Мъж Скорпион - 2

• 201 157
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 290
Може може. Просто доброто държание, не е равнозначно на добродушие.  Wink
Иначе, или те изучава и търси слабите ти места, или има изгода или интерес от теб.  Peace
 Simple Smile

Мдаа, Lemy .... Може и да си права ....
Няма изгода или интерес от мен, по-ниско стоя от него в офис-пирамидата ...
Приятели, приятели ... но ме ревнува ... Всъщност като махнем лошото държане, нищо не се е променило.
Влезнах в прикючение, защото започва да ми харесва ...

# 1 291
Включвам се набързо, имам приятел раче от 2 години, всичко прекрасно, до момента, в който срещнх Скорпиона. Смятах за себе ди че съм надживяла изневери и темподобни, че ще заседна с рачето и ще ни е прекрасно, и влюбена бях, сега се появява този ми ти скорпион и всичко ми е каша. Той знае,че не съм свободна ,но явно това по никакъв начин не го спира Grinning  усещаме се ,има страшно привличане... И как така за има няма 2-3 дена контакт с него ще ми охладнеят чувствата към рачето ,не мога да разбера. Чувствам се ужасно, като някакво долно същество, ако тр да съм честна. Исках просто да споделя, ще ми е интересно да чуя какво бихте казали Simple Smile че ми е мъка ,мъка,ей

# 1 292
Включвам се набързо, имам приятел раче от 2 години, всичко прекрасно, до момента, в който срещнх Скорпиона. Смятах за себе ди че съм надживяла изневери и темподобни, че ще заседна с рачето и ще ни е прекрасно, и влюбена бях, сега се появява този ми ти скорпион и всичко ми е каша. Той знае,че не съм свободна ,но явно това по никакъв начин не го спира Grinning  усещаме се ,има страшно привличане... И как така за има няма 2-3 дена контакт с него ще ми охладнеят чувствата към рачето ,не мога да разбера. Чувствам се ужасно, като някакво долно същество, ако тр да съм честна. Исках просто да споделя, ще ми е интересно да чуя какво бихте казали Simple Smile че ми е мъка ,мъка,ей

Оставиш ли си приятеля ... скорпиона ще побегне с 300. На тях винаги им е интересно това, което не могат да имат. Привличане винаги ще има, ако ще и мъж да беше пак щеше да те привлича. Това им е генетично заложено. Ако искаш флиртувай с думи, с жестове .... но не и с действия. Сигурна съм, че слънццето ще ти свали .... и после когато си свободна ще видиш ада. Ще спре да ти се обажда и ще се скре в дън Земя. Дръж си на рачето, скорпионското ще отшуми. 

# 1 293
Странно ми е подобно генерализиране. Все едно Скорпион ли е, бягай с 200. Аз имах дългогодишен приятел, че и бях сгодена като срещнах моя Скорпион. При нас отдавна не вървеше, така или иначе, но с него реално видях какво изпускам като емоция. Аз се разделих с приятеля ми..да, имахме малко нагласяне и период на бягане от страна на Скорпиона в началото. Сякаш се стресна. Но после се промени коренно, обича ме, държи на мен. Сега, година и половина по-късно привличането е още по-силно дори от началото. Аз съм Овен, за протокола. Някак си се уравновесяваме..моята лиричност и темперамент с неговата мрачност и странности. Дори за момент не съм съжалила за избора си.

# 1 294
Права си Захир. Просто Скорпиона не е за всеки. Ако е достатъчно вироглава да премине през всичко значи, че е готова да бъде със Скорпион, но е хубаво да знае истината и какво може да я очаква.  bouquet

# 1 295
  • София
Тези,които са си хванали скорпионче да споделят успешни практики  Joy smile3508

# 1 296
Много харесвам мъжете Скорпиони, така харесвам и мъже Близнаци(вторите май доста повече  Mr. Green).
Имам един много верен Ск., близък приятел с когото винаги си прекарвам чудесно. Имам и един обожател от край време  Crazy И в двамата съм забелязала, че в любовта трябва да е драма, трябва да боли за да усещат, че я има. Харесва им (не го казват никога) да бъдат наранени, силна дума но обичат да ги боли от любов тези хора, направо ми изпълват душата по какъв начин си разнообразяват живота  Grinning и на всичкото отгоре се чувстват адски живи от тези драми.
 Обожателя Скорпион, които имам, харесвам го, симпатичен ми е нооо аз съм Телец, искам мъжът да бъде "дъвка за мозъка ми", игричките ми допадат но когато са на чисто сексуално или любовно ниво, между мен и него и точка, няма трета, пета страна. А този ми обожател като му подам пръстче, той ми лапва ръката, казвам му "не, не, не така Naughty" и виждам от действията му, че това му доставя удоволствие  Thinking
Честно си казвам, не знам дали важи за всички Скорпиони(има изключения, разбира се) но това са моите наблюдения над тях в любовта. Иначе са много борбени, както се казва "задна не дават", интелигентни са и най-вече много си падат по окултните неща  Laughing

# 1 297
Много харесвам мъжете Скорпиони, така харесвам и мъже Близнаци(вторите май доста повече  Mr. Green).
Имам един много верен Ск., близък приятел с когото винаги си прекарвам чудесно. Имам и един обожател от край време  Crazy И в двамата съм забелязала, че в любовта трябва да е драма, трябва да боли за да усещат, че я има. Харесва им (не го казват никога) да бъдат наранени, силна дума но обичат да ги боли от любов тези хора, направо ми изпълват душата по какъв начин си разнообразяват живота  Grinning и на всичкото отгоре се чувстват адски живи от тези драми.
 Обожателя Скорпион, които имам, харесвам го, симпатичен ми е нооо аз съм Телец, искам мъжът да бъде "дъвка за мозъка ми", игричките ми допадат но когато са на чисто сексуално или любовно ниво, между мен и него и точка, няма трета, пета страна. А този ми обожател като му подам пръстче, той ми лапва ръката, казвам му "не, не, не така Naughty" и виждам от действията му, че това му доставя удоволствие  Thinking
Честно си казвам, не знам дали важи за всички Скорпиони(има изключения, разбира се) но това са моите наблюдения над тях в любовта. Иначе са много борбени, както се казва "задна не дават", интелигентни са и най-вече много си падат по окултните неща  Laughing
Потвърждавам за тръпката по злощастна любов. Аз също до известна степен съм така.

# 1 298
Здравейте мили дами.Искам и аз да споделя моята сага с мъж скорпион тук,та дано да ми олекне на душата.Ще се опитам да бъда кратка.Запознахме се тази година на рожденият ми ден в един бар чрез моята най-добра приятелка.Той ни видя и се присъедини към нас без покана-по скорпионски Simple Smile Не бях очарована,но в последствие поговорихме малко и се оказа приятно момче.В последствие ние си тръгнахме с моята приятелка и аз забравих за случката.След седмица той ме намери във ФБ и започнахме да си пишем.Аз бях скептично настроена,тъй като той ми обясняваше как се разделил с бившата си приятелка преди 4 меесеца и как той бил желан от жените и бла бла.Въпреки това ме убеди да излезнем.Видяхме се отново в същия бар-бяхме 2 големи компании и се получи добре.Той си говори цяла вечер само и единствено с мен.получи се много добър диалог и видях,че по много от нещата имаме сходни виждания и понеже съм ОВЕН,взех та хлътнах по него светкавично.Ходихме на диско,където той ме целуна и пожела да си тръгнем заедно,но аз го отрязах.Тръгнахме си и той ми каза,че ще ми се обади,но аз реших,че го казва от уважение,понеже не приех неговото предложение,а той беше много настоятелен.На следващата сутрин ми писа веднага щом се събуди и беше много мил.Накратко имамхме 3 интензивни седмици в които той инициираше контакта и срещите.Имаше и интимност между нас след това и нещата вървяха добре,но тъй като аз имах дълга и изтощителна връзка,от която излязох съсипана се изплаших,че хлътвам бързо,а той го раздава малко дон Жуан и се държах малко странно на моменти.Една от вечерите,в които бяхме на диско(бяхме правили секс само веднъж до тогава),той ми предложи да идем у тях и аз се съгласих първоначално,в последстие си тръгнах,но размислих,че не постъпвам правилно и по път за вкъщи му звъннах да дойде в нас.Той дойде,беше много хубаво,но след тази случка нещата тръгнаха надолу.Неговата интензивност намаля.Беше мил с мен,но все по-рядко си пишехме и се виждахме.Междувременно се случи нещастен случай във семейството ми и аз не общувах с никого.Опитах се да му пиша сед месец,но установих,че е блокирал съобщенията ми във месинджър.Видяхме се на морето и поговорихме.Беше мил както винаги,държеше ме за ръка докато говорихме,цяла вечер ме следеше в заведението,но нищо.На следващата вечер по същия начин-заставаше в най-отдалечения кът и не сваляше очи от мен,но пуста и гордост...Накрая ми обясни,че не съм го обидила с нищо,просто причината била в него,да не го мисля,а да се забавлявам.Същата нощ ме отблокира и ми изпрати целувки.Прибрах се от морето и му писах,защото не можех да спра да си мисля за него и исках да разбера дали все още иска да се виждаме,при което той ми написа не и да не се обвинявам,вината била негова.Миналата седмица го видях в същия бар където се запознахме с бившата си приятелка,дори не се осмили да ми каже здравей.Незнам какво да мисля.Чувствам се използвана.Аз не влизам във взаимоотношения с мъжете толкова лесно.Рядко намирам човек с когото да си допадна интелектуално и което да ме привлече към него,затова и не съм имала мимолетни връзки.Това момче здравата ме изигра.Чудех се,ако не го бях питала директно,далии янкога щеше да има смелостта да ми го каже.Много са коварни скорпионите-играят си с чувствата и емоциите на хората безцеремонно.Ще ми липсва неговата нежност и интензивност,но явно той незнае какво всъщност иска.
Дали има шанс да ме потърси пак или да го забравя?

# 1 299
Никога не започвай връзка с някой, който скоро е приключил такава. На един мъж му трябва време да се излекува, докато се осъзнае, после докато го преживее и е минала една година. При нас жените е по-лесно, аз лично го преживявам на половина по време на връзката (когато началото на края е известно) и малко след това. После съм готова за нови изживявания, назад не съм се връщала, или поне не в смисъл подновяване на стара връзка.
Вие, овните, сте много импулсивни и първо действате и след това обмисляте ситуацията. При вас е винаги състезание, искате да спечелите и то на всяка цена. Ако решиш да се впуснеш в подобен маратон- или ти или бившата, вероятно ще спечелиш, но дали ще бъде това, което искаш ?
Имам опит с мъж скорпион, когото срещнах в много повратен момент (но не сме имали връзка в пълния смисъл на думата)- влюбен в жена, която хем не го искаше, хем на куче не го даваше. Понеже работехме на едно и също място, а и във фб имаше някои по-смели изцепки, тя се усети и реши да си го прибере обратно. Той ми каза, че не ме е обичал (което аз знаех), опитвал се да се залъже, но не успял. Виновен се чувстваше, не искаше да ме губи като приятел, както и аз него. Сърдита го играх известно време, но след това започнахме пак да си пишем и да се виждаме в рамките на работното място, един, два пъти излязохме на бар (без никакво продължение). Постепенно фаталната му възлюбена пак му отпусна юздите и накрая съвсем му би шута, но си останаха приятели. Впрочем, става въпрос за зрели хора, и двамата са 10 години по-големи от мен. Таа, с него започнахме пак по същия сценарии- барове, разходки, дълбоки разговори, дълбоки погледи, и изобщо всичко като че ли започна отначало. Докато не срещнах мъжа ми. Просто исках да имам дете и съпруг. Скорпиона не обещаваше нищо (има деца от предишен брак), не обсебваше, не натрапваше. Пострада малко и за мен, аз разбира се също, дори до ден днешен ми липсва онзи разпилян живот, пълен с красиви гледки, китари, и много чай с коняк. Всъщност беше наистина страхотно, неповторимо, но желанието ми да стана майка надделя. Стига съм  се обяснявала, исках само да ти кажа, че скорпиона ще ти даде един друг свят, в който ще имаш възможност да се огледаш от много страни и да избереш каква искаш да бъдеш, но в замяна ще си иска свободата.

# 1 300
bittenbyscorpio
Цитат
Миналата седмица го видях в същия бар където се запознахме с бившата си приятелка
Това не го разбрах.

Първо си го оставила далеч за цял месец. Не мога да ти опиша какво се е случило в неговата глава и колко сценарии са минали. Най-вече ... тя си играе с мен, тя не ме иска, тя ... ме отхвърли(оо, ужас!). Направо е минал през ада. Второ още в началото това, че си го отхвърлила е много лошо. Изобщо скорпионите това доверие , държиш на мен, вяра са много силни неща, ама много. Скорпиона винаги те тества дали ще се бориш за него в началото. Сто пъти ще ти казва не те искам , разкарай се - за да провери ти до колко ще издържиш. Не мисля, че те е разиграл или възползвал. Не си втълпявай това. Доста често от разкази тук достигнахме до извода, че започне ли да бяга, често е защото някоя бивша се е върнала. Явно нямат смелост да си признаят и предпочитат да казват " аз не съм за тебе, не те заслужавам и т.н."  Дали ще те потърси - ами може и след две години да се сети за тебе. Ти ще го чакаш ли? Имала си нещо хубаво, боли когато то свърши по този начин. Може би сте се разминали и не сте се доразбрали. Моя съвет е да продължиш да се забавлява, ако пак се върне не го гони и не се прави на сърдита, но му кажи че ще е само този път следващ няма да има.

Пс.: Разчувства ме твоята история.

# 1 301

Благодаря за отговора!Ами да,моя грешка е че го играх на горделива и не го търсех постоянно,но не знаех,че скорпионите обичат да бъдат търсени и че харесват драмата.Аз съм много коректен човек и когато някой не проявява интерес,аз просто не му се натрапвам.Определено влезнах в приключение с това момче,но пък за пръв път в живота си намирам сродна душа.В много от нещата си допадаме...просто трябваше да проявя постоянство,но загубих родител и не ми беше до това.Сега ми е тъжно,но аз съм силна и ще се опитам да се справя.Проблемът ми е че се влюбвам бързо,а разлюбвам мнооого бавно.Много неща останаха недоизказани от моя страна,защото съм интроверт и не мога така лесно да говоря за чувствата си.Съжалявам,че нямах шанса да му покажа моята красива душевност.Доста форуми изчетох  си мисля,че ако имам още един шанс бих му казала много неща,ъжното е,че е обратно при бившата си,което ме навейда на мисълта,че я обича много,тъй като доколкото разбрах,скорпионите не се връшат обратно,ако не обичат истински  Cry 

# 1 302
Не познавам скорпионската същност толкова добре,но до колкото познавам това момче,не ми изглежда да е обсебващ или деспотичен тип,или някой,който ще иска да притежава свободата ми.Напротив-той е много мил и съобразителен.Има си личен житов и си го цени.Незнам какво да мисля или да направя повече.Да импулсивна съм,но само когато преценя,че си заслужава.С годините съм се научила да бъда премерена,но природа-не можеш да я превъзпиташ на 100%.Щеми липсва....знам,че е нереално,тъй като времето през което сме били заедно е малко,но рядко се случва да намериш някой,който да отговаря на очакванията ти...но е и важно бързо да се осъзнаеш и да действаш на момента.Бих могла да чаа,стига да зная,че ще се върне при мен-в предишна връзка съм била лояна повече от година,но наистина обичах човека,така че това не е проблем за мен,но в случая неизвестността ме убива.Но това което ме интересува е дали скорпионите биха се върнали при момиче с което са имали макар и мимолетни взаимоотношения-предполагам е строго индивидуално...но все пак бих се радвала да чуя и вашата гледна точка Simple Smile

# 1 303
Аз имах предвид, 'че те обичат собствената си свобода. Моят скорпион се върна при мен, аз бях тази, която пое по друг път. Той ме заобича, 'може би..,  но прекалено късно, аз вече бях срещнала мъжа, от който исках да имам деца.

# 1 304
Здравейте! Преди малко повече от година изживях един кошмар със скорпион и няколко страници по-назад съм си поревала доста в темата. Още когато се разделихме усетих как ми олекна и сякаш се бях задушавала в тези отношения. Сега по-късно вече съм щастливо обвързана и нещата ми потръгнаха добре. Не бях виждала и чувала ск от много време. До момента, в който връзката ми не стана по-официална и публична. Тогава ск "се върна". Усещам постоянното му присъствие в ежедневието ми. Не ме търси директно, но постоянно е някъде наоколо и случайно уж изпуска пред общи познати по някоя история от връзката ни, което започва да създава проблеми, защото оставя впечатление у хората,че сме много близки,а когато се засечем едва едва ме поздравява и мълчи. Иска ми се пак да изчезне както беше изчезнал през цялото това време.Или поне да не съм му в устата.

Общи условия

Активация на акаунт