Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 765
Все оставям с впечатлението, че Скорпионите търсят силен характер като себе си. През мекушавите хора минават и заминават... newsm78

Напротив, как им се иска някой да ги дондурка и да ги гледа в очите....и те как ще въздишат по някоя оправна мадама с 2 висши и ще казват на приятелите си °ох, колко много я уважавам,тя е най-доброто което съм виждал° и ще си седят при първата да им носи и принася и да ги боготвори....

# 766
Biskara, целиш в десятката с този коментар  Simple Smile, като малки деца са.

# 767
За дундуркането и аз съм съгласна, първо мама, после жената а накрая дъщерята.......

# 768
АЗ познавам такъв, който в никакъв случай не иска някой да го дундурка - абсолютно самостоятелен. Помня как той переше (на ръка), за да не се мъчи майка му, готвеше, всичко правеше... Определено не е от тия дето искат да го дундуркат.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 16:19 от HAPPY_QUEEN

# 769
Дондуркането май няма общо със зодията  Thinking . А че всеки обича да бъде глезен понякога, спор няма.

# 770
Scorpionlover, съчувствам ти за случилото се! Понякога хората, които най-много обичаме ни нараняват най-много с предателството си ! Мога да ти кажа само, че за всичко ще съжалява най- накрая той, тъй като се е оженил не по любов за другата.  Явно лицемерието и лошотията му не му позволяват да обича нито теб , нито нея. Ще има да те търси, но вече няма да си му насреща! Пожелавам ти да срещнеш мъж, който те обича и цени като жена, който те подкрепя и вижда колко всеотдаен човек си предвид това, което си направила за скорпито. Тогава ти ще си щастлива с любимия човек , а скорпито ще бъде затворник сам в собствената си къща с жена , която не обича.  За скорпиона  следва един живот изпълнен с пустота.   Hug

angelina_86  Hug Благодаря ти ,постът ти ми вдъхна кураж ,дано един ден осъзнае че е направил грешка ,ще бъде мн късно за съжаление .

# 771
Scorpionlover, според мен трябва да постъпиш по скорпионски-изритай го forever и пълен игнор!  Убий го с безразличие. Съвсем скоро ще се почувстваш, като Капитан Планета  Grinning

Колкото до Скорпионите, аз съм с такъв екземпляр от 7 години. Разбираме се прекрасно, в пълна хармония, той е съвършен и т.н., но докато се хармонизираме съм минала през Ада. Счупи ми крилата, когато бях най-влюбена, но после горчиво съжали и си понасяше последствията колкото беше нужно, за което му правя евала.  Не може да се сравнява с твоята история. Аз на твое място бих била крайна. Такъв човек не заслужава нищо.

Скорпионът е способен на това, за което разказваш. Имам двама скорпиони приятели (мъжът на моя приятелка и отделно една от най-близките ми приятелки) те са имали подобни изцепки. Това, което съм се научила е, че със Скорпитата е изключително трудно и единствения лек е да бъдат притиснати здраво до стената. И това е съвет от Скорпионка Laughing Нито с добро, нито с лошо, а  само със сила.

# 772
  • София
И моето скорпи даде задна... Ей така, от нищото, без никакво обяснение. Започна да отлага срещи с всевъзможни оправдания, спря да пише и звъни, аз пък се оказах в блеклистата на телефона му (макар и той да твърди, че не е така, а имал проблем със софтуера)... Не е заявил нищо директно, но така го чувствам. Вероятно иска да ме държи в резерва... Болно ми е, защото мислех, че ме познава по-добре.

# 773
Каква резерва? Тия мъже не са в ред. Направо си тръгвай от мача.

# 774
Каква резерва? Тия мъже не са в ред. Направо си тръгвай от мача.
+1

# 775
  • София
Вече си тръгнах.

# 776
Точно така!  bowuu

# 777
Е не ,наистина тези мъже не са с всичкият си ,на цялата болка която изживях и продължавам да страдам ск се появи преди седмица ,аз не отговарях ,настояваше че иска да ми каже нещо ,на другият ден му дадох възможност да се изкаже ,искал да продължим да комуникираме,питах защо ,не можел да се почувства добре така ,горкият младоженец още в меденият си месец не се чувствал добре,а аз какво да кажа като ми съсипа живота .Обвини ме защо не съм му казала че съм си дошла в Бг,той ходил до Казабланка за да ме види и намерил телефона ми изключен ,защо не съм му казала че си отивам,аз го контрирах защо не ми каза че ще се жениш,на което отговора беше че не иска да говори за миналото ,и че не всичко което искаме може да се получи .

И така комфортно се измъкна от отговор ,извинение или обяснение ....до следващата вечер когато нахлу пак със нов скайп защото аз навсякъде съм го блокирала,този път започна да ме зарива съм спомени ,дали съм била забравила това и това ,била съм единствената която можела да го задоволи ,никой друг не бил като мен ,не можел да ме забрави ,такъв наглец ,нямам думи,разкрарах го ,казах му да си ходи при жена си ,да се маха от живота ми,оттогава се е кротнал ,дано да е завинаги.

Jenny_78 това за проблемият софтуер и блокажите съм го чувала милион пъти от моя ех ск ,заучена реплика е  Grinning

# 778
Scorpionlover, най доброто нещо което можеш да направиш за себе си е да забравиш този човек.
Приеми случилото се като ценен житейски урок и продължи напред. Peace

Напоследък се стремя в в лоши моменти да си казвам “И ТОВА ЩЕ МИНЕ”!

http://www.pozitivnoto.info/2010/04/sine-i-tova-shte-mine.html

# 779

И така комфортно се измъкна от отговор ,извинение или обяснение ....до следващата вечер когато нахлу пак със нов скайп защото аз навсякъде съм го блокирала,този път започна да ме зарива съм спомени ,дали съм била забравила това и това ,била съм единствената която можела да го задоволи ,никой друг не бил като мен ,не можел да ме забрави ,такъв наглец ,нямам думи,разкрарах го ,казах му да си ходи при жена си ,да се маха от живота ми,оттогава се е кротнал ,дано да е завинаги.

Jenny_78 това за проблемият софтуер и блокажите съм го чувала милион пъти от моя ех ск ,заучена реплика е  Grinning
Така е като се женят за някакви дърва, мислейки, че ще са им верни, а оставят единствената жена, която може да ги задоволи. Тия мъже не са добре с главата! Честно не мога да ги разбера. Защо се обвързват със жени, които не ги бива в леглото, само за да въздишат после по тия дето ги бива, а не че първите ще са им верни де!  ooooh! И те не знаят какво искат, пък нас обвиняват!   ooooh!

Леми е мъдра душа.

Общи условия

Активация на акаунт