Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 990
Играй неговата  игра  за да  види какво ти причинява.

# 991
Аз усещам, че Zara_05 е от моята порода. Не обичаме игрички и не сме от загадъчния тип жени, който е мнооого привлекателен за мъжете. Аз си казвам всичко в прав текст- какво искам, какво очаквам и каква съм, за да сме наясно и да не следват разочарования. Дори по-скоро изтъквам негативните си черти и ако човекът отсреща е ок с тях, продължаваме напред. И никакви игрички и провокации- приемам ги като изкуствено поведение, което не е честно спрямо човек, към когото имам чувства. Винаги съм се чудела как жените се изтъват, за да направят най-добро впечатление пред мъжете. Безсмислено е, защото рано или късно истинското лице се показва. Защо да си причиняваме негативи, а не сме естествени един с друг още от самото начало?
П.П. Току-що ми се обади ск да ме чуел и му казах, че ме е засегнал вчера с откровението си, но пък по-добре да си каже истината, дори да не ми харесва. Опита се да даде правдоподобно обяснение и отчасти му вярвам, но друга част от мен смята, че точно в тежките му моменти ако иска да е с мен, ще потърси опора и разбиране от мен. Щом не го прави, няма какво да ми обяснява и да замазва. Повтори 3-4 пъти "дано не съм те засегнал много".  Confused

# 992
.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 11:52 от Zara_05

# 993
Аз усещам, че Zara_05 е от моята порода. Не обичаме игрички и не сме от загадъчния тип жени, който е мнооого привлекателен за мъжете.
Явно за това сте привлечени от човек пълна противоположност, който играе игричките.
Не си съсипвайте самочувствието, нервите, емоциите и времето залудо. Нищо чудно въпросните мъже да си имат други приятелки, а вас да ви поддържат за евентуална резерва. Peace

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 09:33 от Lemy

# 994
zara 05 никой няма да знае какво се е случило между вас освен само вие двамата, но на всички е ясно от постовете ти, че само си тровиш живота в момента с този човек. Много се дразня, че по нашите географски ширини така здраво сме забили по модела - "единствения/единствената". Такова нещо няма. Хората на запад някак си са ги преживели тези неща и като не се получават нещата с един човек преминават доста по -бързо към друг. Няма единствен/единствена, винаги ще има партньор, който ще е по-добър избор, така че споко.

Все пак живота си е твой, има хора които цял живот си живеят в такива токсични връзки. Ако имаш чувства към даден човек, а той няма е много гадно, ще боли много, но ще мине след определено време.

Между другото като чета такива постове само повече се убеждавам колко сме еднакви мъжете и жените. Както жените играят игрички с чувствата на другите, така и мъжете правят същото макар и не толкова добре Grinning Друг е въпроса дали си от тези хора, които искат да ги играят тези неща, аз например от тези игри бягам като дявол от тамян

# 995
къде е тази снимка аз защо не я виждам Sad

# 996
Коя снимка? През телефона нищо не прочетох за снимка.

# 997
Здравейте, аз имам конкретна случка със скорпионче, която от няколко месеца ми изяжда ума и сърчицето. Досега не съм се сблъсквала със скорпита в любовни отношения, така че ще се радвам ако вие можете да ми дадете малко яснота Simple Smile
Преди половин година се оказа, че въпросното скорпи ме харесва. Трябваше ми доста време докато вдяна, предвид странното му и отнесено поведение, но накрая се усетих. Та така накратко - всекидневно виждане, излизания с общи приятели, разговори с часове на всякакви забавни теми - абе страхотно приятелче си викам. И една вечер без да искам си изкарах ядовете върху него със скандали и чудесии и от следващия ден - рязко охладняване Simple Smile Опитах се да се извиня, все едно говоря на стената - изобщо ме отсвири от всякъде и ме помоли любезно да не го занимавам повече. Simple Smile Спрях. Бях в чужбина за два месеца, върнах се, самопокани се у дома - аз летях в облаците, че най-накрая видиш ли ще видя какъв е бил проблема - секс за първи път, след секса студено мълчание и отпор на всичко, което го питам, мрънкане колко е ужасен живота и си тръгна. Останах като гръмната Simple Smile Понеже съм мазохистка същото се повтори след седмица. След това се наложи да замине по здравословни причини и не съм го виждала от 2 месеца. Скоро се присети за мен, щял да си идва, ако съм искала да се видим. Не знам изобщо има ли смисъл - само да си пострадам пак. Не знам какво му се счупи в главата - как да го предразположа да ми каже, и дали изобщо има и смисъл да го питам. Просто все едно са били два различни човека.
За протокола - няма си приятелка и уж никога не бил имал. Малко под трийсетака е. Изобщо на такова чудо за първи път попадам.

Извинявам се за хаотичното обяснение, но за първи път търся помощ по личен въпрос и да си призная малко ме е срам.  Embarassed

# 998
Първо си му загубила уважението след като си си го изкарала на него и той е охладнял. Сигурна съм, че още не ти е простил.
Вижданията ти с него ми се струват като "Ще си взема каквото трябваше" ... после се разкъсва, "защо го направих" после "Защо пък не, може и да не е толкова виновна" и така лутане в двете крайности. В момента е все едно те наказва, за това което се е случило. Няма да ти сподели, нито ще ти разкаже, ако ти го питаш какво се е случило. Трябва да му дойде отвътре да ти каже иначе ще си мълчи.
Поне така го виждам. Има вариант и в който просто те използва.
Ако го искаш за себе си. Опитай се да влезеш колкото се може по навътре в душата му. Почни го отдалече да ти разкаже неща за себе си, да отвори душата си за теб.
Със скорпионите трябва много търпение, спокойствие и лоялност.

