понеже приятелите му са предимно мъжове, и те никак не си падат по помненето на рождени дни, всеки път им се обажда просто да излезем без да казва повода... никак не си обича рождения ден ... за сега обмислям да го изкарам на пазар и да си хареса нещо ... 
като се прибрах-два дни си пишем като луди...по цял ден,нон стоп...ту се заяждаме,ту се "топим".Вече тотално загубих връзка с реалността-днес пак нападна със зли коментари бившия ми-човекът не е направил нищо,просто по зло стечение се познават-толкова злостна критика е съм чувала....не се спира,излива жлъч
.после срещу мен...пълна лудица
...после на 180 градуса започва да ми праща неща ,които само двамата разбираме....залива ме от полюсни изживявания.Казвам му че е ужасен-а той направо умира от кеф...Хубав знак според мен е че споделая семейни и лични неща с мен-те рядко се отпускат...но той го прави с лекота пред мен.Но като е на фаза-просто е нетърпим.Но пък нали точно това ме привлече в него-явно трябва да го приема тъкъв-лош
напълно подкрепям...с разликата че още не съм порастнала,но действително не се виждам на старини да живея вечно на въртележката
Препоръчани теми