Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 240
Poem,един път вече беше на главата ми,всичко дадох от себе си-слезе по собствено желание,днес се прави на мъж,а му треперят ръцете ...не посмя да ме погледне...страх ме е ,че пусна ли юздите-съвсем ще направи сърцето ми на кайма...не е много жалостив Twisted EvilМай не очакваше да ме види в добро настроение и "стегната"-аз си знам как ми е  било...до вчера ми звучеше дръпнато,но това разпитване-май го издаде...от друга страна,кой знае колко ще чакам да си строши ината,ако не бях постъпила радикално-да си поискам нещата-щеше още да ми се пери...днеска един такъв тъжен"Ето след нова година-и нова работа почваш,и нещата ще са ти различни"-дожаля ми ,като за наказано дете,но пък мен не пожали като ме остави ,така че,само му пожелах весели празници,събрах сили и първа си тръгнах-знаех че му бръкнах в душичката,а така не ми се искаше да въртя номера Thinkingсега ще си изкарам командировката нормално-пък после ще видя.каквито и да са мнения-добре дошли са,момичета  bouquet

# 241
Че това, което правиш ти не са номера. Ти просто се самосъхраняваш и продължаваш напред. Ако е готов и иска да бъде до теб ще ти го покаже по ясен начин и тогава ти ще си изискващата... Правилно си постъпила, нека има възможност да оцени ситуацията,поведението ди и теб самата. Понякога човек има нужда от сваляне на земята и среща с реалността...особено самовлюбените мъже  Crazy

# 242
решила съм-каквото и да пита-да отговарям неопределено-ако иска повече да разбере,ще се постарае.за мен този човек е ценен-но аз съм си по -ценна,просто се чудя правилно ли съм разтълкувала любопитството му като вид интерес...направо ми звучеше като  ревност..но пък аз със скорпиони нямам опит...тъй че  ooooh!

# 243
решила съм-каквото и да пита-да отговарям неопределено-ако иска повече да разбере,ще се постарае.за мен този човек е ценен-но аз съм си по -ценна,просто се чудя правилно ли съм разтълкувала любопитството му като вид интерес...направо ми звучеше като  ревност..но пък аз със скорпиони нямам опит...тъй че  ooooh!

Peace Ревнува и още как. Иначе за какво щеше да разпитва? Пожелавам ти търпение с което да го въртиш на бавен огън. Нека му(им)!  Crossing Arms

# 244
хаах-получавам въпрос по чат"взе  ли си"багажа"?-така нарича бившия ми годеник...отговорих-"стига с тия стари багажи,загубила съм ги по пътя,пътувам за свое удоволсвие",представям си как мига и се чуди-сега за него същото ли се отнася,вади най-невероятни умозаключения от една дума....има да се цупи до след празниците Twisted Evil вашите такива сръдливи ли са,и мнителни-все ме тестваше ,когато бяхме заедно,един и същ въпрос задава по различен начин по 100 пъти ooooh!

# 245
 Joy Joy
Много са тънкообидни.

Мисля, че с времето характерите ни малко се напаснаха един към друг. Не се драчим, като преди и вече обръщаме всичко на майтап...дано и така да си остане.

# 246
Мен най-много ме дразнят като почнат да защитават бившите си, едва ли не са светици. Ами като са толкова свестни, се питам защо не са си останали с тях. Някакво кавалерство, рицарство. Иначе не ми пука от бившите им приятелки, но това със защитата е много тъпо. По-добре да си мълчат за това. Моят беше толкова сепобъркал, че слушаше "Номб" на Линкийн Парк. Как постоянно се чувствал виновен, и т.н. сигурно сте я чували тази песен. В началото ми беше жал за него, защото тя хойкаше като за световно, но била пефектната... Как да не го пребие човек
Как са Вашите в това отношение? Предварително благодаря!

