съм по-красивата от двама ни. Grinning Tой е точно противоположното на моя тип мъже дори, но ме човърка и туй то. И така вече 4 години. Не се виждаме, само се чуваме. И понеже без това нямам други "изкушения" наоколо, си търпя...

# 1 324
  • София/Варна
Здравейте, мили момичета. Аз съм писала в тази тема преди известно време, но сега пак ме гложди тоя мой скорпион, с който се занимавам и не ми дава мира. Това е предишният ми пост:
Здравейте Hug
Иска ми се и аз да разкажа за моя сблъсък с един мъж скорпион, защото се чувствам адски объркана.
Бивши колеги сме и добри приятели. Истината е, че има привличане между нас, но така или иначе не сме стигнали все още до задълбочаване на отношенията ни. Адски объркана се чувствам от отношението му към мен. Разговаряме доста, много съм откровена с него, опитва се да ми дава съвети и насоки за доста неща, но! и се опитва да се държи така все едно вече сме заедно, а НЕ СМЕ. Говорили сме за това (наскоро приключих много драматична връзка, а той си има там някакви отношения с друга жена) и сме си казали, че докато не се изяснят нещата нищо няма да се случва. Но въпреки това се опитва да ми се налага, сърди се за глупости, за които после твърди, че само ми пробвал реакциите Crazy и всякакви подобни щуротии. Не мога да отрека - мой тип е, но тия негови реакции и т.н. откровено ме дразнят. Аз съм Дева, не знам до колко сме подходящи един за друг, защото и аз си имам своите големи особености, много характерни за зодията ми.. Та, да не стане така, че "най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти..", ако започна връзка с него. Та, кажете ми вие нещо по въпроса, ще съм благодарна! Hug

Та, продължението е..
Наложи се за известно време пак да работим заедно. Всичко беше нормално (в чисто приятелски аспект) докато не се появи една нова колежка. Много по-малка от нас, бивша балерина, не голяма красавица, но с курвенски маниери (извинете за грубия тон). Изпокапаха му очите по нея и най-лошото е, че тотално пренебрегна мен. Преди всичко сме приятели и то много близки. Тотален отказ за контакт с мен, все едно гледах друг човек, не можех да го позная. Само да отбележа, че той е обвързан до степен съвместно съжителство. Както и да е. Колежката напусна. Отначалото се държа дистанцирано, но малко по малко започна да скъсява дистанцията. Един ден дойде на работа и заяви, че е пред раздяла с приятелката си, ако е възможно да му помогна да си намери квартира, били се изчерпали взаимоотношенията им вече. Това се случва август месец, към днешна дата все още живеят заедно и дума не обелва за това какво се случва. Излизаме понякога заедно (в обща компания), целували сме се, говорил ми е много хубави неща и т.н., до секс не сме стигали, отначало той каза, че бил сериозен мъж и не искал, вече иска, ама аз не искам Laughing Сигурно нищо не разбрахте от словоизлианията ми, но съм адски объркана Rolling Eyes Rolling Eyes Най-лошото в случая е, че бавно и постепенно се влюбвам в него. Дори не знам защо. Това е най-странния и объркан човек, който съм виждала. Не мога да го разбера. Коцкар ли е, липсва му нещо ли ... не знам.
Истината е, че много съм си патила вече от такива отношения. Преживявах подобни драми близо 3 год, че се и разболях. Не искам да ми се случва пак, но ... не знам ... странно ми действа ... възбужда ме Embarassedпраща ме в небесата Embarassedи после с 200 ме сваля на земята. Помощ!

# 1 325
  • София
Аз лично,щях да се контолирам и да съм в сферата на забавлението с този човек.
И тук вече не е до зодия. Много мъже са така.
И какво е това, появява се балерината и вече забравя за теб.. да бе  Stop
И аз съм Дева btw, знам,че ще се справиш Peace

# 1 326
Сто пъти казвам аз, че не е до зодия. Просто някои мъже не стават..или просто не се получава с тях, по една илй друга причина. Да, вероятно е много по-лесно да се обвини тъмната им скорпионска порода ама..айде моля ви. Живея със Скорпион, и то никак не от най-милите и нямам проблеми. Слава Богу!

# 1 327
Захир, не е само до слъчев знак, предполагам искаше да кажеш. Важна е Венера, Луна, Марс, асцендента и другите планети.

# 1 328
да, но и до голяма степен човек избира какъв да бъде- към себе си и другите. И е глупаво да се мисли, че когато някой се държи по определен начин, за това е виновен зодиакалния знак, асцендента, звездите, Вселената и всички сили!

# 1 329
Всъщност не е глупаво, но когато ние, хората не разбираме нещо и не искаме да го разберем е по-лесно да го отречем и наречен глупаво.

# 1 330
Teичка, с цялото ми уважение ама наистина ли мислиш, че ако между мъж и жена не се получи, например,  и той я отбягва, държи се тъпо с нея, неглижира я, както в примера, даден от Julie ~~  то това е, защото зодията му е Скорпион, защото луната е в Лъв.. например и защото ние дотолкова не разбираме човешката природа необятна, а не е защото човека няма интерес към нея и няма да им се получат нещата?!! Ама наистина..

# 1 331
да, но и до голяма степен човек избира какъв да бъде- към себе си и другите. И е глупаво да се мисли, че когато някой се държи по определен начин, за това е виновен зодиакалния знак, асцендента, звездите, Вселената и всички сили!

Не е глупаво, много жени, а има и мъже, когато нещо не се получава по очаквания и желанията им смятат, че е дело на окултното.
 Много често това са връзките, виждаш ли аз съм Телец а пък ти си Близнаци и според някой си хороскоп ние не се разбираме и за това не ни се получава и много хора се успокояват с тези неща, защото са искали да се получи а не е станало и тогава зодията е виновна за това, окултното.

# 1 332
Чакайте да ви кажа един майтап по повод съчетаването на зодиите. Идеалът ми за семейство са баба и дядо, че и зодиите им са съвместими. Родена съм на една дата с баба. И като бях студентка се появи един ухажор, излязохме и... оказа се, че е роден на една и съща дата с дядо! Лелееее бях решила, че е ТОЙ, но ми трябваха няколко часа да осъзная, че не е.  Laughing

# 1 333
Истината е, че за да си направите съответните заключения, трябва да сте прочели малко повече от годишния хорскоп и кратки описания на сл.знак в нета. Има сериозна литература по темата, която ако беше глупост, отдавна щеше да е замряла. Изчислете си планетите, след това потърсете адекватно инфо и ще видите на колко идентични с личността ви характеристики ще попаднете. На астрологията се гледа сериозно и в дълбочина, но понеже слънчевия знак е най-водещ, затова си позволяват да генерализират по-обобщено за всеки представител. А реално не всеки мъж скорпион е еднакъв с друг в любовта, след като Венерата, им е в различен знак.

# 1 334
Истината е, че за да си направите съответните заключения, трябва да сте прочели малко повече от годишния хорскоп и кратки описания на сл.знак в нета. Има сериозна литература по темата, която ако беше глупост, отдавна щеше да е замряла. Изчислете си планетите, след това потърсете адекватно инфо и ще видите на колко идентични с личността ви характеристики ще попаднете. На астрологията се гледа сериозно и в дълбочина, но понеже слънчевия знак е най-водещ, затова си позволяват да генерализират по-обобщено за всеки представител. А реално не всеки мъж скорпион е еднакъв с друг в любовта, след като Венерата, им е в различен знак.

Така е, правила съм си при астролог  Mr. Green Телец, асц. Лъв, Меркурий и Венера в Близнаци, приятно ми е, утре няма да ми е  hahaha Това не е по темата.
  Julie ~~, Wind  е права, адски много мъже са така като, кротувай малко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт