Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ееее айде сега скорпионите не ставали за приятели newsm78
Глупости са това.Те си имат приятели и приятели.Едните многооооого близки/често са 1  или 2ма, повече не/, а останалите само за приказка и за веселото.
Вярвай ми, такъв опит имам с мъже ск., че книга вече мога да напиша ooooh!

Галя ако искаш да се разделите хич не му се обяснявай, а се отдалечи от полезрението му.Вярно е това, че може да се нахъса повече.Много е трудно да се отървеш ако си навият на пръста да са с теб.
Аз така накрая се омъжих за моя Joy Един ден предадох фронта и няколко месеца по-късно бях сгодена вече Crazy Laughing

# 376
Аз щото бях от 1 или 2мата ,ама ми писна нещо и за тва го казвам,

# 377
От скорпитата стават чудесни (само) приятели, но приятелството им не е за всеки.

# 378
абе често закъсняват ,забравят и на мен ми изглеждат несериозни Laughing

# 379
  • Варна
Shocked
Ти явно си попаднал на някой скорпион, който е изключение от зодията.
Ето моя примерно ако е обещал на някой нещо и край!Трябва не знам какво да стане да не отиде на срещата или да се отметне.Даже се ядосва на мен, защото аз пък го правя обратното, редовно закъснявам, а на него като започнахме да излизаме що тенекии съм му вързала.... Blush Mr. Green

# 380
 Peace кратко, ясно и точно  Peace

# 381
Да много им се иска да са точни и си мисля/вярват че е така (както и повечето хора),но често се случва обратното , а аз съм сравнително доста точен и искам същото и се дразня да ми закъснява ,особено да забравя ,викам му помниш ли че се бяхме разбрали да се видим и ти не ми звънна - НЕ ПОМНИ ,да де  ама тва мен не ме топли.Иначе винаги си имат супер "убедително" управдание  за закъснението и не можеш нищо да им кажеш Joy .Те са  направили всичко възможно Joy

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 14:25 от Telio87

# 382
  • София
дали закъсняват? ДА, винаги когато имат среща, тръгваме все в последния момент, все се бърза, понеже закъсняваме...
дали забравят? ооо, не! за нищо на света няма да забрави нещо, което е изключително важно за него, НО... не и ако е за друг!

# 383
Ееее айде сега скорпионите не ставали за приятели newsm78
Глупости са това.Те си имат приятели и приятели.Едните многооооого близки/често са 1  или 2ма, повече не/, а останалите само за приказка и за веселото.
Вярвай ми, такъв опит имам с мъже ск., че книга вече мога да напиша ooooh!

Галя ако искаш да се разделите хич не му се обяснявай, а се отдалечи от полезрението му.Вярно е това, че може да се нахъса повече.Много е трудно да се отървеш ако си навият на пръста да са с теб.
Аз така накрая се омъжих за моя Joy Един ден предадох фронта и няколко месеца по-късно бях сгодена вече Crazy Laughing

съгласна съм с всичко!

# 384
дали закъсняват? ДА, винаги когато имат среща, тръгваме все в последния момент, все се бърза, понеже закъсняваме...
дали забравят? ооо, не! за нищо на света няма да забрави нещо, което е изключително важно за него, НО... не и ако е за друг!
И моя е така. Постоянно бързаме, защото тръгваме в последния момент, все се нервира, но аз вече гледам да не се впрягам толкова, ми да е тръгнал по-рано.
Вярно, че не забравя нищо за себе си, но и за мен досега нищо не е забравил  Heart Eyes
Като гледам отдавна никой не е писал тук от старите хрътки, та си викам явно нашите любими са в добрата си фаза  Wink

# 385
Моят никога не закъснява (както и аз), и никога не забравя (аз също Simple Smile ). Обаче на нас малко ни е обърнато кой е мъж и кой жена - той се суети винаги преди да тръгне нанякъде, търси дрехи, абе не знам какво прави, но аз през това време си стоя невъзмутимо и си допивам кафето (примерно Simple Smile ) той се лута наоколо и накрая аз съм готова преди него...

# 386
И да добавя - определението "несериозни" може да се отнася за всички други, но не и за скорпиони, без значение мъж или жена, това за мен за хора, които приемат всичко и всички насериозно (включително и себе си...). Скорпион "над нещата" НЯМА! Отвън може да изглеждат лежерни, но това е само за хора, които не ги познават.

# 387
Изписали сте почти цяла втора тема, а аз да не разбера......мислех, че мъжете ви  са се кротнали и няма забележки Wink Mr. Green Sunglassesзащо си подценявам породата hahaha
Lady_Valia, разконспирирала си вече зодията Wink

# 388
  • София
ааа нямали сме забележки.... много тихо ще му стане на главата Simple Smile аз сега го уча как се пазарува  Whistling понеже явно не го в правил досега - тежко ми е ама... ще го науча  Hug

# 389
С идващия ден на влюбените, вашите как са с романтиката? Моят откъм думи е малко пън, да не кажа много, но за сметка на това го бива в писането (sms, мейли...) и в жестовете - свещи и музика, но това е, когато му дойде музата, а напоследък много работи и се уморява и май няма да ме огрее скоро откъм такива жестове...

Общи условия

Активация на акаунт