# 247
О, да, познато ми е, но не в такава степен чак. Twisted Evil Мъжът ми не би си позволил така да ми хвали която и да било. Naughty Но иначе изцепки от сорта - Аз с грозна жена не съм бил! Mr. Green съм ги чувала. Ако съм мрънкала в началните ни години за някоя бивша с разни епитети, да, не му е било приятно. Може би повече време ви трябва. Ние отдавна спряхме да говорим за бивши. Работа у дома, па макар и виртуална, нямат. Naughty

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 12:13 от polin_a

# 248
Това за времето е вярно, но в момента го нямаме. Толкова е далече. Чакам да се прибере за празниците. Аз съм Везни и си се харесвам много, но това убеждаване как бившата е невероятна домакиня. И като влязох у тях се оказа, че от шкафа на домакинята излитат като Пършинг пеперуди от храните, а гащите й са под леглото.... Нямам думи. Но той така говори и за разни други, а пред другите говори как аз съм перфектната. За това ме е яд. Аз си знам какво мога, но е друзнещо.

# 249
Мен най-много ме дразнят като почнат да защитават бившите си, едва ли не са светици. Ами като са толкова свестни, се питам защо не са си останали с тях. Някакво кавалерство, рицарство. Иначе не ми пука от бившите им приятелки, но това със защитата е много тъпо. По-добре да си мълчат за това. Моят беше толкова сепобъркал, че слушаше "Номб" на Линкийн Парк. Как постоянно се чувствал виновен, и т.н. сигурно сте я чували тази песен. В началото ми беше жал за него, защото тя хойкаше като за световно, но била пефектната... Как да не го пребие човек
Как са Вашите в това отношение? Предварително благодаря!

Същия, едно към едно...
Пази си ги уютно в сърцето...

# 250
научавам нещо ново,което много ме дразнеше до момента,но явно е масово при ск и нетрябва да обръщам толкова внимание.И моето ск говори за едва ли не с любов за тях,а в същото време го е страх да не ме загуби.Много се дразня,но явно трябва да не обръщам внимание:))Страхотни сте момичета,все има какво да се научи от вас за тези гадини:))

# 251
 Не храни топли чувства към бившите си. Всъщност не знам дали изобщо храни някакви  Crazy Като цяло не съм задълбавала в тази тема, защото никога не са ме интересували жените му преди мен, а той самият не се сещам някога да ги е споменавал  newsm78  Познавам някои, пила съм кафе с част от тях. Последната му по едно време се опитваше да се заяжда с мен като ми звънеше, защото той точно тогава си смени телефона. Дадох й неговия телефон и възпитано я помолих да не ме занимава с драмите си. Но...и тогава не съм усетила положително отношение към нея от половинката. Дори малко се беше нацупил че съм дала телефона му без да го питам...опита се да наглее...все едно е моя бивша и аз съм длъжна да й слушам сърцераздирателните изповеди  Crossing Arms
 Честно казано не би ме притеснило ако половинката говори с топли думи за бившата си, защото ...смятам че така е редно. Особено когято става въпрос за над 3-4 годишни връзки и съвместно съжителство. Хората от тези двойки са били заедно защото ги е свързвала любов и след като пътищата им се разделят, ако не ги свързва едно елементарно уважение...то тогава що за мъж ще е до нас. Утре може и аз да бъда бивша...но това няма да изтрие добрите ми качества  Twisted Evil

# 252
Съгласна съм с Поем, дори и да е приключила предната връзка със скандали, не мисля, че е нужно пред следващия човек до теб да плюеш и да окачествяваш, това е нисък интелект и обиждаш и себе си. Моя изобщо не споменава бившите си, понякога през някой месец се чува с бившата си жена, поддържат си някакви отношения на познати, 2-3 пъти в годината пият кафе, с другата си бивша приятелка не поддържа отношения. Но за нито една от двете не е говорил нищо никога, просто ми е казвал защо са се разделили и дотам. Както и аз на него не съм изпадала в подробности за бивши. Може да е имал и други по-сериозни преди мен, но не е казвал нищо, а и не ме интересува. В това отношение съм много доволна от него.

# 253
Нямах предвид да плюе и аз бих се усъмнила в това защо го прави. По-добре е да не коментира. Но моят така правеше и ме дразнеше. А питам се, ако наистина си бивша ще ти е приятно ли, че си бивша? Тези рицарски номера са смехотворни и единственото, което казват е колко добри са в подбора. Според мен това е техния начин да се похвалят колко имат набито око за жените. Има ли значение за Вашите скорпита размера... Питам, защото ....

# 254
Размера на кое?.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт