Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 750
Telio87 ,точно сексуално бяхме най-съвместими ,то няма думи да се опише каква страст беше ,луда работа ,с никого досега освен със ск не ми се беше случвало да изживея нещо подобно и изгарящо години наред .

За приятелите съм съгласна ,държа на тях но когато обичам поставям човека на първо място ,изоставих всичките си приятели в Бг заради него ,комуникираме но рядко по нета,не е същото,сега като съм сама ми липсват ,от една страна съжалявам че пропилях най-хубавите си години с човек който постъпи толкова подло и долно ,и не го осъзнава дори,от друга страна не съжалявам,направих всичко за да последвам мечтата си,борих се ,опитах ,смених целият си живот и социална среда,рискувах ,....накрая не успях ,съдбата явно реши друго,дано да е за добро .

# 751
Skorpionlover, много кофти наистина... Sad   bouquet
Аз също имам някакви закачки със скорпионче, на моменти се върти около мен, а преди няколко месеца ме отблъсна... Сега отново почна да се закача и не знам какво да мисля... Много магнетични, не мога да си го избия от мислите...

# 752
Вземи от него това, което искаш ти и го остави да скорпионства Peace

# 753
Не знам какво да правя, честно... Не го разбирам. След този случай се държа малко недостъпно и забелязвам, че така той проявява интерес. Явно му е по-интересно така.

# 754
Не знам какво да правя, честно... Не го разбирам. След този случай се държа малко недостъпно и забелязвам, че така той проявява интерес. Явно му е по-интересно така.

Зависи ти какво искаш от него. Ако искаш сериозна връзка - сложна работа, ако искаш да изживееш това, което те "човърка" отвътре - тогава е лесно.

# 755
Много въпроси си задавам напоследък и не откривам отговорите...помогнете ми...не познавам друг Скорпион и...тотално ме обърка той.Аз съм Козирог, но имам много силен асцедент Рак-две противоположности, не съм цвете за мирисане никак и аз...та историята на любовта ми накратко...Аз -с мъж и дете, той...запознаваме се като колеги ( мъжът ми също работи при нас), първо те стават добри познати...Аз , след 10 години спокойна връзка, взех че се влюбих-привличането беше взаимно, той твърдеше , че се поболял от любов, аз също-постепенно, силно, до лудост....Той започна постепенно да разкрива части от живота си...и когато вече бях на върха от щастие ми призна, че не може да ме лъже и че има любовница, която първо ми беше представил като приятелка, а след това призна , че правят и секс, но...не я обича...Мен обичал...жена си...уж мразеше...От половин година се крием, рядко се виждаме, вече работим на различни места, но се чуваме всеки ден по 2-3 часа по тел. Мъжът ми заподозря и разбра... но само, че аз съм влюбена, а той ме отблъсквал-нчмаше смисъл да го замесвам...но той каза,че съм го изритала, кроял планове за нас, но аз съм провалила всичко...постави ми условие да напусна мъжа си, за да разбере колко съм го обичала...при положение, че дума не се обелва за развод, а с любовницата-приятелка трябвало да се примиря...Твърдеше че никога не лъже, а напоследък го хващам в дребни и безсмислени лъжи.. Та въпросите, които ме тормозят са -дали Скорпионите държат на истината ( нали мразели да ги лъжат), страхливи ли са- ние Козирозите сме смели и естествени...понякога първични...не мога да се примиря с факта, че ме лъже или това е вид тактика , за да ме разкара, като знае , че мразя лъжата...ох, омотах се, вече се побърквам, абях готова да напусна мъжа си...

# 756

Зависи ти какво искаш от него. Ако искаш сериозна връзка - сложна работа, ако искаш да изживееш това, което те "човърка" отвътре - тогава е лесно.

Сериозна връзка искам, но си мисля, че флиртува с мен само за забавление и когато е в добро настроение. Нещо му прищраква и се почва...

# 757
. Та въпросите, които ме тормозят са -дали Скорпионите държат на истината ( нали мразели да ги лъжат), страхливи ли са- ние Козирозите сме смели и естествени...понякога първични...не мога да се примиря с факта, че ме лъже или това е вид тактика , за да ме разкара, като знае , че мразя лъжата...ох, омотах се, вече се побърквам, абях готова да напусна мъжа си...

Като напуснеш мъжа ти,ще ти каже че той изобщо не си е мислел такива неща, и не може нищо да ти предложи, ак ому припомниш какво ти е говорил, ще ти каже че дори и не помни какво е казал ooooh!. И че всеки си има свой живот и вероятно ще се скрие. Нарича се начесване на нагон.
Да, лъжат - на тях може да им се вярва само на действията, на приказките НЕ.
Зарежи, не се занимавай, само главоболия ще си докараш. Единици са тези от тях които стават за нещо повече от лаладжийски изказвания, или евентуално секс.

# 758
Scorpionlover, съчувствам ти за случилото се! Понякога хората, които най-много обичаме ни нараняват най-много с предателството си ! Мога да ти кажа само, че за всичко ще съжалява най- накрая той, тъй като се е оженил не по любов за другата.  Явно лицемерието и лошотията му не му позволяват да обича нито теб , нито нея. Ще има да те търси, но вече няма да си му насреща! Пожелавам ти да срещнеш мъж, който те обича и цени като жена, който те подкрепя и вижда колко всеотдаен човек си предвид това, което си направила за скорпито. Тогава ти ще си щастлива с любимия човек , а скорпито ще бъде затворник сам в собствената си къща с жена , която не обича.  За скорпиона  следва един живот изпълнен с пустота.   Hug

sise7о, при мен положението беше същото- закачаше се, намекваше неща и после се отдръпваше. Обичаше да ме държи в напрежение и да съм му сигурна, много добре си въртеше нещата. Бях здравата хлътнала до момента, в който не ми заби нож в гърба и то не веднъж. Много ме болеше, но се съвзех. Сега не си говорим и май няма за какво, защото извинение няма да получа. Скорпионите винаги твърдят , че са прави!!! Да не говорим , че не ми изглежда много постоянен и залита много по нежния пол в големи количества!!! Най- добре го проучи чрез общи познати и виж що за стока е, дали не върти и други като теб и да си задоволява така голямото его присъщо за скорпионите!

албаалекс, твоят скорпион си има вече една любовница, с която няма намерение да се разделя, а сега иска и втора такава- теб и желанието му според мен е да ви върти и двете за разнообразие/негово разбира се/. Съсипва ти брака, а ти казва , че не може да ти даде нищо в замяна, що за поведение  Stop Този не иска нищо друго освен секс от теб до момента, в който загуби интерес към теб и се насочи към следващата си жертва.  Запази си брака , ако държиш все още на човека до теб и си бъди щастлива без скорпито,  който изобщо не се проявява като мъж на място. По - скоро съди по действията му, а не по обещанията му, които са явно въздух под налягане. Ако има начин го "настъпи" по най-големият му мазол, талка че да го боли много. Само така ще се научи да те уважава, което към момента явно липсва.  #2gunfire

# 759
angelina_86, все едно го описа него 1:1... Лоша работа...  Cry Приятелките ми казават '' недей, забрави, нищо няма да стане '' ама аз не мога и все ме избива на мисли...

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 14:56 от sise7o

# 760
sise7o, това, че при мен нещата не се получиха не означава, че при теб няма да се получат. Смятам , че с правилния подход би могло да излезне нещо сериозно от вашите отношения. Аз оплесках нещата, тъкмо защото много му се впрягах и му "вървях по задника"...... Има и свестни скорпиони, аз в семейството си имам такива  Laughing  Мен все още ме държи, голяма тръпка ми беше, но да се надяваме, че скоро и последните наченки на някакви симпатии и чувства мри мен ще бъдат заглушени.
Виж , по-горе момичетата са писали доста за скорпионите, може би това ще ти помогне повече. Доста от тях са имали положителен опит с тези животинчета и има какво да учим от тях.  Laughing Единственият съвет, който ще ти дам е този, който ти дадох и по-рано - провери го що за човек е и не тръгвай с очаквания за нищо.     bouquet

# 761
Ами аз го знам що за човек е... Имаше тръпка, но не знам отряза ме веднъж грубо, а аз тичах по него и сега той започна да ме закача пак. Опитах се да не му обръщам внимание, но не мога...  Hug

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 14:02 от sise7o

# 762
Абсолютно подкрепям мнението на Biskara. Скорпионите са лаладжии- дай им да обещават, да кроят велики планове и да свалят звезди, но действието не им е силна страна  Mr. Green Не знам момичета, как така лесно се доверявате и допускате мъже в сърцата си. Не ви съдя и се надявам да не ме удари сляпата неделя, че да разбера, но...аз съм толкова мнителна и изпитваща...че изобщо не мога да си представя как човек може да се влюби в почти непознат. Моя скорпион го въртях на шиш адски дълго време докато приема да изляза на кафе с него. А след тов удвоих огъня  Blush Отвратителна половинка съм  Whistling Не че е късно да ме изненада, но някак съм се научила да живея с него очаквайки всичко- от най- доброто до най- лошото. Често докато крои планове е дшстатъчно само да го погледна, за да ми прочете мислите "Думиии, думиии" и веднага започва да обяснява- "Ще видиш, не са само думи...ще ти докажа". Такова дете е  ooooh!
 И друг път съм го казвала - скорпионите не са мъже за всяка жена. Аз по принцип си не вярвам във вечната моногамна любов, но дори и в мечтите си не мога да си представя моногамен скорпион  Joy Докато не ме наранят , унизят и обидят...нямам проблем. Не ровя, не дебна...все ми е тая. Дано е разумен и премерен. Но не мога да приема да поиска от мен да знам и познавам любовницата му и да съм съгласна. В този филм ще ми е трудно да се включа. За мен това е нагло, неуважетелно и далеч от представата ми за джентълменско отношение. Но...всеки трябва да прецени сам за себе си какво може да приеме и с какво да се примири /в примирението няма нищо лошо- стига да няма болка/. Един съвет към всички - Момичета, животът е твърде кратък и за жалост само един. Има прекалено много мъже, за да допускате до себе си такива, които ще ви правят нещастни, няма да ви уважават и ще ви нараняват . Бъдете разумни и искащи. Искайте, а когато ви дадат тогава давайте. Обичайте , но гледайте реално. Наблюдавайте действията и пускайте думите покрай ушите си- те нямат стойност. То е като да си купиш хубави ...прекрасни...елегантни ...прехвалени от продавача ...маркови...У-Н-И-К-А-Л-Н-И, но  два номера по- малки обувки. Избирайте мъж по мярка  Wink за да станете едно цяло.

# 763
Аз пък познавам скорпион дето нито сваля звезди, нито обещава, но в действията е силен...

# 764
Аз пък познавам скорпион дето нито сваля звезди, нито обещава, но в действията е силен...
И аз. И затова си падам по скорпиони. Иначе съм рогат добитък  Animal Cowи си уважавам ината  Twisted Evil и хич не им правя евала на скорпионите. Като имат високи претенции за себе си да се докажат. Все оставям с впечатлението, че Скорпионите търсят силен характер като себе си. През мекушавите хора минават и заминават... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт