Мъж Скорпион - 2

• 199 519
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 185
Преди се притеснявах, че повече няма да ме търси, сега ме притеснява, че ще започне да го прави след някой друг месец.  Grinning

# 1 186
Е, чета ви от известно време,  защото бях метнала око на един от този род. АМА ВСИЧКО къде сте написали дотука....абсолютно едно към едно. Чак не вярвах, че ще стигна да напиша нещо тука. Ама на...
Като цяло не съм се ужилила страшно, защото нещата не бяха сериозни. Обаче се оказа, че има трето лице, а сега като чета последните постове "за въртенето на пръста" и "кученцето на каишка" - съвсем същото е  Mr. Green Направо онемях като ви четох.
Така де, пробвах да се разбера с тоя човек, ама чисто човешки. Проявих голямо търпение, разбиране, милост и тн към него, но ясно показа, че не му пука за всичкото. Не че нямам чувства в момента, то не могат ей така да "изветреят". Но се разбрахме, чисто приятелски, че ще го потърся някога - и това всичкото след лют скандал, в който аз не си поплювах, отвръщах му лошо и стана тя една... Цяло чудо е, че не ми затвори сърдито.
Междудругото някой тука беше казал скорпионите да си ходят при близнаците, защото били същия дол шизофреници. Ами, извинете, аз съм близнаци и ТОЙ не успя да ме изтърпи Mr. Green
Та, така от известно време съм няма като рибка... Обаче, това което ме дразни е следното и моля някой да ми разясни за какво аджеба иде реч, защото тука вече се оплитам. Значи, не го търся изобщо. Ма никак даже. Но имаме една обща компанийка, която се образува наскоро и той взе да се присламчва в нея. И когато нещо си говорим (или аз говоря) подхвърля нещо хапливо, някаква словесна нападка към мен. Няколко пъти му отвърнах, защото си го заслужаваше, но някои не отразих. И смятам наистина повече да не му отвръщам на тъпизмите, защото не искам да падам. Пробва се също и да ме заговаря, по някакъв начин. Ако е удачно гледам да го подминавам, сякаш е предмет от фона, ходя си с вдигната глава и да не пи пука. Взе обаче да се навърта и там, където знае че съм постоянно. На какво се дължи всичкото това?  #Cussing out Аз гледам по всякакъв начин, по възпитания и добрия да го отбягвам, той ми се натриса, направо още малко и на поднос да ми се носи пред вратата!
Ще завърша с това, че не знам какви са отношенията с третото лице. Аз му заявих че той не е способен на моето поведение и той ми пусна мухата (със заядливия си тон, естествено), че аз нищо не знам, не е моя работа и че няма как дори да знам дали те та си близки в момента.

# 1 187
Колкото повече го игнорираш, толкова повече ще те гони.   Grinning може би, ще се отдръпне за малко, за да види какво ще направиш и ако не го потърсиш пак ще започне да ти досажда. Даже най-вероятно ще ти търси сметка, защо аджеба ти не го отразяваш   Grinning

# 1 188
Нормално поведение на скорпион. Ти бягаш той те гони, ти го гониш той бяга.

# 1 189
Или проверява до колко още може да ти дърпа конците.

# 1 190
Е не неее няма такъв филм  Joy
Моят бивш ск,се появи с гръм и трясък   Mr. Green разстроен,защо съм го била изтрила от живота си,защо не го поздравявам,защо го подминавам и защо се държа така все едно не го познавам и той не е съществувал?! Защо съм го "заменила" толкова бързо и съм се обвързала и то с човек от компанията.  И всичко това от човек,който ми разбиваше сърцето през ден.  Stop
Оказа се,че бившата не му е простила и го е отрязала,"любовницата му",с която ми изневеряваше се оказа,че се е обвързала и го е разкарала. Обаче му признавам театъра,само дето не ми се разрева,колко съжалявал,за оскар беше  Stop айде моля ти се,не се бях смяла така от толкова много време,ама искрено се смях  Joy .Той се и обиди,че се съмнявам в искреността му  hahaha

# 1 191
Е не неее няма такъв филм  Joy
Моят бивш ск,се появи с гръм и трясък   Mr. Green разстроен,защо съм го била изтрила от живота си,защо не го поздравявам,защо го подминавам и защо се държа така все едно не го познавам и той не е съществувал?! Защо съм го "заменила" толкова бързо и съм се обвързала и то с човек от компанията.  И всичко това от човек,който ми разбиваше сърцето през ден.  Stop
Оказа се,че бившата не му е простила и го е отрязала,"любовницата му",с която ми изневеряваше се оказа,че се е обвързала и го е разкарала. Обаче му признавам театъра,само дето не ми се разрева,колко съжалявал,за оскар беше  Stop айде моля ти се,не се бях смяла така от толкова много време,ама искрено се смях  Joy .Той се и обиди,че се съмнявам в искреността му  hahaha

Ми пробва се, ако му мине номера! Щом не си му била приоритет в миналото, личен съвет - режи го (освен ако не искаш да "плачеш"пак). Изпитвам го постоянно на гърба си - пробва се ако мине номера...и не знам дали ще ме остави на мира изобщо някога в тоя живот Simple Smile

# 1 192
Редовните им номерца, накрая от два стола ще се окаже на земята.  Wink При мен още не се е появил, обаче засечем ли се и избягва да ме гледа, чуди се къде да се скатае. Сега като виждам какъв страхливец е и направо се чудя, от къде толкова търпение съм събирала , че да го търпя, ама то човек се учи докато е жив , така че.. Аз ако съм ще продължавам да го игнорирам , ей така , да си знае мястото.  Laughing

# 1 193
Aallexa, колко време мина преди да ти се натресе отново, ако не е тайна? От любопитство питам, да знам какво да очаквам ?  Laughing

# 1 194
Малко повече от два месеца,даже почти 3. Обаче съм била арогантна и съм се държала надменно,а  той не заслужавал това.....  Tired ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 195
Ужас.. Едва ли някога пак ще сме приятели, поне близката една година , не мисля. Яд ме е единствено и даже не мога да си го обясня, на мен не ми вярваше, постоянно искаше да ме проверява, да знае всичко, не че не съм била откровена с него , даже напротив и пак не ми вярваше. А сега к'во взе да си разнообразява времето с някаква , където , ако не отиде да я вземе специално от тях и сигурно на ''принцесата'' ще и се разтопят краката от 2 минути буквално ходене.  Laughing newsm78 Аз никога не съм се държала така с него да го командвам, да си играя с него и пак аз излязох лошата.  #Cussing out #Cussing out

# 1 196
Открих, че го харесвам, много, много..един луд СК. Twisted Evil супер откачалки са, много нервички ми отнема да разбера странните състояния и меланхолиите, които го обземат, но когато е "нормален" ...  Heart Eyes Забравям всичко. Виждам, че иска да се промени заради мен. Не вярвам, че е възможно, просто ще видя колко мога да го изтърпя. Не мисля, че е човекът, с когото ще остана цял живот, но..не мога да се откажа от него. Овен съм, някак си не ми импонира това поведение, по-скоро ще го пречупя него!  Mr. Green

# 1 197
Ех, аз да ви разкажа какво става с мене  Mr. Green
В предния пост писах , че не знам какви са отношенията с третото лице. Ами, денят след като написах онова, разбрах, при това по "приятния" начин. Натресе се с нея в компанията ни, демонстрираше своята любов и привързаност, а тя принцесата се превъзнасяше. Честно, заболя ме много, обаче не го показах. Може би малко прекалено, може би малко пресилено, но не смях с глас до сълзи с моята част от компанията и не мисля че показах слабост по какъвто и да било начин! После като остана сам продължи с коментарите и нападките си, този път не само към мен. Аз лично не го отразявам изобщо, ако ми каже нещо....аз дори не го поглеждам. Дори висеше с нас, когато очевидно нямаше работа. Ядоса част от компанията ми, да не кажа че са му набрали повече, отколкото аз  Mr. Green
А относно третото лице, съм я виждала отпреди това. Абе, знаете, всеки човек има своята индивидуална красота, но има онзи момент в който въпреки красивите черти лицето излъчва неприятност и бездушевност. Дори забелязах как неговите хора го отбягваха и то защото не понасят нея.  ooooh!

# 1 198
Здравейте, Прочетох доста от казаното и мисля, че всички скорпиони са различни. Първо Скорпионите се делят на Бели, Черни и Червени. Второ от Скорпион до Скорпион има огромна разлика, зареди асцендента, луната, венера и марс къде се намира. Но Ако трябва да изразя мнение за мъжете скорпион...то ще кажа и хубави и лоши неща. Аз съм заобиколена със Скорпиони, хората които обичам са Скорпиони.
( От семейството ми ) човека до мен, също е скорпион. Той олицетворява истинския мъж и мъжкар.
Силен физически, психически и душевно, много устойчив на всичко. Много е борбен, голям инат ( може би защото има и марс в овен ) Мъж скорпион ако наистина е такъв никога няма да ви излъже, ще ви зашлеви със истината без значение дали ви харесва или не. Ако сте облекли тясна рокля която прави дупето ви огромно и го попитате добре ли изглеждам....ммм прогответе се за НЕ! Без да се обиждате, просто няма да ви спести истината само за да ви се хареса. Те са власни и обичат да бъдат мъжа в дома. Не са мъже над -които можете да властвате. По-вероятно е заимно да си помагате, ако не обичате и вас да ви командват. Можете да разчитате на тях за всичко, най- вече за съвет. Те са страховтни приятели, верни и грижовни. Трудно можете да им направите впечатление. Мъжете скорпион обичат красивите, умните и работливи жени, жени с чувство за хумор, добро домакини, жени с които могат да говорят за всичко и добри любовници. Те дават много но и изискват много. Не обичат да им е скучно! Те искат всичко! И сърцето и душата ви. Simple Smile И ако не сте готова да им ги дъдете, по-добре ги пуснете на свобода. Те са ацки ревниви, още повече когато до себе си имат красива и умна жена  и повярваите, не на вас нямат доверие, а на мъжете около вас. Мъжа Скорпион е истински мъж, обича дълбоко и всеодайно, но на моменти обича самотата и се затваря. Това е начина да релаксира, да размишлява, да боледува, да се лекува. Просто има нужда от това време да е сам със себе си, и това не означава, че не ви обича.
Понякога ще ви се иска да избягате много далеко от него и когато избягате, ще усетите липсата му, защото никой друг няма да ви е обичал така всеодайно, никой няма да ви е разбирал и подкрепял така, нито да ви е наранявал така. Лоши черти...ооо не са никак малко. Злопаметни, отмастителни, заядливи, ревниви, потайни. Мъжа скорпион или обича или не. Simple Smile най-големият съвет е, бъдете чесни с тях за хубаво и за лошо и никога ама никога не ги лъжете! Simple Smile

# 1 199
Здравейте, Прочетох доста от казаното и мисля, че всички скорпиони са различни. Първо Скорпионите се делят на Бели, Черни и Червени. Второ от Скорпион до Скорпион има огромна разлика, зареди асцендента, луната, венера и марс къде се намира. Но Ако трябва да изразя мнение за мъжете скорпион...то ще кажа и хубави и лоши неща. Аз съм заобиколена със Скорпиони, хората които обичам са Скорпиони.
( От семейството ми ) човека до мен, също е скорпион. Той олицетворява истинския мъж и мъжкар.
Силен физически, психически и душевно, много устойчив на всичко. Много е борбен, голям инат ( може би защото има и марс в овен ) Мъж скорпион ако наистина е такъв никога няма да ви излъже, ще ви зашлеви със истината без значение дали ви харесва или не. Ако сте облекли тясна рокля която прави дупето ви огромно и го попитате добре ли изглеждам....ммм прогответе се за НЕ! Без да се обиждате, просто няма да ви спести истината само за да ви се хареса. Те са власни и обичат да бъдат мъжа в дома. Не са мъже над -които можете да властвате. По-вероятно е заимно да си помагате, ако не обичате и вас да ви командват. Можете да разчитате на тях за всичко, най- вече за съвет. Те са страховтни приятели, верни и грижовни. Трудно можете да им направите впечатление. Мъжете скорпион обичат красивите, умните и работливи жени, жени с чувство за хумор, добро домакини, жени с които могат да говорят за всичко и добри любовници. Те дават много но и изискват много. Не обичат да им е скучно! Те искат всичко! И сърцето и душата ви. Simple Smile И ако не сте готова да им ги дъдете, по-добре ги пуснете на свобода. Те са ацки ревниви, още повече когато до себе си имат красива и умна жена  и повярваите, не на вас нямат доверие, а на мъжете около вас. Мъжа Скорпион е истински мъж, обича дълбоко и всеодайно, но на моменти обича самотата и се затваря. Това е начина да релаксира, да размишлява, да боледува, да се лекува. Просто има нужда от това време да е сам със себе си, и това не означава, че не ви обича.
Понякога ще ви се иска да избягате много далеко от него и когато избягате, ще усетите липсата му, защото никой друг няма да ви е обичал така всеодайно, никой няма да ви е разбирал и подкрепял така, нито да ви е наранявал така. Лоши черти...ооо не са никак малко. Злопаметни, отмастителни, заядливи, ревниви, потайни. Мъжа скорпион или обича или не. Simple Smile най-големият съвет е, бъдете чесни с тях за хубаво и за лошо и никога ама никога не ги лъжете! Simple Smile

Боже...това е точно в десятката. Наистина...всяка дума е истина. Мен основно и най-вече ме притеснява това, че се самовглъбяват от време на време, затварят се в себе си и някак си, преболедуват нещо, което ги тревожи. Аз, ако има проблем говоря, викам, крякам, но искам да нещата да се решат на момента. Те са други. Имат нужда от време със себе си, това е нещото, с което искам да свикна и да приема.

Lady lina, звучиш като човек, разбиращ от зодии. Би ли могла да ми кажеш нещо по нашите дати на раждане?

Общи условия

Активация на акаунт