Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) - 2

• 124 228
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Хейййй влизам да похваля малкото Зайче-вече си спи в кошарата  newsm07 Убедена съм,че това е резултат от усърдно ТЕСане.

# 631
Супер. Ти тесала ли си по тази тема? Разкажи малко повече Simple Smile

# 632
Да,ТЕСах го няколко пъти.
Не мога да си почина,когато малкия спи при нас.Страх ме е да не го смачка мъжа ми.Умирам си за качествена почивка,искам да спи отделно.Страх ме е да не го задушим.Да спи сам в кошарата си не е страшно.Така ще бъдем отпочинали и по-ведри.
И се получи.Наясно съм,че фразите ми не са кой знае какво,не съм ги мислила предварително,почнах да се ТЕСам и думите сами идваха.   bouquet

# 633
не съм ги мислила предварително,почнах да се ТЕСам и думите сами идваха.   bouquet
Супер! Браво! Фразите ти СА кой знае какво. Това са най-добрите фрази - тези, които ти дойдат сами.

Сега чувстваш ли по-добре как твоето отношение към проблема е поддържало съществуването му?
Simple Smile

# 634
  • ул. "Мечтание"
Браво за резултата, Беладона!  Hug
Само като идея - ако не си тесала страховете, които си изброила би могло да ти е от полза да го направиш (не знам с какви точно фрази си работила).

Успех на всички!  Hug

# 635
Здравейте, искам да попитам някой има ли опит в приложението на ТЕС при безсъние и дали може да ми дадете някакви съвети.

# 636
  • София
Интересна техника - емоционалната свобода винаги трябва да е налице  Hug

# 637
  • София
Здравейте, искам да попитам някой има ли опит в приложението на ТЕС при безсъние и дали може да ми дадете някакви съвети.
Какъвто и да е проблемът, включително и безсъние, подходът е все един и същ- търсиш как се чувстваш от наличието на точно този проблем и правиш ТЕС точно с това чувсто. Може да има много чувства по един и същи проблем. Другият подход е да опеделиш физическите си усещания свързани с проблема и или да ги съчетаеш със съответната емоция, или отделно да си ги ТЕСаш. Едно чувство/физ. усещане= 1 декларация за ТЕсане.
Пример- усещам се нервна от недоспиване, чувствам се безпомощна да заспя. С това се правят декларации и се ТЕСа.
Лека нощ! Simple Smile

# 638
Здравейте!
В друга тема бе пуснат линк към тази за техниката ТЕС. Прегледах, но не мога да открия какво точно се прави, за да се получи тази техника. Може ли някаква насока къде да търся информация за начинаещ като мен, който иска да опита?
Благодаря!

# 639
Запис.

# 640
Здравейте!
В друга тема бе пуснат линк към тази за техниката ТЕС. Прегледах, но не мога да открия какво точно се прави, за да се получи тази техника. Може ли някаква насока къде да търся информация за начинаещ като мен, който иска да опита?
Благодаря!

Здравей.
Прочети първа страница на тази тема. Там е обяснено, има и линкове.
Дано някой от момичетата, които се занимават с това отдавна, да се включат по-адекватно.

# 641
Здравейте!
Благодаря!

Здравей.
Прочети първа страница на тази тема. Там е обяснено, има и линкове.
Дано някой от момичетата, които се занимават с това отдавна, да се включат по-адекватно.

Благодаря! Ще търся клипчета в мрежата, за да видя нагледно какво правят. Това мисля, че ми е нужно най-вече, а после и ще почета малко по въпроса.... Simple Smile

# 642
  • София
Здравейте!
Благодаря!
Напиши ТЕС или EFT в търсачката и в гугъла и ще ти излязат материали.

# 643
мисля,че и аз искам да пробвам.Благодаря,че ви има! Hug

# 644
Добре дошли на новите в темата.

Ън, заглавният постинг на темата би трябвало да те ориентира. В него няма инструкции как се прави техниката. Пише какво представлява ТЕС и от къде може да се научи.
Не помня дали има линкове към форума Дриймланд. Там са едни от най-изчерпателните описания на техниките (не само на ТЕС).

Общи условия

Активация на акаунт