Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) - 2

• 124 196
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Ако смяташ, че е необратимо никак няма да ти помогне...
Промени нагласата си!  Mr. Green Виж за това ТЕС със сигурност може да ти помогне.

Обикновено има два пътя да решиш един проблем:
- да премахнеш причината
- да промениш отношението си към проблема

Възможно е и трети да има, и четвърти... но тия работи ти сама трябва да си ги откриеш! Ние можем да ти покажем вратата, но ти сама трябва да влезеш през нея!  Hug

(попрекалила съм с повторенията на "Матрицата"  tv Joy Joy Joy Joy)

# 91
Добре, де, имам един такъв въпрос - имам наченки на дискова херния /съответно и болежки в кръста/ - как ще ми помогне тесването? Нали това е някаква деформация на дисковете на гръбнака, което според мен е необратимо.
Обратимо е.
Имам братовчедка, която не можеше да ходи от болка в някои прешлени. Движеше се изкривена на една страна с много мъка и само седнала накриво можеше да търпи. Млада е. След интензивно тесане сега ходи нормално, без болка. Има още, но тя продължава да теса.
Не мога да повторя точно диагнозите й. Имаше някаква протрузия, дискова херния...

# 92
  • Пловдив
Тесали ли сте си сънищата? От време на време сънувам разни неприятни сънища за неща, които след това ми се случват реално. Нещо като предупреждения, и аз се чувствам безсилна да ги променя. И се страхувам. Последните гадории бяха, че косата ми капе, и то сериозно и на кичури, чак оплешивели участъци сънувах. И наистина в момента съм със силен косопад Sad. Най-скорошния сън пък беше, че ноктите ми почват да се цепят и познайте вече в какво състояние са сега.
Та как да използвам тези предупреждения, за да не ми се случват наистина?

# 93
  • ул. "Мечтание"
Аз съм тесала сънища. Имам отлични резултати там. Преди време сънувах един много тежък сън, който дълго време не ме оставяше намира. Справих се доста успешно с него чрез ТЕС-ане.

От това, което описваш, според мен сънищата ти са проекция на страховете ти, а не точно пророчески сънища. Макар че всичко е възможно, сънищата са нещо много индивидуално.

Тесай ги един по един. Сутрин, когато се събудиш и съня е още пресен, може да си го запишеш и да тесаш едно по едно елементите от него. Тесай и нещата, които си сънувала и са ти се случили в действителност.
Тесай също така, това, че според теб тези сънища са пророчески и те е страх, че и за вбъдеще ще сънуваш неща, които ще ти се случват после, тесай, че те е страх от реализирането на сънищата.
Замисли се около какви неща се въртят, само около тялото ти ли?

# 94
  • Пловдив
O, не само около тялото. Много често сънувам неща, свързани с работата ми - добри, лоши, които действително се случват; сънувала съм 3 пъти, че къщата ни се наводнява, и след един силен порой действително се наводни тавана, сега имаме петно на тавана в спалнята. И още много неща. Затова ме е страх, защото обикновено така става - е, често не буквално, но нюанса хубаво / лошо се сбъдва.
Освен това, сутрин не разполагам и с 2 излишни минути за тесане. Трябва да "преседя" с това чувство поне час, след като съм се събудила, за да го тесна.
От друга страна пък, като се замисля, може би трябва да тесам не самите сънища, а страха си от тях.

# 95
  • ул. "Мечтание"
От друга страна пък, като се замисля, може би трябва да тесам не самите сънища, а страха си от тях.

Peace действай!  Hug

# 96
  • София
Записвам се да ви следя Simple Smile
Купих си книгата на Иван Петърнишки и съм в процес на "разучаване" на ТЕС. Чета и старата тема, но липсата на време не ми позволява да наваксам с информацията .

# 97
  • ул. "Мечтание"
Охо! Кого виждат очите ми. Simple Smile
Добре дошла!  Hug
Желая ти успех!   bouquet

# 98
  • София
Охо! Кого виждат очите ми. Simple Smile
Добре дошла!  Hug
Желая ти успех!   bouquet
Мерсиииии Simple Smile

# 99
Пробвах този метод, но нямах търпението да съм постоянна. Иначе съм сигурна,че  действа!!! Който е постоянен да се захваща Simple Smile

# 100
нямам търпението да съм постоянна
Тесай това.
Петте минути, в които тесах с фразата "Въпреки че нямам воля да тесам...", промениха живота ми.

# 101
  • в резерват
Благодаря за темата. Много хубаво сте я оформили  Peace
аз сега ще се пробвам да си намаля хремата....после и килограмите. За второто, ще ми трябва доста упоритост, че там доста много неща са се насъбрали . При резултат ще споделям.

# 102
Благодаря за темата. Много хубаво сте я оформили  Peace
аз сега ще се пробвам да си намаля хремата....после и килограмите. За второто, ще ми трябва доста упоритост, че там доста много неща са се насъбрали . При резултат ще споделям.
Давай. Пиши и споделяй, ако имаш нужда  Hug

# 103
  • в резерват
Ами много не съм по споделянето, а и доста отрицателни емоции съм поела върху себе си,. А това вече си е сериозен емоционален товар товар, докато не се освободя от , няма как да се освободя и от физическия и да имам успех.
То едното нещо си натрупва второ, трето, и така като листата на зелка........обаче, все се надявам да стигна до сърцевината си и до вътрешният си комфорт.  Simple Smile
това ми е за запис

# 104
  • Universe
Късметчето на  Арбанашка кокона

Общи условия

Активация на акаунт