# 999
В момента е все едно те наказва, за това което се е случило. Няма да ти сподели, нито ще ти разкаже, ако ти го питаш какво се е случило.
Това им е любимото изпълнение. Ако не ви е здрава психиката, бягайте далече от скорпионите, защото ще го виждате често.   Sunglasses

# 1 000
Не знам как да го предразположа. След секса се дръпва настрани, гледа тв, започва да си говори под носа от сорта ей сега си тръгвам, засичал еди си колко минути и си тръгвал. Да не съм се правила на много мила и любезна, всички знаели, че не съм. Това постоянно - не знам плоска шега ли е или наистина си го мисли. Всеки мой мил жест се посреща с тази реплика.
В момента си имам и много проблеми, не знам да се опитам да споделя ли - скорпитата харесват ли да търсиш съвети от тях или по-скоро им е досадно?

# 1 001
Никаква шега не е ... той още е смъртоносно ранен от това, което си направила преди време.
След такава реплика, аз веднага щях да го питам, защо си е легнал с мен, като знае, че не съм мила и любезна.
Секса обаче все ми изглежда, че не е на подходящото място.
Дори и заобиколно, дори и директно накарай го да говори какво се е случило, когато ти си се разбесняла. Или ти заговори какво се е случило.

# 1 002
Моя скорпион май почва пак да пее старата песен на нов глас. По принцип нали уж сме си приятели, но последните дни се държи малко повече от приятелски. Все си намира нещо само и само да ме закача. Поради факта, че и двамата не си падаме по милите и лигави неща от сорта на гушкане и тем подобни като сме заедно, ние само се щипем, хапем абе само се дебнем да си направим нещо. И като минахме на вълна приятелство аз спрях да ги правя тея работи. Той също. Ама пак почна, а на мен малко ми трябва да ми запали фитила. Миналия месец спахме 2 пъти. Интересува се кво се случва с мен. В дискотеката ако се засечем идва и сяда до мен без може ли, не може ли. Едната вечер имаше една девойка дето от супер много време му се натиска. И така се случи, че единия му приятел тръгна и трябваше да са един до друг. Но изненада- взе си каквото имаше за пиене и се настани при мен. А вчера ми направи забележка за облеклото. Вика ми откакто си се прибрала само рокли, поли все къси работи носиш. Викам му еми нормално юли месец е, с какво да се обличам. И той еми с екип, дънки.. Викам как ли не. Нали поддържаше тезата, че младите момичета трябва да ходят по-разголени, защото имат какво да покажат ала бала сега кво стана. И той да, другите момичета, не ти. Не е ли много важен. Хем не сме гаджета ама има претенции. Мен ми е ясно, че го дразня, защото всичките му приятели много ме харесват и ме заглеждат, а и не само те . Ама пък съм си в правото да си се нося както си пожелая. Ще видим лятото как ще се развият нещата. А тая вечер като излизаме, ще съм по-разголена от всякога нищо, че съм болна. Важна е каузата  Laughing

# 1 003
Хехе доообре, TheQueenK! Кефиш!
Аз не съм се чувала и виждала със ск от 02 юни. Дори не ме потърси за рождения ми ден. Не е имало никакви издънки от ничия страна, за да прекъснем комуникация. Просто моментът дойде. Няма да ме мъчи до безкрай, все някога трябваше да спре.
Любопитно ми е само това, че когато се чухме за последно той беше с бившата си жена, тъй като трябвало заедно да вадят документи за детето им (сам ми го каза), а май месец ми спомена, че вече си говорят и са си оправили отношенията. Леко имам съмнения дали не са се събрали, но пък са разведени от поне 4г. след грозни изневери от нейна страна и не би трябвало да има скорпионска прошка.  Laughing

# 1 004
Здравейте,моля за съвет. От известно време имам връзка с представител на скорпионите 7-8 месеца.В началото разбира се всичко беше чудесно,след това минах през ада,беше ту ела си ту иди си,в един момент привързан в следващия лед.След това всичко се оправи и отново беше чудесно,до един момент,в който буквално от нищото се разделихме.Той с мен.Тежко го приех,защото нямаше нищо видимо,което да върви към зле.Имаше друга,но се върна при мен.Всичко потръгна повече от прекрасно,почти заживяхме заедно.Семействата ни са в отлични взаимоотношения,техните много ме харесват,всички ни приемат за хубава двойка.Но ето пак се разделяме,защото разбираш ли нямал чувства към мен,искал да е свободен и прочие,пак ей така от нищото ми го изръсва. Едно изречение каза,но с него ми нанесе много болезнен удар.И се чудя как да си запазя разсъдъка,защото всичко е толкова нелогично.Когато аз се отдръпна или се разсърдя прави всичко,за да ме завърне,защо го правеше ако не е имал нищо към мен.Иначе ме дразнеше това,че винаги бях след приятелите му,исках малко повече внимание,но като цяло всичко си беше ок. А сега се чудя да го потърся ли и има ли въобще смисъл,борих се за него,не съм се отказвала даже за секунда колкото и зле да са били нещата,но сега с това,просто ме заби в земята,ужасно много боли или просто не го очаквах,честно казано беше си жестоко да ми го изръси при все,че всяка вечер заспиваме заедно.Как може да симулираш толкова време?

Общи условия

Активация на акаунт