Мъж Скорпион - 2

• 201 155
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм телче - майско в началото Simple Smile

# 211
Май си приличат само по отношението към секса. А ние дали не ги обожествяваме?! Чудя се и дали дават всичко, което искат да получават?! Моят е в цикъл, вашите как са? Поздрави!

# 212
моят беше до преди 3 дена, когато ми писна / само ми дуднеше на главата/ и му се накарах и сега голяма любов  Crazy

# 213
Това с обожествяването може и да е вярно Simple Smile Добре де, вашите мъже не са ли търпеливи...? Аз направо се изумявам на това му качество, тъй като при мене липсва Sad

# 214
Много търпелив....

# 215

Да, това понякога е +, понякога - Simple Smile

# 216
Права си. Аз съм уж търпелив Козирог, обаче неговото търпение направо е кравешко.
В много ситуации от неговия живот аз досега да съм изгърмяла патроните. Досега не съм го видяла да губи от търпението си, отскоро сме заедно, но има време, ще броим пилците наесен.

# 217
Ами аз за 2 години не съм го видяла един път да си изпусне нервите... То и как да се вреди човека от мен ... Но, може би, точно тези разлики правят по-цялостна връзката Simple Smile Ти като цяло чувстваш ли се щастлива с мъж Скорпион? Извинявай за личния въпрос  newsm03

# 218
Ееееееее, какво са две години? Много е рано, та времето е ваше! Grinning

# 219
Ееееееее, какво са две години? Много е рано, та времето е ваше! Grinning

Дай Боже да е наше! Simple Smile

# 220
Упорит-да, но търпелив и последователен - категорично не . Лесно се взривява и то предимно от и към неблизки на сърцето му хора. Бързо му и минава обаче.
Моят ск ...и той в цикъл ...на лудост го избива от ревност. Може би разстоянието ...може би си му е бъг...знам ли. Напоследък този недостатък така ми боде очите, че не знам как точнохще се решИ въпросът. Колкото аз съм...незадушаваща и даваща пълна свобода/съответно и това очаквам да получа  Mr. Green/ , толкова той е обсебващ, обвиняващ и изискващ по странно досаден начин. Но са с добри сърца тези скорпита...нищо че са и доста бъгливи-положителни личности са.

# 221
Упорит-да, но търпелив и последователен - категорично не . Лесно се взривява и то предимно от и към неблизки на сърцето му хора. Бързо му и минава обаче.
Моят ск ...и той в цикъл ...на лудост го избива от ревност. Може би разстоянието ...може би си му е бъг...знам ли. Напоследък този недостатък така ми боде очите, че не знам как точнохще се решИ въпросът. Колкото аз съм...незадушаваща и даваща пълна свобода/съответно и това очаквам да получа  Mr. Green/ , толкова той е обсебващ, обвиняващ и изискващ по странно досаден начин. Но са с добри сърца тези скорпита...нищо че са и доста бъгливи-положителни личности са.

Ревниви са си по природа, както и обвиняващи и изискващи и задушаващи.  Grinning

# 222
Моят скорпи напоследък е мн мил и романтичен. Прави ми всеки ден някакви изненади и аз съм на седмото небе...  Heart Eyes

# 223
Ти като цяло чувстваш ли се щастлива с мъж Скорпион? Извинявай за личния въпрос  newsm03
Май *не знам* е точния отговор...
В началото имаше моменти, когато ме носеше в облаците и винаги се намираше как да ме строполи. В последно време не съм се издигала много на високо /по лентичката ще разбереш защо/, но и малкото поводи за радост пак са се сгромолясвали заради неговите постъпки. И понеже преди малко пак се издъни се чудя много усилено дали не ми е писнало. И всяка негова издънка ме дърпа назад, та не знам. Един ден се смея на другия плача... От известно време се замислям има ли смисъл... Тъжно, но факт.

# 224
 Hug Hug Hug

la vie est belle , разбирам те, и аз така се чувствах в предишната връзка.... Общо взето е трудно, както всички неща в този живот, но не се отказвай да се опитваш да подобриш нещата, докато наистина не разбереш, че вече няма смисъл... За съжаление понякога идват и такива моменти Sad
Аз понякога, ако нещо ме обиди, изчаквам да ми мине (може би максимум час) и почвам да го заливам с разни въпроси и коментари относно дадената случка... И редовният въпрос: Какво би направил ти, ако аз кажа/направя това, което ти направи? Сякаш действа....

Общи условия

Активация на акаунт