Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 098
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
  • София-в сърцата на моите деца
А аз се чудя от 3-4 дена защо ми е такова отпаднало, криво и сополиво, а то newsm78Все си мислех,че ще е от Сатурновата дупка ,в която  затъвам тези седмици Laughing
все едно аз съм го написала - при мен пък и рожден ден наближава и бях 100 на 100 сигурна че е Сатурновата дупка - но все ми е това на акъла "и това ще мине" - хайде дано
Че ще мине ,ще мине, ама как?Ха дано да е за добро ...! newsm78

# 391
Здравейте. От доста време не съм писала, но за сметка на това чета всеки ден. Доста ми е криво тези дни.Разделихме се с приятеля ми, много изненадващо за мен и колкото и да се опитвам, и да искам да се чувствам по-добре...просто не мога.Не ми се работи, не ми се излиза, абе нищо не ми се прави.Много ми е мъчно,сълзливо и си го искам обратно.  Sad Дълбоко в себе си съм убедена, че случилото се е за добро, обаче ми е тежко.Просто се надявам колкото се може по скоро да го преодолея. Ами, това е. Исках просто да си споделя.   bouquet

# 392
  • София
beloved последните 7-8 страници са пълни със съвети на същата тема.

# 393
Момичета, с всичката ми любов и разбиране към женското страдание!!!!! Но на фона на някои елементи от моя жизнен път при всяка любовна драма се сещам да това:

Жена на консултация при психолог.
- Докторе! Мъжът ми вече две години е безработен. Пие, бие ме, чупи всичко наред, продава покъщнината и я пропива, нищо не пипа да поправи у дома, ходи по чуждо, че ми и води в къщи алкохолици и совите приятелки"... А наскоро направо ме напусна.
Докторе! Как да си го върна обратно?

Пожелавам повече усмивки и позитивизъм. Хубава вечер!!

# 394
Привет момичета! Hug

За съжаление много набързо чета напоследък и не всичко, че не ми остава време. Ще си го наваксам.
Благодаря ви за положителната енергия към момченцето ми на 11.11 - сондирането мина - надявам се успешно. Засега е добре! Praynig

Аз се разболях от пневмония, но започнах да се лекувам.

Рози - успешен петък! Praynig Heart Eyes Hug

# 395
  • София
Добър вечер дами! Знам, че не е тема за сънищата, но нали имат нещо общо с подсъзнанието ни, така че помагайте!

Сънувах много странен сън. Не помня началото, на смисълът някъде по средата беше, че съм женена за човек, който като втора съпруга има най-добрата ми приятелка. Бяхме с него в един самолет, който вместо да лети, караше по някакъв път като кола, но се очакваше, че ще излети. По едно време самолетът спря и започнахме да чакаме. В крайна сметка докато чакахме аз негодувах, че не искам да съм женена за мъж, който има и друга жена.

ПП Не гледам турски серияли, така че това многоженство определено не знам откъде ми е хрумнало

Дайте идеи какво значи този странен сън?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 396
И аз се присъединявам към Рози,че тука малко е заприличало на в-к Лична драма Confused Вярвам в любовта,смятам я за нещо много важно,ама моля ви се не знаете какво е да минете през наистина сериозни изпитания. Дано няма засегнати,ама съгласете се,че темата е по-скоро за друго. Като не е тоя,друг ще е.Аз след всеки и всяка раздяла все си мислех,че край,няма друг такъв единствен и неповторим. До следващия.

# 397
Emili 1212

супер готини са мечетата с I LOVE U Simple Smile

ПРЕКРАСЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН

# 398
sladurka, наистина не съм минавала през по-болезнено изпитание. Знам, че на моите години никак не ми отива(днес се видяхме, отдалеч, само ми помаха), да ми треперят коленете, да плача, като чуя тъжна песен и да ме присвива стомаха като си представя една самотна Коледа  Confused С това отклонение приключвам темата за бившия, който след дългогодишна връзка срещна друга, изневери ми, влюби се и просто отиде при нея. Вярвам, че ще дойде денят, когато ще приключа с темата и в душата си.
Правя поне три техники оттук, отделно се тесам, макар че нещо в мене го нарича плацебо и не вярва особено на всичко това, въпреки че съм правила един ритуал, който се сбъдна действително след около 15 дни, което си беше чудо, откъдето и да го погледнеш. Но продължавам.
Shusha, какви са тези енергийни потоци на 05 и 11. 11?
С пожелание за спокойна нощ на всички Ви  bouquet

# 399
  • София
  Добро утро , мили позитивни феи.
Днес е  петък и Рози ни помоли да мислим за нея и да я подкрепим за важен изпит. Нека го направим. Нека подкрепим и да дадем най- доброто за една от нас.
Рози, мила с теб сме и знаем, че ще се справиш. Ти си силна, усмихната и успешна. Винаги получаваш най- доброто. Hug newsm51 smile3525

# 400
Рози,пожелавам ти УСПЕХ,но ТИ ВЕЧЕ СЕ СПРАВЯШ! Hug  newsm44
На всички пожелавам Щастлив и Усмихнат петък! newsm68

# 401
Благодаря ви....................................

# 402
  • Costa Rica
отделно се тесам, макар че нещо в мене го нарича плацебо и не вярва особено на всичко това, ички
Не е Naughty
Иначе - честито тръгване по пътя към спасението Hug

Розичке, успяла си, нали?  bouquet

Да се изкажа и аз по поста на Любляна. Въпреки че не бих говорила с чак толкова приповдигнат и ентусиазиран тон за проблемите си, напоследък всеки ден благодаря за тях.

Наистина.

Проблемите са ме направили това, което съм. Иначе щях още да съм си разглезената лигла, която смята, че светът и дължи услуга. Сега се харесвам в пъти повече.

На това някои му викат духовно израстване. Whistling

А и проблемите ме  накараха да проумея, че в най-безизходния момент някой седи до рамото ми и ми помага да се измъкна. Това хич не е малко.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 15:44 от Делфина фон Ю.

# 403
  • Tам през Атлантическия океан
Ех , дали тази ви теория би издържала пред майка на дете с церебрална парализа или раково болен ......  Tired ........ За поблемите и щастието ....... Rolling Eyes

Вероятно някои са щастливи с пробремите си  Sunglasses Друг ще каже да им имам и проблемите тогава ........

Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет.

# 404
  • София
Да, проблемите ни карат да израстваме и да се променяме, но това са проблемите с решение, проблемите, за които, ако се огледаме, ще намерим решението, но ако седим и се вайкаме, решението няма  да дойде при нас само. Докато другите проблеми, тези, които се без решение, а само с временно облекчаване на ситуацията, те определено не ни карат да израстваме или да се променяме, те ни карат да се примиряваме и да търсим именно това временно облекчение, което не е решението.  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт