Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 660
Аз и до сега не знам как се влиза под скорпионската кожа newsm78, а за инатлъка, не съм убедена. Те винаги си имат някакви планове, схеми и тактики за постигане на целта и отстъпването им е тактически ход по пътя към заветната цел- винаги победа. Confused Само дето лъвиците от време на време им объркваме плановете, или ги разгадаваме. Laughing
с  последното   изречение съм   съгласна  много. Grinning

да питам, вие  решили  ли сте   какво  ще подарите на  вашите скорпита   за 14,02 ?  Или не празнувате   този   празник.Моя ск   много   обича изненадите/неочаквани/ и сега съм   в питанка  ?

# 661
 Съдейки по моя ск, който е завършен "цветко- кокетко" всичко що е парфюместо и дрешлесто /марково разбира се...щото и "прост" не бил..../ би го зарадвало. Но...познавам и една чиста и по детски романтична негова страна, която би се разтопила от романтична вечеря на свещи и всякакви такива лиготии, което не са по моя вкус /ръб съм си.../. А ако трябва да съм съвсем честна, това което би докарало един ск до истински фурор и вечна любов към този празник е вечер посветена на сексуалните му желания...и мечти  Mr. Green Подходящо облекло, подходящ танц, нещо нестандартно...защото ..."нестандартни смеее и всеки знае ля ля ля ля"  Joy
  И използвайте предпазни мерки, ако не искате да отглеждате и мини скорпиончета, че сега им е времето за правене Joy Ние берем берем плодовете точно на валентинските горещи нощи хи хи хи hahaha
 Весел празник дами   bouquet

# 662
[quote author=poem link=topic=618924.msg24345901#msg24345901 date=1360835. А ако трябва да съм съвсем честна, това което би докарало един ск до истински фурор и вечна любов към този празник е вечер посветена на сексуалните му желания...и мечти  Mr. Green Подходящо облекло, подходящ танц, нещо нестандартно...защото ..."нестандартни смеее и всеки знае ля ля ля ля"  Joy
  И използвайте предпазни мерки, ако не искате да отглеждате и мини скорпиончета, че сега им е времето за правене Joy Ние берем берем плодовете точно на валентинските горещи нощи хи хи хи hahaha
 Весел празник дами   bouquet
[/quote] hahahaаз  бих  добавила и не сам за този  празник . мя ск  ми  подари   роза и парфюм, много ме зарадва . и аз него с хубаво ядене  и любов  Heart Eyes

# 663
 Здравейте момичета, нямам време да се оплача себеподобния изрод до мен Laughing Laughing Laughing Така съм го разлигавила, че няма на къде повече като малко дете е, подай ми това дай онова не може нищо да направи сам този мързел.  Дайте съвет как да го променя поне малко.
Голям хитрец е знае как да ми вади душата с памук, принципно нямаме никакви проблеми никога не сме се карали с него много се слушаме взаимно. Имали сме някои спорове нормално е все пак това е любимия ни спорт на скорпионите. Но ми с иска и моя любим да ме отмени в миенето на съдове, а не да ми казва: добра жена си ще ти взема миялна машина заслужаваш Laughing Laughing Laughing Вярно нека съм честна сръчен е и ремонтира всичко, включително и колата ми без да му казвам, че нещо се е развалило, вижда и оправя всичко за което винаги получава похвала разбира се...
Дразни ме също, че винаги намира начин да ме накаже подобаващо. Пресен пример е, че споделих за интереса на едно момче от фейса към мен и какво ми и е писал и не мина седмица и той започна да се закача и то пред мен и да ми чете какво си пише с две девойки във фейса.

# 664
nasnas, ск са много ревниви и опасни .Това с фейса мисля, че си го провокирала, ск за принципа  " моето си е мое ". Аз колкто и да не казвам ,че моя ск не е ревнив, вътрешно си знам и аз и той, че ме ревнува. Много е любопитен всяка вечер с кой си пиша във фейса, или скайп.

За помагането в домакинската работа, според мен е до желание и най-вече възпитание . Моя мъж и брат му, от малки са ги учили да помагат, може би това също играе роля.Аз също имам съдомиялна, но ако са малко чиниите в мивката и не са за съдомиялна и ако му кажа ще ги измиеш ли той е ок, ще ги измия без да ми казва това си е женска работа.Пресен пример миналата събота, аз бях с децата на разходка, пребирам се той измил пода, прахосмукирал,измчмил банята и тоалетната .Е, понякога и него го мързи .Но на мен може би не ми отказва, защото си обяснявам с това, че ако той има няква сл.работа да върши, понеже сме  колеги по професия, ако аз не ми се ччисти и му предлагам спразумение, ако ти изчистеш вместо мен, ацз ще седна и ще довърша примерно някоя справка коята правиш .и той само и това чака да кажа, щото хич не обича събата и неделя да работи, иска да си почива . bowuu

# 665
  • София
 Моят скорпион е невъзмутим. За всички случаи, когато някой друг мъж е имал интерес към мен, съм му споделяла. Само един път беше проявил ревност, но беше в началото. От 10 год. и половина сме заедно, а от 6 и половина живеем заедно. Чак ме дразни понякога, колко е спокоен и сигурен.
 За домакинската работа ми помага, но явно наистина зависи и от възпитанието.

# 666
  • Варна
За ревността - мисля, че е ревнив в рамките на нормалното, без да ми е ставало неприятно или досадно.Мен ме устройва.Силната ревност на мен ми идва в повече, има мъже стават ужасно обсебващи, а аз съм свободолюбив човек и в това отношение съм си доволна от моя си скорпион.
За домакинската работа - също не се оплаквам, много ми помага с всичко.У нас няма такива неща като "мъжка и женска" работа, за мен това са клишета.Работата у дома е обща и си я разпределяме.Не чака покана да се включи в почистването или да ме отмени в нещо.Готви изцяло той, аз не умея, а не се и натискам  Mr. Green
Когато не е на работа винаги поема нещо, да ме отмени.Но той си е такъв, обича като мен да му е чистичко.Иначе като кажат "мъжка и женска" работа, а то какво се приема за мъжка?Някакви прим. ремонтни дейности, ама те все пак не са всеки ден, а иначе домакинската работа край няма.
Пък и аз много от т. нар. "мъжки" неща мога и сама да си свърша и понякога не го чакам да си дойде от работа, а сама си върша каквото трябва.
И с детето много се занимава също, играят, изкарва я навън.

И след тази хвалебствена ода, да го похваля още малко - вчера бях рожденничка, получих си подаръка преди няколко дни още, защото бях наумила какво искам и го получих.Та не очаквах вчера други подаръци, а той, за да ме изненада поне малко ми взел допълнително и едни обици, които страшно много си бях харесала.
Е как да се оплача?! Heart Eyes
А и съм в серия сега, идва и 8-ми Laughing

# 667
Дай, Боже, повече такива скорпиони. И изобщо мъже. Mr. Green

Честит рожден ден, макар и със закъснение. Бъди много щастлива и все така обичана! Simple Smile

# 668
  • Варна
Благодаря Hug

Дай Боже на всяка жена внимателен и грижовен мъж!Момичета от сърце ви го пожелавам Peace
Ей няма да им давате на тези скорпиони да ви се качват на главите Wink  Hug

# 669
mmility,ЧРД на патерички! Здраве , щастие и още глезотийки предоставени от половинката ти ти желая  Mr. Green
Къде ги тез неревниви ск?! В шок съм. Аз ли съм изтеглила най- късата клечка?  Crazy С времето започвам да получавам желаните глътки въздух, ама хич не е без битки  Twisted Evil Докато не се събрах с него не знаех, че съм така свободолюбива  Crazy Иначе за домакинстването и др път съм го хвалила...десятка е от 1 до 10. Когато си е тук не е нужно да дудна да се изчисти или подреди. И го прави с удоволствие, което всъщност ценя най- много. Геройски понася тежките ми думи, когато не съм в настроение и обича да ми угажда, но пуста лакомия...все искам още  Blush Често си мисля, че аз криво разбирам свободата и прекалявам ... Но пък...един живот живеем в крайна сметка- ще си го живея както искам/доколкото е възможно/. Напоследък съм бяла бяла, а той благ благ, от слънчевите дни ще е, сигурно затова така го хваля  Crazy 

# 670
Момичета  Hug

Отдавна никой не е писал и реших да побутна темичката и да ви разкажа малко скорпионски преживявания -добри и не толкова.

Аз бях писала миналото лято за моя ск,накратко сме заедно от 7 години ,той е чужденец и аз от октомври миналата година се преместих в неговата държава по негово настояване за да сме заедно завинаги -каза ск,живеем в различни градове засега докато успеем да му намерим работа и той се премести при мен .Такъв е плана.

Но имам много проблеми с него,така ме е качил на въртележката че не мога да сляза седма година,какво ли не пробвах ,няма превъзпитание,нито с лошо,нито с добро става,такъв характер ,а за ината и сръдните не ми се говори...

През февруари си ходих до Бг ,аз съм Водолейче ,на рожденият ми ден ск ми предложи брак и се сгодихме виртуално първо докато се върнах отново тук ,той ме чакаше на летището,всичко беше прекрасно,прибрахме се в моята квартира,ск ми подари годежен пръстен ,беше като в приказките цяла нощ любов ,планове,обяснения.знаете ....НО това трая само до другия ден,ск отиде да види сестра си ,която е млада булка бременна в момента ,и за пръв път някой от семейството я посещава ,аз още от Бг знаех че тези срещи траят дълго предвид техните обичаи и се бяхме разбрали че няма да се бави повече от 2-3 часа,но той остана цял следобед и аз побеснях ,не се бяхме виждали 2 месеца и исках да прекараме тези дни плътно заедно,скарахме се ,казах му да си тръгва веднага оттам и да се прибира ,той си дойде,влезе без да отрони дума ,седна ,отвори 2-та лаптопа,почна да си ръчка ,на мен ми минава бързо гнева ,опитах се да го омилостивя но уви ,камък.....знаете предполагам какво имам предвид,ледено изражение,едвам отрони някоя дума и всеки отговор с отрицание.

Помолих го да излезнем да напазаруваме за вечеря,отказа категорично,каза ти отивай ако искаш ,и аз излезнах,викам си ще му мине ,след около 20 мин се върнах ,от ск нямаше и следа,събрал си багажа и си тръгнал.....Изобщо не го очаквах,побърках се ,почнах да го заривам със смси,плачех,умолявах го да се върне ,да поговорим,но не ,писа само сбогом и зачезна .Нощта която изкарах сама няма да описвам,на другият ден се обади,каза че се е прибрал в неговият град ,че съм била егоистка,че сестра му се разревала че не искал да седи,звъннала на майка му,оттам голям проблем,и за капак аз с моето неразбиране ,и той си тръгнал защото не можел да издържи така ,искал да бъде в мир ,а аз не мога да му го създам.Искала съм да го контролирам ,да му казвам какво да прави ,което той не можел да приеме от когото и да било....

Както и да е ,оправихме се следващите няколко дни нещата си дойдоха както преди ,учудващо като знам по колко го държи ,понякога с месеци,този път бързо му мина ,и така до края на април,влезе в цикъл промени си отношението,когато го питах какво става ,ми отговори че си имал проблеми ,но пуста потайност не казва и не казва ,и аз един ден избеснях и го питах дали има проблем с гаджето ...след това стана ад.Покри се тотално ,след 2 седмици се появи ,говорихме ,,беше омекнал ,5 пъти ми каза че не можел всичко да споделя ,щял когато той реши или никога ,и че това не означавало че има проблеми с гаджето ,както аз винаги си мисля,Така искам да бъде открит като мен но се опъва ли опъва .Горе долу отношенията се постоплиха ,на другия ден дойде на линия ,попита какво става,аз отговорих с кое ,което не му се понрави и ме блокира навсякъде ,аз побеснях,написах му няколко смс-а че е жесток и няма сърце да постъпва така след всичко което сме преживели и всички планове които имаме да направим сватба ,деца т.н.

Той не отговори нищо ,така до миналия петък ,почна да звъни на скайпа,аз не вдигнах,написа едно хай,аз не отговорих,звънна втори път ,аз пак не вдигнах и така изчезна до момента .

Не знам какво да направя,исках да сменя подхода ,да му дам сега аз пълен игнор ,изчетох и двете теми ,пишете че това с игнора работи ,но при мен нз .....така ми се е качил на главата и се инати и иска да му играя по свирката ,аз го обичам до полуда ,изтърпяла съм хиляди покривания от негова страна,винаги се връща и всичко е толкова хубаво,при нас или е страст във целия смисъл на думата или е като сега ,ледено мълчание,но не искам да продължава така ,объркана съм въпреки че съм свикнала ,мислех че с времето ще се промени ,но уви ,толкова твърд характер не съм виждала.

Как да постъпя за да се промени вече това,дали не е късно след 7 години ,в същото време се страхувам да не ме изостави ако прекаля .дайте съвет ,обичам го безумно ,но тази потайност и покриване след скандал ме убива ,в пълна агония съм денонощно.

Просто се лутам в двете крайности ,или ме кара да летя от щастие,да се чувствам обичана и обгрижвана ,желана ...докато не влезе в цикъл ,тази смяна на настроенията е удивителна ,как го прави за мен е загадка .

Ох стана дълго ,но имах нужда да си излея душата  Hug

# 671
Scorpionlover,
не сме лесни това Скорпионите, мъжете още по-малко явно. Rolling Eyes
Емоционални сме, затворени в себе си в по-малка или по-голяма степен, обичаме си личната свобода, в смисъл да не бъдем притискани/контролирани/. Не че не се разкриваме/може би не 100%/, но само пред хора спечелили доверието ни.
За тия 7 г. би трябвало това да се е случило при вас.
Превъзпитание почти е мисия невъзможна/синът ми е Ск., и в това отношение ми е доста трудно/....Но забелязах, че подходът е важен. Когато казвам твърдо: `Това направи`, се опъва, а когато баба му започне отдалече: `Би ли направил това, така е по-добре..`, по-се получават нещата.

Цитат
Така искам да бъде открит като мен но се опъва ли опъва
...
и той си тръгнал защото не можел да издържи така ,искал да бъде в мир ,а аз не мога да му го създам.Искала съм да го контролирам ,да му казвам какво да прави ,което той не можел да приеме от когото и да било....
.....ледено мълчание,но не искам да продължава така ,объркана съм въпреки че съм свикнала ,мислех че с времето ще се промени ,но уви ,толкова твърд характер не съм виждала.

Леденото мълчание е някаква маска, надява си я, за да прикрие нещо което го мъчи, а не иска да се разкрие, за да не се покаже като слаб вероятно.

Мисля, че следното би дало резултат:
стъпка 1/  Обича/ме/ да се чувства/ме/ свободни, непритиснати, не болезнено ревнувани/това отблъсква/ - дай му доколкото е възможно това усещане. Няма нищо по-сигурно от това, че чувствайки се свободен, ще е до теб!
2/ Ако искаш да стане нещо по твое желание, малко дипломация мисля няма да навреди - по-отдалеч- Еди как си не смяташ ли ,че  ще е по-добре, защото....`, тъй като от опит двустранен казвам, че не търпим да ни се налага нещо  Sunglasses
3/ щом не се разкрива напълно, значи се опасява от реакцията ти може би - как ще приемеш това, което евентуално би ти разкрил - дали няма да го упрекваш, и/или иронизираш, неща които не ни се нравят. Ако все пак успееш да го накараш да говори, приемай нещата с по-неемоционална реакция, за да не се затвори пак.
Ами това се сещам засега, някои от Водолеите/не всички/ сте по-властни, ти си знаеш за себе си.

Мисля, че не е невъзможно да се получат нещата, но само когато той го поиска. Мотивирай го. Успех!

С най-добри чувства, дано с нещо съм била полезна.      bouquet  Hug

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 09:33 от Surela

# 672
Аз бих се замислила щом от сега те разиграва по този начин без да сте обвързани, какво ли ще е след някоя и друга година брак... Naughty

# 673
Scorpionlover,
Леденото мълчание е някаква маска, надява си я, за да прикрие нещо което го мъчи, а не иска да се разкрие, за да не се покаже като слаб вероятно.

това ледене мълчание ми е до болка познато . Май всички ск са  такива .
Не може да промениш един ск, или  го приемаш такъв какъвто е, или не си с него .Трудни са доста.
Успех ти желая .

# 674
Момичета ,благодаря за бързите отговори   bouquet

Наистина не е лесно да бъдеш със ск ,трябва много търпение и дипломация ,което на мен не ми е най-силната страна .

Surela,споделял е много неща с мен ,но обикновено след време когато проблемът е отминал,е така изведнъж изръсва какво точно е станало,как се е чувствал,обяснява в хронологичен ред действията си защо така е направил а не иначе ,и накрая винаги е прав той или е бил жертва,все аз не го разбирам,хваща се за една дума и прави проблем без да вникне че съм я казала в яда си ,това ли точно трябвало да кажа,кое ми давало право ,е такива,абе все той прав,аз крива.

За блокирането ,което аз толкова мразя си призна че го прави за да не ми чете съобщенията след като се скараме и да не ме вижда на линия ,защото нямало да издържи и щял да ми пише а искал да "keep strong".

От около година имаше малък напредък,поне спря да се крие,говореше но служебно,интересуваше се всеки ден какво правя ,докъде съм стигнала с нещата ,които и двамата планувахме,но сега пак започна да изчезва .

Днес му писах,вече няколко часа няма отговор а е получил съобщението,сега сигурно ме наказва за това че аз не му отговорих миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт