Мъж Скорпион - 2

• 201 155
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 225
На мен пък сега обсебването сега ми липсва много. По 14 часа е зад волана и не му остава време да е обсебващ, даже съвсем го няма. И това ме дразни и ми е криво. Аз такъв си го искам, обсебващ. Още повече, че е супертъпо да си остров Ничий.  И не изчаквам да мине, ами веднага си казвам каквото има. Мислила съм и смятам,, че е по-добре веднага да кажеш спокойно своето "не" на някои неща. Но аргументирано, не като бившата му, която след 18 години брак преди време му каза, че в еди кое си списание пишело колко е секусална тази зодия. И това само, за да му натрие носа, че е изневерявал. Ако 18 години не ти стигат да откриеш вулкан до себе си? Каква ли тази женица? Само не се смейте много! Laughing

# 226
  • София
Моят скорпи напоследък е мн мил и романтичен. Прави ми всеки ден някакви изненади и аз съм на седмото небе...  Heart Eyes

пу пу да не са ти уроки ... не помня кога беше последната изненада, в смисъл хубава де Sad

# 227
Днес след поредния скандал за това, че пие кафе с неговите си приятелКИ и пренебрегва мен си казахме чао. Не можел да търпи ревнивите ми изблици, уважавал и ме ценял като човек, винаги да разчитам на него, но да сме си останели само приятели от тук нататък. Държи да кажа на общите ни приятели, че нямаме връзка вече. И още нещо, сексуално съм му смачкала самочувствието.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 20:56 от master2

# 228
Днес след поредния скандал за това, че пие кафе с неговите си приятелКИ и пренебрегва мен си казахме чао. Не можел да търпи ревнивите ми изблици, уважавал и ме ценял като човек, винаги да разчитам на него, но да сме си останели само приятели от тук нататък. Държи да кажа на общите ни приятели, че нямаме връзка вече. И още нещо, сексуално съм му смачкала самочувствието.

Защо и как по-точно става този номер?

# 229

Демек да станеш част от приятелките му за кафе? newsm78 Я го зарежи тоя шибаняк. #2gunfire И това последното - абе много чувствителни на тема секс тез бре. Crossing Arms

Знаеш ли навремето как накарах моя да ме "иска"? Намерих си друг за помежду другото. Twisted Evil

# 230

Защо и как по-точно става този номер?
Преди да станем гаджета само се хвалеше със сексуалните си умения, от сорта жените по няколкото пъти свършвали, 4 часа секс и колко много е желан. При нас нещата не бяха така, човека имаше проблем - бързо свършваше. Естествено аз бях виновна за този негов проблем. Преди мен не е имал такива случки.

# 231
Ето още една причина да го зарежеш. Освен, че не те уважава, не си пасвате в леглото, а като капак е самохвалко. Айди де...дан' е единствен на света.

# 232

Преди да станем гаджета само се хвалеше със сексуалните си умения...

Чудно, как сте станали гаджета при туй положение Simple Smile
Шибаняк или не, явно не е твоят човек, нито ти си избраницата му. Успех нататък!

# 233
...жените по няколкото пъти свършвали, 4 часа секс и колко много е желан. ...

Уау! Shocked
Как пък с теб точно не му се получават нещата, тц, тц.... newsm78

# 234

Уау! Shocked

Урочасала съм го.

# 235

Уау! Shocked

Цитат
Преди да станем гаджета само се хвалеше със сексуалните си умения, от сорта жените по няколкото пъти свършвали, 4 часа секс и колко много е желан. При нас нещата не бяха така, човека имаше проблем - бързо свършваше. Естествено аз бях виновна за този негов проблем. Преди мен не е имал такива случки.
мда и на мен ми прилича на поредния комплексар... хаххаха, и аз имах един дето с мен не му се получаваше, ух, даже двама, как става тъййй, тц тц тц newsm78

# 236
За мен на кривия космонавт ракетата му пречи. Случи се така, че в една седмица преспах с двама - единия, защото е баща на детето ми и се опитах да поправя нещата, които не аз счупих, за да е щастлива дъщеря ми. Това беше като да си пода под танцуващ казачок смешник, само пляскането го нямаше . Това, придружено с обичам те, ме караше да си гледам часовника.... На другия ден мисля бях със скорпито, който също е свършвал бързо. Не всички мъже са железни и няма нужда. Но скорпито определено имаше въображение, трябва да му се признае, че знае такива номера, че чак аз като негова как и не съм съвсем кротка, оставах без дъх. Не знам дали е от зодията, и стрелците, които съм срещала са суперактивни. Но аз говоря за изобретателност и липса на прегради, поднесени обаче толкова естествено, че докато осъзнаеш в каква мръсница си се превърнала, ще мине доста време. Не знам защо не се зачете този с проблемите със сексуалното самочувствие. Интернет е безкраен и доста възможности предлага.... Явно му липсва въображение?! Намери си друг? И не го вади от падналото му сексуално самочуствие. Някои хора обичат д Hugа живеят в блатото.

# 237
здравейте дами,моля за съвет-днес с бившия ск. имахме среща да си взема нещата,дойде човекът видимо неспокоен,отбягва ми погледа,ръцете му потреперват-седнахме да се видим..за малко.Тази седмица пътувам за Австрия-три пъти ме пита-с кого пътувам,колко време ще съм там,къде живея сега,събрала ли съм се с бившият ми годеник-отговорих на въпросите,само на първия се направих на интересна и казах,че не знам още,ще се знае преди пътуването.никой не набра смелост да заговори за чуства.... Cryсега се чудя има ли нещо към мен или просто си е говорел разни щуротии,да запълни времето и дали да му пиша и да му кажа онова ,кето не събрах смелост да изрека Cry

# 238
# 239
Ехеее 4 часа...това не ми е сред представите за доБър секс. То това си е половин работен ден  Joy
Ск ми може в много неща да не го бива, но го признавам за цар на физическата близост  Peace идва си му отвътре просто...знае как кое...Никога не съм предполагала , че това ще е основно харесвано качество и умение в мъжът, с когото съм споделила живота си  Crazy
 Anutka1983, не му пиши... Ск са упорити парчета. Ако те иска ще изтърка плочките до вас, ще ти свали звезди,слънца,луна...няма измъкване. Обаче направиш ли му евала...направо си му запазваш удобно място на главата си където ще си вирее и прави номерата. Така мисля аз...

Общи условия

Активация на акаунт