Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 390
С идващия ден на влюбените, вашите как са с романтиката? Моят откъм думи е малко пън, да не кажа много, но за сметка на това го бива в писането (sms, мейли...) и в жестовете - свещи и музика, но това е, когато му дойде музата, а напоследък много работи и се уморява и май няма да ме огрее скоро откъм такива жестове...

Оффф, трудна Мария е моя.
За рожденния ми ден ми подари цветя след 3 дена и то защото си поисках  ooooh!
Туй свещи, сигурно би употребявал, само когато няма ток.
Предния Св. Валентин ни купи ваучер за уикенд по избор в цяла Франция..  Peace
Този не знам какво да очаквам, ако въобще има нещо.
Аз мисля да му купя  ваучер за масаж.
Иначе в един сайт за запознанства е написал, че е достатъчно романтичен, така де, на него си му е достатъчно...

# 391
При мен цветята са непозната територия  Joy Моят и с поднасянето на подаръци е много зле, там трябва и лично да го направи, а му е мнооого некомфортно, нямам идея защо. Иначе няма проблем, ако е в настроение да подреди свещи и да пусне музика, ама с поднасянето хич го няма. Последно за нова година ми обяви, че подаръка ми е в другата стая, да отида да си го взема, че било студено там и не му се ходело...  newsm78 Та не успях да го накарам да ми го поднесе и се наложи сама да ходя да си го взимам...  Joy луда работа

# 392
хаха - не искам да ви обиждам и вас и половинките ви ,но тея ваште са ебати тъпаците честно ,не мога да се въздържа,тва е много неуважително към вас.
"че било студено там и не му се ходело...  "  Laughing Laughing Laughing Laughing - тоя пич направо ти се подиграва  Laughing Laughing Laughing

# 393
да бе, сериозно  #Crazy
Само защото е различен от останалите не го прави лош.

# 394
хаха - не искам да ви обиждам и вас и половинките ви ,но тея ваште са ебати тъпаците честно ,не мога да се въздържа,тва е много неуважително към вас.
"че било студено там и не му се ходело...  "  Laughing Laughing Laughing Laughing - тоя пич направо ти се подиграва  Laughing Laughing Laughing

Добре са те ужилили Simple Smile Всичко е до човек, ако познаваш някой, се вижда много добре кое защо се прави. Всеки изразява вниманието си, уважението си, любовта си по различен начин. Това, че е непохватен в едно нещо, не означава нищо повече. А и на мен не ми пречи, защото е "похватен" в мнооого други неща, дори ми е забавен.

# 395
  • Варна
Моя сега ще влезе в серия с подаръците Mr. Green Като се почне 14-ти, после идва моя РД, после 8-ми март Laughing Обаче не го бива да ми избира подаръци и затова ходя с него да си ги избирам сама Flutter На 14-ти няма да излезем, работа - няма как.Работи в ресторант и имат много резервации, но на другия ден ще излезем.Не знам къде ще ме води, а дребка я посаждам на майка ми да се погледат двечките Sunglasses

Цветя получавам само по повод...Добре, че си е научил урока и не ми идва с клишираните рози...бляяя не обичам рози TiredНо пък по принцип се сеща за дребни изненадки.Примерно любими бонбони, шоколад, парфюм.Не се оплаквам, сеща си се човека Simple Smile

# 396
Признавам, че понякога ми идват "over" тези скорпиони. от училище имах гадже-скорпион 10 години, преди 7 години се омъжих за мъж-скорпион  - пълна случайност, разбира се  Joy...
мн са любвеобвилни Blush. за 14-ти получих в офиса доставка на цветя с картичка (страхотел букет) и 2 часа по-късни и бельо. мъжа ми в момента работи в чужбина, но всичко беше организирал милия.
факт, че в къщи "една крушка не може да смени", но иначе е мн сериозен, грижовен и пълен с изненади винаги. ЗА СКОРПИОНА ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО Naughty Naughty Naughty

# 397
Мои впечатления от мъжа скорпион са, че е много точен - на него може да се разчита, никога няма да обиди, да нагруби (вадя си изводи от един познат, не знам дали всички са такива) - идеален приятел. Но стигне ли се до интимни отношения, работата е съвсем различна. Познавам един мъж-скорпион, който е ужасен със жените, с които излиза. Именно защото излиза с много, не може да бъде верен. Официално се води, че е с една, а освен нея има още 20-30, не бих искала да имам връзка с такъв човек. Хубавото е, че обикновено е честен и си признава, ако го питат (лични впечатления).
Имам приятелка скорпион и тя е същата работа.
Разбира се, може не всички скорпиони да са такива.

# 398
Напълно съм съгласна, A_H_I_L_E_A, мъжът Скорпион е супер любвеобвилен. Омъжена съм от 7 години за такъв, а от 10 сме заедно. По повод и без повод цветя и подаръци в офиса.....внимание, помага вкъщи за детето и в дом. задължения....., но в момента в който те приеме за даденост, трябва да му се покаже, че не си му в кърпа вързана! Имахме проблеми и то не малки-но отново всичко е на шест - показах му, че ако свали летвата- всичко ще се разпадне. разбира се, че аз се старая всеки ден да го изненадвам приятно и не си позволявам да се отпускам с небрежен външен вид. Имам познати мъже скорпиони - прятели и колеги. НООО има едно НО - настъпиш ли ги - жилят. Зависи, разбира се и от възпитанието и от това, в каква среда е израснал....Като цяло обаче, моите впечатления от мъжете Скорпиони, че са прекрасни прятели, партньори, бащи и любовници....няма такъв перфектен любовник, какъвто  е мъжът - Скорпион.....Дай Боже на всяка такива любовници като Скорпионите !!!!:-)

# 399
  • София
наминавам да почерпя за 11тата годишнина с моя скорпион

за сега цвете даже няма ...  Crossing Arms

# 400
Shantall честито:)) Ти си героиня:))Еи девоики,много замря темата:)))Другите мъже ги обсъждат а ние с нашите ск???Всичко наред ли е??Те ли са наи перфектните мъже,че не подлежат на обсъждане?Simple Smile)

# 401
хахахах, хората (още по-малко мъжете) не могат да бъдат перфектни, но могат да изживяват перфектни моменти ...
Та по този повод, нашата "малка принцеса" става на 7 на 03.03 и тръгваме за Лондон след 2-3 дни, където е таткото, за да празнуваме заедно. Не сме го виждали от 1 месец и съм сигурна, че ни е приготвил някоя изненада (типично за него) и за мен и за малката ..... Нямама тарпение... Hug

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 13:24 от poporopo

# 402
Еи девоики,много замря темата:)))Другите мъже ги обсъждат а ние с нашите ск???Всичко наред ли е??Те ли са наи перфектните мъже,че не подлежат на обсъждане?Simple Smile)
Нямаме от какво да се оплакваме  Peace
Аз мога само да го хваля, пу, пу, пу.....
Кротнал се е... Обича си ме...Работи като вол... ooooh!

# 403
  • София
ааа нямаме, имам имам.... даже и цвете не получих. изврънках си вечеря навън поне  Crossing Arms

# 404
Бързам още в самото начало да ви кажа: не се страхувайте от този мъж! За Скорпиона са написани и казани такива ужасни неща, че понякога на него не му остава нищо друго, освен да ги потвърди. Поставете се на негово място и си представете, че въпреки вашата добронамереност и лоялност, навсякъде ви смятат за зло и жестоко същество, приемат ви резервирано и откровено се боят от вас. Няма да ви е приятно, нали? На него му е дошло до гуша да му натякват и коментират символичното скорпионско жило със смъртоносна отрова. Не, че няма жило - има си, но ако не го предизвикват, може и до края на живота си да не го извади. Той не е дребнав, не се впечетлява лесно от каквото и да било и за да го ядосате, трябва да направите нещо наистина отвратително. Но в такъв случай ще сте си заслужила ухапването и няма защо да му се сърдите. Вярно е, че ако нарочно го дразните и го правите на глупак, направо си търсите белята - но какво, според вас, значи "ухапване"? Въпреки митовете за страстта и избухливия му характер, не мислете, че нараненият мъж Скорпион непременно ще ви замери с бутилка, ще ви заплаши с пистолет или ще подпали апартамента ви. Може да се изненадате, но подобни неща въобще не са в стила на типичния Скорпион. Той се владее толкова добре, че обикновено дори не повишава тон. По-вероятно е с ледено спокойствие да ви каже какво мисли за вас, при това без да пести думите, които могат да ви наранят. След това ще започне да се държи така, сякаш не съществувате. Все едно, че ви няма. И край. Тогава ще разберете, че студеното му безразличие е единственото нещо, от което си струва да се боите, защото срещу него не можете да направите нищо. Дори ще ви се иска вашият Скорпион да кресне или да изпотороши порцелановия ви сервиз, само и само да покаже с нещо, че не му е все едно. По-лесно ще съживите камък, отколкото да го накарате да ви обърне внимание в такъв момент. Според размера на прегрешението, това му състояние може да трае от няколко часа до цял живот. Именно това е най-болезненото му ухапване с най-лошата отрова, а за получените рани лек почти няма. Той прекрасно знае, че обратната страна на любовта не е омразата, а безразличието и умее да използва това знание както никой друг.

