Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 005
Понякога са доста коварни. И лично аз бих те посъветвала да се откажеш от него и да поемеш в обратната посока. В началото почти всички скорпиони реагират така страх от обвързване , страх някой да не ги контролира, вътрешна борба това дали е правилно или не и как да се доверят на някой друг. Но това е в началото. Доста жени мисля, че приминават през този тест - дали ще издържиш. Но след 9 месеца и вие продължавате да късате и някакви такива ... съвет достатъчно мъже има които да си струват, не е нужно да си блъскаш главата за хора които грам не ги интересуваш как се чувстваш.

# 1 006
Никаква шега не е ... той още е смъртоносно ранен от това, което си направила преди време.
След такава реплика, аз веднага щях да го питам, защо си е легнал с мен, като знае, че не съм мила и любезна.
Секса обаче все ми изглежда, че не е на подходящото място.
Дори и заобиколно, дори и директно накарай го да говори какво се е случило, когато ти си се разбесняла. Или ти заговори какво се е случило.

Написаното е вярно, с едно изключение, няма какво да го предразполага, ще стане още по-голяма драма за него и нея. Ако има някакъв шанс да го накара да промени поведението си е да му даде пълен игнор, но с това рискува да го загуби завинаги, но така ще разбере дали наистина има значение за него.
Ако е важна, ще мълчи, мълчи, ще я следи и сам ще доприпка, както е направил , след като я е нямало 2 месеца. Тогава,  след като се метериализира, му казваш, че ти е писнало, или да се държи прилично или ЧАО. Обичаш го, но обичаш и себе си, като реши какво иска да ти се обади.

Това с преразполагането е вече при омъжени за скорпион, щом се е дал веднъж Скорпиона, значи обича, но докато се даде има голям зор.

# 1 007
Здравейте,моля за съвет. От известно време имам връзка с представител на скорпионите 7-8 месеца.В началото разбира се всичко беше чудесно,след това минах през ада,беше ту ела си ту иди си,в един момент привързан в следващия лед.След това всичко се оправи и отново беше чудесно,до един момент,в който буквално от нищото се разделихме.Той с мен.Тежко го приех,защото нямаше нищо видимо,което да върви към зле.Имаше друга,но се върна при мен.Всичко потръгна повече от прекрасно,почти заживяхме заедно.Семействата ни са в отлични взаимоотношения,техните много ме харесват,всички ни приемат за хубава двойка.Но ето пак се разделяме,защото разбираш ли нямал чувства към мен,искал да е свободен и прочие,пак ей така от нищото ми го изръсва. Едно изречение каза,но с него ми нанесе много болезнен удар.И се чудя как да си запазя разсъдъка,защото всичко е толкова нелогично.Когато аз се отдръпна или се разсърдя прави всичко,за да ме завърне,защо го правеше ако не е имал нищо към мен.Иначе ме дразнеше това,че винаги бях след приятелите му,исках малко повече внимание,но като цяло всичко си беше ок. А сега се чудя да го потърся ли и има ли въобще смисъл,борих се за него,не съм се отказвала даже за секунда колкото и зле да са били нещата,но сега с това,просто ме заби в земята,ужасно много боли или просто не го очаквах,честно казано беше си жестоко да ми го изръси при все,че всяка вечер заспиваме заедно.Как може да симулираш толкова време?
Не е симулирал.
И при теб, прочети ми предния пост.
Отишъл си-ок, никакви смс, обаждания и т.н. игнор.Звъни ли, не вдигаш, никакви обяснение и т.н. Ако се появи, играеш ледената кралица, никакви емоции и обяснения, ще си тръгне, ще се пообвинява как те е изгубил това само, ако реши, че ти си жената и те обича, иначе няма да се появи/.
Ако искаш да надиграеш един скорпион не трябва да се връзваш на емоционалните му манипулации. Мълчиш, без чувства, без емоции, без обяснения, тръгнал си-ок, прав му път.
Много е важно да си продължиш живота, поне за пред другите, т.е. той да разбере, че не те е наранил и не ти пука.
Ще се върне, само ако реши, че ти си неговият човек, това може да стане и след месеци, не веднага. Ще мисли, ще анализира, ще те следи, проверява...... Mr. Greenотнема време, не чакай близките седмици.
Не говориш с общите ви познати за него, нищо. Държиш се сякаш не е съществувал. Пояснявам,  това е за необързаните със Скорпион

# 1 008
Хехе доообре, TheQueenK! Кефиш!
Аз не съм се чувала и виждала със ск от 02 юни. Дори не ме потърси за рождения ми ден. Не е имало никакви издънки от ничия страна, за да прекъснем комуникация. Просто моментът дойде. Няма да ме мъчи до безкрай, все някога трябваше да спре.
Любопитно ми е само това, че когато се чухме за последно той беше с бившата си жена, тъй като трябвало заедно да вадят документи за детето им (сам ми го каза), а май месец ми спомена, че вече си говорят и са си оправили отношенията. Леко имам съмнения дали не са се събрали, но пък са разведени от поне 4г. след грозни изневери от нейна страна и не би трябвало да има скорпионска прошка.  Laughing
скорпиона прощава, когато обича, а щом веднъж му е била жена, значи е имало емоция и чувства.

# 1 009
Здравейте и от мен. Още една изгоряла душа.

С моят Скорпион сме женени от 7 години. Имаме дъщеря на 6. Имали сме хубави периоди, ни винаги съм късала детелинката обича ме, не ме обича... Ето, че за втори път сме пред развод и аз изобщо не знам какво става. През повечето време сме скарани, секс и ласки винаги са ми липсвали. Наскоро имахме няколко месеца много хубав и щастлив период и веднага след това отново криза. Стигна се до там, че той просто не се прибира у дома. Дали спи на работа, или е нещо друго, аз не знам. Каза, че няма да ми дава обяснения, наказва ме постоянно, не ми оставя пари, изтеглил е застраховките ни живот дори. Не поглежда детето ни. Имало е много такива периоди, те са дълги и мъчителни и започват буквално от нищото, ако му направя забележка за нещо примерно. Наскоро му казах да ни напусне, щом не ме обича и не иска да е с мен. Отговор - и това ще стане.
Около мен предполагат, че има друга, но на мен не ми се вярва, твърде малко социален е.
Толкова пъти преглъщах, толкова сълзи изплаках, толкова съм слаба и той ме прави още по-слаба. Дори нямам сили да си събера багажа...от болка...пречупена съм... И това го прави още по-жесток, рита падналия, както се казва. Вчера се прибирах с малката и го видях в кварталното кафе с приятели и техните жени - смееше се, беше в чудесно настроение. Сякаш изведнъж не съм му на нивото. А преди всички се чудеха как такова красиво момиче се е хванало с него.
Всички факти говорят да се изнеса и да продължа живота си, но не мога да помръдна, като парализирана съм. Напред също не мога да продължа. Не виждам къде ми е вината, добър е с мен много рядко, а аз толкова се старая - и у дома, и с детето, и се грижа за външния си вид. Просто не разбирам какво става. Не знам с какво заслужавам това.
Не мога да достигна до него.
И на студена и безразлична ми е трудно да се правя.

# 1 010
Тези драми могат да продължат вечно, ако ти не направиш нещо, .т.е. събираш багажа и се изнасяте, без обяснения, без говорене и точка. Както написах един скорпион се храни с емоции, и така до безкрай. Просто трябва да си безразлична и студена, и ако се върне, му даваш ясно да се разбере, че няма да му търпиш цикровете. Казваш му с няколко думу, кратко и ясно какво, защо, без обяснителен режим. Просто и ясно: " Държиш се лошо с мен, поведението ти ме обижда, съжалявам, но аз заслужавам да съм щастлива, и щом ти е трудно да ми го дадеш, наистина е по-добре да се разделим". Тук има себеуважение. Обикновено жените все търсят къде са сгрешили и какво са направили, трудно може да разбереш един скорпион, трябва или да си скорпион или да си живял, не знам колко години с него.
Единственият изход е ясно и твърдо да покажеш на един скорпион, че манипулациите му не вървят, но не с обяснения.

