Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз съм все още с бащата на децата ми, макар че това, което имаме е много далеч от семейство... по-скоро като съквартиранти. Прекалено много ме е наранил през последните 10 години и вече не изпитвам нищо към него, зависима съм към момента и донякъде ми е жал, защото той няма къде да отиде, но не това ме спира. Спира ме факта, че съм с 3 деца, а не мога да натоваря никого с подобна отговорност, няма да е честно, освен това моето скорпи умира за деца и много иска свое, а с 4 става още по-трудно... Той се раздели с приятелката си, в това съм абсолютно сигурна, макар че тя продължава да му звъни. Чувам колко студено и категорично говори с нея, и от думите и от тона му е пределно ясно, че той е приключил - Не те виждам в живота си по никакъв начин! Помолих те любезно да престанеш да ме търсиш и да ми звъниш, следващата стъпка ще е ограничителна заповед!... Леден и безкомпромисен.
Не знам... Обичам го прекалено много и просто искам да е щастлив, независимо дали с мен или без мен... И не знам какво да правя...

# 721

Не знам... Обичам го прекалено много и просто искам да е щастлив, независимо дали с мен или без мен... И не знам какво да правя...

Децата, как ще приемат? Майките и това го мислим. Инъче е доста романтично, любов отсрочена във времето. Wink Ти си решаваш, ти си знаеш с мъжа ти нещата дали са изчерпани.

# 722
mmilityy, благодаря ти , рибке !  bouquet  261uu

# 723
  • София
Честно казано, най-притеснено ми е за най-малкия, той е привързан към баща си. Иначе най-големият ми син е почти на 16, в течение е на всичко и плътно до мен, подкрепя ме и казва, че за него е важно аз да съм щастлива и да се държат с мен добре. Средният също ще приеме добре нещата, тъй като не се разбира никак с баща си (всеки път, когато баща му говори с него е скандал и започва с "тъпанр", "нещастник", "смотаняк" и т.н. , което пък респективно е повод за скандали между мен и моя и така)... Така, че смятам, че децата ще приемат добре промяната, най-малко защото ще растат в среда без вечни скандали и обиди... Спира ме това, че нямам право да искам от него да се натовари с подобна отговорност. Може би варианта е да си живея сама с децата, а с него да продължим просто да се виждаме, но пък от друга страна знам, че връзката не може да остане вечно на такъв етап...

# 724
Така, че смятам, че децата ще приемат добре промяната, най-малко защото ще растат в среда без вечни скандали и обиди... Спира ме това, че нямам право да искам от него да се натовари с подобна отговорност. Може би варианта е да си живея сама с децата, а с него да продължим просто да се виждаме, но пък от друга страна знам, че връзката не може да остане вечно на такъв етап...

Остави го той да го прецени, аз доколкото разбрах го е преценил. Принципно скорпионите сме искрени, дори понякога да не се разкриваме съвсем напълно, но това, което е `открито`не е лицемерно. Пък за да се разкрием 99,99%, зависи от отсрещната страна, и това доколко е спечелила доверието ни.
Ти го познаваш от толкова години, нали не те е лъгал за нещо досега? А както описваш ситуацията у дома  Confused, неприятно. Наистина крачката ще е решителна, притегляш плюсовете и минусите, има ли въобще нещо за губене, и така... Може би фактът, че иска дете те смущава? Rolling Eyes

# 725
Дойде време и аз да напиша нещо хубаво  Heart Eyes

Ск вчера се завърна ,утре т.е. днес пътува към мен за да сме заедно,и съм много щастлива след бурята   bouquet

Досега не спях от нерви,тази нощ от радост сън не ме хваща  Heart Eyes

# 726
  • София
Не знам вече... Шантава работа, нищо не разбирам... Май приключихме с моето скорпи. Вкарва се в някакви филми и сам си вярва, държи се като дете... Казва, че няма да може да се видим, няколко часа по-късно решава, че иска и се сърди, че не съм му вдигнала телефона в 2 нощес, идвал до нас и не съм му отворила... При положение, че знае, че не живея сама, че сам е казал, че е по-добре да отложим виждането... Някакви ревниви съобщения, как сигурно съм заета, че не си вдигам тел и предполагал че съм "заспала", защото съм "изморена" и т.н. (в 2 нощес за Бога... при положение, че съм била по 14 часа на работа 2 поредни дни)... И сега го играе сърдит, но пак не казва в прав текст, че всичко е приключило... Не знам, не ми се играят игри. Аз съм стрелче и съм директна и откровена до мозъка на костите си и грешката ми явно е, че очаквам това и от другите... Ще видим, времето ще покаже. Но съм ви много благодарна, че ми изслушахте излиянията!   bouquet

# 727
Не знам вече... Шантава работа, нищо не разбирам... Май приключихме с моето скорпи. Вкарва се в някакви филми и сам си вярва, държи се като дете... Казва, че няма да може да се видим, няколко часа по-късно решава, че иска и се сърди, че не съм му вдигнала телефона в 2 нощес, идвал до нас и не съм му отворила... При положение, че знае, че не живея сама, че сам е казал, че е по-добре да отложим виждането... Някакви ревниви съобщения, как сигурно съм заета, че не си вдигам тел и предполагал че съм "заспала", защото съм "изморена" и т.н. (в 2 нощес за Бога... при положение, че съм била по 14 часа на работа 2 поредни дни)... И сега го играе сърдит, но пак не казва в прав текст, че всичко е приключило... Не знам, не ми се играят игри. Аз съм стрелче и съм директна и откровена до мозъка на костите си и грешката ми явно е, че очаквам това и от другите... Ще видим, времето ще покаже. Но съм ви много благодарна, че ми изслушахте излиянията!   bouquet
Скорпи, бе Джени  Mr. Green И аз съм минала от там- казвам, ако ще ми звъни да е до 12, защото след това си лягам, че съм  първа смяна на работа на другия ден- познай дали не ми звънваше в 2 или 3 да ме чуе просто newsm78 Отивам на море с приятелка, дошла си от чужбина за малко- звъни ми в 5 сутринта- не му се спяло, да си говорим. На работа съм втора смяна, говорим последно към 12 и се разбираме, че няма да се видим, той си лягал. Свършвам работа в 2-3 и какво да видя- чакаме в колата в уличката, от която си тръгвам винаги.  Crazy
Весели времена бяха...

# 728
  • София
 Grinning То лошо няма, но ако бяха други обстоятелствата... Но той отлично знае, че не живея сама. Тъпо е някак да ми звънне в 2 нощес и да дойде до нас, при положение,  че у нас са мъжа ми и трите деца... Не знам какво му става, това е ново за него, никога не е бил такъв, винаги се е съобразявал, не смееше да ми звъни, за да не направи проблем, внимаваше къде се виждаме поради същата причина и изведнъж бум... пък и на всичко отгоре се сърди, е... Няма угодия  Grinning Grinning

# 729
Grinning То лошо няма, но ако бяха други обстоятелствата... Но той отлично знае, че не живея сама. Тъпо е някак да ми звънне в 2 нощес и да дойде до нас, при положение,  че у нас са мъжа ми и трите деца... Не знам какво му става, това е ново за него, никога не е бил такъв, винаги се е съобразявал, не смееше да ми звъни, за да не направи проблем, внимаваше къде се виждаме поради същата причина и изведнъж бум... пък и на всичко отгоре се сърди, е... Няма угодия  Grinning Grinning

Здравата е хлътнал човекът... Wink И сън не го лови от мисли по теб...

# 730
  • София

Здравата е хлътнал човекът... Wink И сън не го лови от мисли по теб...

Май така ще се окаже... (не че и аз не съм до уши...  Grinning) Всичко се оправи, опирало до ревност, щяла съм да го пропия... Но сега говори за плановете си с НИЕ и небрежно подметна, че все някога ще се наложи да се запозная с майка му... Не мога да устоявам на атаките му, колкото и да си вярвам, че за негово добро е по-добре да не сме заедно... Май и аз здраво съм хлътнала... Ех, тези скорпиончета  Laughing

# 731
Охо, щом и майка си  намесва, значи работата е сериозна. Определено е здраво хлътнал, но с тях винаги емоциите са на 6, как да не ги обичаш  Laughing

# 732
Май така ще се окаже... (не че и аз не съм до уши...  Grinning) Всичко се оправи, опирало до ревност, щяла съм да го пропия... Но сега говори за плановете си с НИЕ и небрежно подметна, че все някога ще се наложи да се запозная с майка му... Не мога да устоявам на атаките му, колкото и да си вярвам, че за негово добро е по-добре да не сме заедно... Май и аз здраво съм хлътнала... Ех, тези скорпиончета  Laughing

Wink Wink Wink Недей го мъчи така човека...

Охо, щом и майка си  намесва, значи работата е сериозна. Определено е здраво хлътнал, но с тях винаги емоциите са на 6, как да не ги обичаш Laughing

Така е, няма спор... Laughing

# 733
  • София
Определено! И аз това му казах - трудно е човек да те обича, но още по-трудно е да не те обича...

# 734
Jenny, недей се поставя на негово място, той най-добре знае и явно е взел решение за собствения си живот. Човекът иска да бъде с теб, което значи, че те приема с децата ти. Това е най-нормалното нещо и така трябва да бъдат всички човешки отношения. Не може ли просто да си изживеете тази страхотна любов? Не е ли най-важно за теб ти да си щастлива? Дори за децата ти това ще е добре, да виждат майка си щастлива. А кой какво щял да мисли и да каже си е негова работа, ти отговаряш единствено за своите действия /бих казала и чувства, но доколкото знам чувствата са неконтролируеми.../  Peace

Общи условия

Активация на акаунт