Типичният мъж Скорпион е сложно и претенциозно създание. Обича лукса, стила и високото качество във всичко, но за разлика, да речем, от Лъва, не държи нещата да са толкова престижни, колкото функционални и комфортни. Стига да може да си го позволи, парфюмът му задължително е марков, дрехите му са удобни и елегантни, а питието му е отбрано. Знае какво иска и какво обича и рядко ще го видите потънал в мъчителни колебания в някой магазин, супермаркет или ресторант. Понякога е склонен към известна ексцентричност, но по дискретен и ненатрапващ се начин, тъй като не обича да бие на очи, а предпочита да се движи инкогнито. Може да има някакво странно хоби или причудливи навици - например един мой познат Скорпион обича да събира морски камъчета, от които извайва миниатюрни скулптори, умее чудесно да готви, но слага толкова много черен пипер, че после никой друг, освен него не може да вкуси ястията му. Скорпионът често се увлича по мистика, окултизъм, философия и религия и е много суеверен, въпреки, че умело го прикрива. Любопитството му към света е силно, но не е хаотично и повърхностно - сравнително малко на брой неща привличат вниманието му, но интересът му към тях е задълбочен и концентриран. Мрази клюките както по свой, така и по чужд адрес и е много дискретен. Дразни се от безцелни и безсмислени контакти със случайни хора, тъй като ги смята за оскърбителна загуба на време. Казано накратко, мъжът Скорпион е интригуващо и привлекателно същество и ако успеете да го накарате да мисли същото за вас, заслужавате поздравления…

Ако намеренията ви към мъжа Скорпион са съвсем невинни и се стремите към чисто платоническо приятелство с него, постарайте се той да го разбере бързо и навреме. Добре би било от самото начало да сте наясно какво точно искате от него и по най-недвусмисления начин да му кажете и покажете в каква посока си представяте развитието на отношенията ви. Ако е истински Скорпион, той ще се съобрази с желанието ви и ще бъде почтен и лоялен с вас точно толкова, колкото вие с него. Той е недоверчив по природа, не допуска лесно хората близо до себе си и в никакъв случай не е склонен да завързва безразборни приятелства. Критериите му са високи, понякога сложни и трудно разбираеми, но когато обикне някого и му се довери, той е невероятно предан и всеотдаен приятел. Освен това гледа на света много по-сериозно, отколкото можете да си представите, особено на любовта и секса. Запомнете това добре, тъй като то се отнася за абсолютно всички Скорпиони, без изключение. Може да попаднете на мъж Скорпион с асцедент или луна в Близнаци, Везни или Водолей, който на пръв поглед изобщо не изглежда вглъбен и потаен и сякаш възприема живота като на шега. Той може да е щур и бъбрив, да има много приятели, слънчева усмивка, разкошно чувство за хумор и дори славата на Дон Жуан. Всичко това е защитна маска и ако вие се хванете на въдицата и решите, че той е добродушен веселяк, с когото може да си правите каквото ви скимне, ще допуснете груба грешка. Всъщност да го опознаете истински не е никак проста работа. Тъй като има неща, които и най-добрите му приятели не знаят за него, то едва ли аз бих могла да ви ги кажа.

Сигурно е обаче, че на него може да се разчита. Ако ви даде дума за каквото и да било, гарантирам ви, че ще я удържи - разбира се, стига и вие да спазвате обещанията си. Не го подвеждайте и не го лъжете, защото ще съжалявате - той ще намери начин да ви накаже. Може би сте чувала зловещи истории за скорпионската отмъстителност, които лично аз намирам за доста преувеличени. Поведението на този мъж е просто огледално отражение на вашето и тези, които отвръщат с взаимност на неговата добронамереност и почтеност, нямат никакви проблеми с него. Между другото, ако сте в чисто приятелски отношения, неговата компания е най-безопасната, дори да сте сами на безлюден остров, въпреки пословичната му похотливост. Причината е същата - той държи на думата си и ако ви каже, че няма да ви докосне, можете напълно да му вярвате.

Ако просто ви се иска да полудувате и да пофлиртувате с някого съвсем неангажиращо, този мъж не е най-подходящият избор. Никак даже. С мъжа Близнаци или Стрелец може да се закачате колкото искате, но със Скорпиона бъдете внимателна. Има жени, които обичат да флиртуват заради самия флирт, държат се предизвикателно с мъжа, а когато той "налапа въдицата" и поиска това, което те уж предлагат, внезапно се отдръпват, примигвайки невинно с думите:"Но скъпи, аз нямах това предвид…". Такъв тип игри, меко казано, не са по вкуса на мъжа Скорпион. Не е задължително да покаже раздразнението си открито, но със сигурност ще спре да ви уважава, а вероятно и да ви обръща внимание. А вече знаете, че ако веднъж го разочаровате, е безкрайно трудно да възстановите доверието му. Във всеки случай, ако цяла вечер сте му хвърляла прелъстителни погледи, но не сте готова за по-голяма близост с него, не отивайте сама в апартамента му! Не, не искам да кажа, че ще ви стори нещо лошо, напротив. Работата е там, че може да се окажете в леглото му без въобще да се усетите. Той е известен като изключително ловък и изкусен съблазнител и то съвсем основателно. По правило, ако един Скорпион ви пожелае, всяка съпротива е напълно безсмислена, защото така или иначе, накрая ще се предадете. При това напълно доброволно! Изисква се огромно хладнокръвие и обективност, за да му устоите и дори тогава е възможно да се поддадете на магията му, сякаш напълно са ви лишили от здрав разум. Той има хипнотизиращи очи със странен, втренчен поглед, от който на жертвата й прималява, а при физическия допир с него, сякаш ви пронизва електричество. Говори се, че в леглото е истински магьосник и преживяванията с него се помнят дълго след това… Типичният Скорпион никога не действа открито агресивно или нападателно - просто прави така, че сама да поискате това, което той иска. После има да се чудите как така стана…уж се качихте само за по един чай… Сякаш действително ви е направил магия, което не е далеч от истината. Възможно е да познавате Скорпион, който е по хлапашки чаровен и миловиден и изобщо не прилича на горещ и фатален любовник, нито пък на омагьосващ прелъстител. И сигурно си мислите, че казаното по-горе е силно преувеличено. Мислете си каквото си искате, но ако го познавате отскоро и платоничните отношения с него не са изрично установени, бъдете нащрек, когато ви покани да разгледате колекцията му от плочи…

В случай, че не той ви ухажва, а вие него, положението е доста сложно. Не искам да ви отчайвам, но ако вие го харесвате, а той вас - не, просто си губите времето. Да се гони мъж Скорпион е също толкова безсмислено, колкото и да се бяга от него. Той може да е най-сексуалният мъж в Зодиака, но е и с най-твърдия характер и железен самоконтрол. И най-мощните женски оръжия сякаш се удрят в стена, когато са насочени срещу Скорпиона, така че, ако сте влюбена в него, а той не ви обръща внимание, по-добре си потърсете друг обект. Хубавото на тази негова неподатливост е, че ако вече е ваш партньор, можете да бъдете почти сигурна във верността му към вас - съвсем логично. Ако ви изневери, гарантирам ви, че няма да го направи, защото е бил изкушен и не му е издържала волята, а по някаква друга причина, която само той си знае. Скорпионът не е мъж, на когото му е слаб ангелът и когато изневерява, го прави съвсем съзнателно и никога случайно. Колкото и странно да ви звучи, дори тогава е склонен към много лоялност и преданост. Добрата новина е, че ще се погрижи доброто ви име да не бъде опетнено и никога няма да ви поставя в унизителни ситуации. Лошата новина е, че обикновено е много верен и на любовницата си и може да продължи връзката си с нея с години. Е, всичко това го споменавам за пълнота, защото типичният Скорпион се слави като сравнително верен мъж. Хубаво е и вие да му отвърнете със същото. Сигурно сте чували легенди за страховитата му ревност и тук е мястото да ги опровергая. Вярно е, че по принцип е ревнив. Но не винаги, зависи. Той просто мрази да го лъжат и да засягат честта му, така че ако се отнасяте с него лоялно и коректно, както той самия, едва ли ще имате чак такива проблеми с него. Митовете около вулканичната ярост на измамения мъж Скорпион също са доста пресилени. В действителност той реагира по три възможни начина, стига да е типичен Скорпион - ще ви отвърне със същото, ще ви изостави или просто известно време няма да ви забелязва. Препатили твърдят, че третият вариант бил най-неприятен…

Мъжът Скорпион е доста потаен и не обича да разкрива истинските си чувства, поне не веднага. Ако се държи с вас хладно и дистанцирано, не бързайте с извода, че не ви харесва - може да се окаже обратното. Способен е да ви измъчва (както и себе си) месеци наред, правейки се на безразличен, докато всъщност сърцето му изгаря. Също толкова вероятно е да ви каже, че ви обича веднага, щом го почувства - ясно, директно, просто и без заобиколки. Друг път може с очите си да ви каже едно, а с думи - друго, а вие да се чудите на кое от двете да вярвате. Както виждате, при него всичко е възможно - доста е объркващо, наистина, затова по-добре не се мъчете да анализирате логически поведението му, а се вслушайте в интуицията си. Неговата интуиция също не е за подценяване и може доста да се стреснете, когато изведнъж откриете, че той знае за вас неща, които никога не сте му казвали. Не го питайте как ги е разбрал - няма да ви каже…

Ако сте красива и женствена, мъжът Скорпион със сигурност ще го забележи и оцени, но не разчитайте само на това. Той харесва силни, умни и волеви жени, които умеят да казват и да понасят истината и достойно бранят идеалите си. От собствен опит е разбрал, че всеки сам си е господар и вярва, че човек може да постигне всичко, стига силно да го пожелае и да е достатъчно храбър и решителен. Няма нищо лошо, ако мнението ви е различно от неговото - важното е да можете да се защитите и той ще ви уважава за това. Ако имате грижи и проблеми, мъжът Скорпион ще ви обсипе с внимание и нежно съчувствие и може буквално да преобърне света за да ви помогне, но не понася слаби и лигави жени, които хленчат за щяло и нещяло. Също така не обича умалителни обръщения от типа на "захарче", "пухче", "пиленце" - по-добре го наричайте по име. Той е мъж до мозъка на костите си и не търпи да го командват, така че, ако искате нещо от него, не му заповядвайте, а го помолете. Тъй като е свръхчувствителен и лесно раним, понякога може да се държи грубо и сурово от страх да не бъде уязвен. Скорпионът е странна смес от хладен разум, гореща емоционалност, огнена страст, еротика, остър ум, храброст и много нежност и е пълен с противоречия, които разкъсват душата му. Ако сте достатъчно търпелива и деликатна с него, постепенно ще омекне, ще започне да споделя с вас повече неща и няма толкова упорито да крие чувствата си. Навремето в една своя песен "Щурците" пееха:"…да превъзпиташ слабостта си в сила…", помните ли? Всъщност през целия си живот мъжът Скорпион се опитва да направи точно това и винаги успява, рано или късно.

Сигурно вече си мислите, че е ужасно трудно да намерите път към този мъж и да му влезете под кожата. Точно така е, пък и аз не помня да съм казвала, че е лесно. Честно казано, тази глава ме затрудни, въпреки че си въобразявам, че познавам Скорпиона добре. Да го опишеш е толкова трудно, колкото и да го разбереш и не знам дали има някой, който да е проникнал в тайните му докрай. Едно от малкото нещо, които знам със сигурност е, че едва ли някога ще го забравите, щом пътищата ви веднъж са се пресекли. Магнетичното му излъчване, хипнотичните очи, загадъчните му усмивки, изгарящото докосване… това са неща, които ще ви преследват дълго, понякога за цял живот…

Общи условия

Активация на акаунт