# 1 011
.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 22:42 от Aallexa

# 1 012
Ако не те потърси , значи не те е обичал, но докато го осъзнае може да продължи с месеци

# 1 013
Да осъзнае какво - дали ме обича ли? Значи може примерно да сме заедно от 8 месеца,да ме е въртял на шиш постоянно и пак да не знае какво чувства.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 22:43 от Aallexa

# 1 014
Да осъзнае какво - дали ме обича ли? Значи може примерно да сме заедно от 8 месеца,да ме е въртял на шиш постоянно и пак да не знае какво чувства. Това е ужасно налудничаво,смисъл аз още от началото си знаех,че го искам този човек,за това и му изтърпях глупостите,но сега просто след толкова време се питам дали пък не го свикнах,че каквото и да прави ще прощавам,защото обичам и няма страх,че ще си отида.Аз съм такъв човек,че търпя дълго,но прелее ли чашата си отивам,а усещам,че остава само капка докато ми писне.Просто ме е яд,че след всичкото ходене по мъките нещата биха свършили така. Искам си "щастливия край",просто съм като кон с капаци,знам си моето и толкоз(че искам да съм с него и си пестя гордостта).И се чудя има ли въобще смисъл да се боря,разчитам ли правилно знаците. Не мога да кажа,че е само лош,напротив когато мил е нещо невероятно,всичко се преобръща,всичко става като в приказка и все едно няма друг освен мен,но когато си потъне в цикъла все едно не съм съществувала.И тази нестабилност ме побърква.Чудя се дали пък няма и друга замесена,но няма и как да разбера.
Точно. Никой не е казал, че връзката със скорпион е лесна и нормална.

# 1 015
.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 22:41 от Aallexa

# 1 016
Абе хора, живота и без това стана труден, вместо връзката ви да е цветя и рози в началото.....Представете си семеен живот с този човек , родата му, едно-две деца, и си помислете дали ще ви удовлетвори картинката.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 16:37 от Lemy

# 1 017
Животът със Ск. Може да е песен, има няколко НО: 1. Да е стигнал до извода, че вие сте жената, т.е. да е наясно, че ви обича; 2. Нивото и опитът на самият Ск.3. Да има синхрон и почти телепатия между вас.

# 1 018
Анирам, много се радвам, че даваш съвети.
При мен общо взето как се развиха нещата с този индивид - Изобщо се отказах да се обяснявам и да го разпитвам - прибрах се, виждахме се няколко пъти в рамките на месец - секс, след това супер студено отношение с истории от сорта аз съм такъв - ще спя с жена само когато се оженя и злобни подмятания. Супер грубо отношение все едно ме мрази вдън душа.  Преди месец вече ми дойде до гуша и се скарахме жестоко точно поради тази причина, че ме кара да се чувствам като отрепка. Не съм го търсила, нито той мен след това. Засичахме се всеки ден. Гледа ме супер нахално втренчено без да каже нито дума. Когато ме заговори ми иска някакви малоумни услуги, за които отказвам да му помогна. Върхът на простотията беше да го видя да излиза от тях една сутрин с една девойка и супер демонстративно да ме поздрави. Нали аз понеже съм недостойна за подобно отношение. Още по-голямата простотия беше след това да дойде и да ми говори с нахален тон - какво стана бяхме говорили, че ми трябва еди си каква малоумна услуга. Няма такъв нагъл индивид. отрязах го категорично. И знаете ли - след всичките емоционални драми, които ми причини, ми се разсърди!  Просто съм бясна на себе си, че допуснах такъв човек да се подиграва с мен толкова време. И най-тъпото е, че работим близо един до друг и всеки ден трябва да го виждам!

# 1 019
Той продължава с емоционалният тормоз. Отмъщава ти. Дразни те. Предизвиква те. Моят съвет-игнор, той не съществува, иначе няма спасение. Ще те тормози до край. Пиша от тел. И съм кратка.

Общи условия

Активация на акаунт