Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Моя пък всъщност много добре си прави сметката за всичко...Точно затова и в работата си е много пробивен Rolling Eyes Е и амбицията му взема връх.
А, че ск. си падат егоисти в някаква степен си е самата истина.Като изключа мен и детето ни от картинката мога спокойно да кажа, че е доста егоистичен.
Още като се запознахме някога това ми направи впечатление и не ми хареса.
Обаче сега мисля, че всъщност това качество съвсем не е толкова лошо...стига да е с мярка Thinking

# 286
Близо две години бях със скорпито. През това време беше най-нежния и най-жестокия. Най-бавният и най-бързият. Виждам неприятните му черти, виждам и добрите. Но съм на 42 години, видяла съм мнооого неща и ще Ви кажа, че каквите и да са, малко други мъже могат да им полеят на малкия пръст. Не съм позитивна, /благодаря, че го казваш Поем/ като истинска Везна меря и тегля всичко. Доста време го въртях, докато го допусна до себе си и сега не съжалявам. А това, че твоят се оплита в опита си да помогне на всички е и при моя. Но сега, година преди да навърши 40, вече е доста различен. Мисля, че са наивници, които се впечатляват от позите на хората, които си вярват, че са незаменими. И моят още е оплетен от бившата си /тя е Козирог/, а по хороскопите и то не забавните пишат, че тази зодия винаги стои сякаш позира за паметник, а просто си е куха лейка. Така, че можеш да му помогнеш като го пазиш от такива хора, а за това трябва да ти вярва безрезервно. Има още много какво да се каже, но ако те обича, е способен да даде и живота си за теб. И това е ценното.

# 287
здравейте,
след не много кратък ,и доста съдържателен разговор по негова инициатива,но не очи в очи,получих признание ,че човека имал някакви чуства Simple Smileотначало не му било сложно,ама после станало такова.... Thinkingпък и аз не съм му била помагала много да ме забравил.....Обаче дотук-развитие няма-мълчи,а пък аз не искам да му се натрапвам,и честно казано дами ,малко ме е шубе да започна първа,но в мен остава впечатлението,че чака аз да му дам категоричност,че не съм изстинала ,подпитва с недомлъмки:baby_neutral:Той  е с доста планети в Дева,така ,че астроложката ме предупреди- ако го чакам ,ще чакам още месеци,но пък вече ме бил "избрал"...просто било въпрос на "пресрамване кой пръв"-аз съм Рак,и знаете какви инатливи животни сме...така ,че самият разговор за чуства ми костваше много. Joy Сега ми е смешно.Хм,чудя се "право куме в очи"  или "отдалеко с меко и подгряващо",така бавно пипа,но пък се изпуска ,че ври вътрешно.. знам че ще избие обаче ,кога  Thinking
А дали е скръндза-охоооо,направо се чудя как не е счетоводител,може стотинката на две да сцепи,-за себе си обаче е много ларж-най хубавото ще си купи ,за егоизъм -има си кръг на допуснати и ги мери с друг аршин,отвън изглежда много студен,обаче допуснатите са обгрижвани,макар и странно по скорпионска логика...Странно е колко лесно се изразяват ,когато искат сексуална връзка,и колко трудно признават чуства,поне при нас е така....Малко страшно ми прозвуча"от пет години те харесвам,ама мислех ,че нямам шанс"първия път...а нови пет години нямам.Сякаш танцуваш валс-красиво е ,но ако го танцуваш дълго ти се завива свят.Всеки коментар е добре дошъл-нали сте с опит  bouquet

# 288
Ех, Ани! Моят каза, че от 15 години чака да му обърна внимание. Ама не му вярвам много. През това време не е бил девствен. Лесно си отбелязват някого. Имат страхотни сензори за тези неща, но могат и чудесно да се забавляват с тефтера-списък в джоба си. Не са останали на пустинния остров. Усмихни се!

# 289
  bouquetаз съм се усмихнала,ти знаеш от 2 дена насам,ама се дразня на такова мудно отношение,граничещо с малоумие,както и с това да играе на сигурно,да не би случайно да е прецакан,а за чакането,то е ясно за мимолетните флиртове,че си е имал,но пък му вярвам,защото преди мене две години влюбено гледаше една колежка от университета,и накрая докато се пресрами,жената замина за чужбина JoyТо не е много смешно

# 290
Мисля, че са наивници, които се впечатляват от позите на хората, които си вярват, че са незаменими. И моят още е оплетен от бившата си /тя е Козирог/, а по хороскопите и то не забавните пишат, че тази зодия винаги стои сякаш позира за паметник, а просто си е куха лейка. Така, че можеш да му помогнеш като го пазиш от такива хора, а за това трябва да ти вярва безрезервно. Има още много какво да се каже, но ако те обича, е способен да даде и живота си за теб. И това е ценното.
Нямах това в предвид ... исках да кажа че е плекалено добродушен с незаслужаващите. Приема хората със сърцето си и те се възползват от това... Иначе с бивши и др жени нямам проблем... А колкото до пазенето- не тази роля искам за себе си. Имам дете което да пазя, мъжът до мен трябва да ми е опора или поне равен, а не подкрепян от мен.
 Много ми е смешно когато чета постовете ти...все едно за повечето неща говориш за моят ск  Crazy 90% от написаното /не за характера а като описание на мъжът/ съвпада  Crazy Когато се върнат в бг може да ги запознаем...току виж си видят и бъговете по ясно...а знае ли човек...може и един и същ да е  Joy Шегувам се за последното  Joy

# 291
Eh tuka imashe boi po koziroga, hm, vnimanie, vnimanie. Az ne sum ot kuhite leiki.

# 292
 bouquetаз съм се усмихнала,ти знаеш от 2 дена насам,ама се дразня на такова мудно отношение,граничещо с малоумие,както и с това да играе на сигурно,да не би случайно да е прецакан,а за чакането,то е ясно за мимолетните флиртове,че си е имал,но пък му вярвам,защото преди мене две години влюбено гледаше една колежка от университета,и накрая докато се пресрами,жената замина за чужбина JoyТо не е много смешно

Баш затова писах и аз по- назад. За мен това е най- отвратителната им черта, може би не ги познавам много добре. tooth

п.п. Не е смешно, направо си е проблем,

# 293
даааа,проблем си е,затова се чудя дали да атакувам,или да чакам...ама 5 години.....дори и месеци....това е ужас  Grinning Живота тече бързо,за Бога-яд ме е че е такъв кретен...

# 294
ние тук да не объркахме зодията?Нали ск са упорити,нападат целта..останах с убеждението,че преследват упорито жените,които представлчват интерес за тях,и не се отказват лесно

# 295
ние тук да не объркахме зодията?Нали ск са упорити,нападат целта..останах с убеждението,че преследват упорито жените,които представлчват интерес за тях,и не се отказват лесно
Peace точно такива са и моите наблюдения, когато искат и обичат една жена...просто я получават...

# 296
Зависи си и от опита преди това, моят като е преживял изневяра от предната си (за това са се разделили) и сега е в пъти недоверчив и играе на сигурно, ама на 1000% сигурно. Много го е страх да не сгреши, постоянно минавам разни тестове и тестчета, които търпеливо се правя, че не забелязвам. Иначе и при нас аз направих първата крачка да го поканя, изчерпа ми се телешкото търпение след около година флирт, без да каже директно "дай да излезем", казваше го, ама завоалирано, да се сетя аз, че иска нещо. И сега е същия манипулатор и направо не е истина как ме командори и аз колко съм послушна и го оставям да ме командори с удоволствие. И е много интуитивен, много добре знае къде са ми границите и ме уважава, че го кастря ако ги приближи. Странни хора са скорпитата откъдето и да ги погледнеш... Съчетават качества, които едновременно будят авторитет и могат да те изкарат извън нерви.
Пожелавам на всички весело посрещане на новата година, нека ви донесе здраве и любов Simple Smile!!

# 297
И аз така смятах-искат и атакуват,но..уви не било точно така.Имам приятелка скорпи.Тя казва ,че са много настъпателни,само когато директно са получили потвърждение за положителен резултат-не схващали много от намеци,не вярвяли много ....Иска си потвърждение,индиректно те пита,докато е сигурен че няма да го отблъснат и тогава атакува...Като се замисля,всъщтност то и първия път не заговори той,сто пъти ме попита би ли излязла с такъв и такъв,би ли направила това и това,а поканата за среща беше-"кого ще свършим това" Laughing....Иска ми се да е малкооо по-директен,както е за много други неща.Това им е защитен механизъм,ако са преживели отказ от обект на любов.Все си мисля,че правилно разчитам сигналите от другата страна-разпитването сама ли съм в живота,трябва ли да си получи коледния подарък,и този подарък-май не бил просто подарък...но ние рачетата,веднъж като ни наранят,и после не смеем да шукнем Joyи обикаляме около обекта,а сигнали не даваме.Lady_Valia  много са интуитивни,но не се доверяват на интуицията особено,затова все пробват докъде може,явно и аз като тебе ще направя първата крачка,ще му кажа какво ми е на сърце,пък вече той да реши,дано само правилно разчитам питанките му
На всички пожелавам здрава,мирна и влюбена Нова година

# 298
И сега утре какви смс -честитки,ще пращаме на нашите ск?Очаквам предложения:)

# 299
4estita Nova na vsi4ki v temata. Moiat sk. ve4e ne e moi. Az priklu4vam s me4tite. No ste mi e mu4no za vsi4ki vas. Sviknah da buda sred vas, no sega tova samo ste mi suzdava bolka. Na vsi4ki uspeh. Po-dobre da ne 4eta, zastoto ste boli oste pove4e. I ot men da znaete: vinagi pri sk. imaite rezerven variant. Ne stava po drug na4in.

Общи условия

Активация на акаунт