Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 109
  • 779
  •   1
Отговори
# 375

Да се изкажа и аз за поста на Любляна. Нормално е на едни да им допада и да го разбират, а на други - да не им импонира и да не го разбират. Пътищата са много, дори в повечето случаи - безкрайни и безбройни и никъде не е казано, че всички трябва да следват един и същи Път. Така и с проблемите - на един се изпраща рак,СПИН, инвалидност, дете-инвалид, война, смърт на близки; на друг - да се чувства нещастен на фона на добро материално състояние и живи и здрави близки хора...На трети - да е щастлив, въпреки тежките проблеми. Кое е по-хубаво? Да сме с тежки проблеми и нещастни, или да имаме тежки проблеми и да сме щастливи? Simple Smile

Призивът да обикнем проблемите си ми звучи като Христовото: обикни врага си! Това е нещо като прекратяване на веригата на Злото - да не му отвръщаш със зло... Така щото, ако ти е пратено някакво нещастие, ти би трябвало да му отвърнеш със своето щастие. Това не са мои твърди убеждения, просто си разсъждавам...

За щастието. вярвам, че то се излъчва, както всяко друго нещо. Знаем, че влизайки в стая, в която има хора, след които цари враждебност и омраза - без да сме чули и дума и без да познаваме хората, веднага ще усетим гадната атмосфера. Така и с щастието на Земята - както казва Дъглас Адамс в "Пътеводител на Галактическия Стопаджия", цитирам по памет- Земята беше едно място, на което хората бяха почти през цялото време нещастни... Simple Smile

Щастлив ден на Всички! Simple Smile

До не отдавна мислех точно така като по конец и книга, като теб и написаното  Whistling

Но вече ми се повръща от такива съждения честно  Wink

Плюй си в пазвата да не ти се случва  наистина да имаш сериозни проблеми Simple Smile дано никога не си промениш този си мироглед .

Дессс, благодаря ти за пожеланието!   bouquet  Виждам, че приемаш едно към едно написаното от мен, независимо, че казах, че това са само разсъждения - не твърд мироглед... Защо така?

И защо ти се повръща? Има някаква причина да се използват определени думи - както е в случая... Пожелавам ти да се отървеш от това "повръщане" !  Simple Smile  Но ще е интересно да си споделиш мирогледа и да кажеш от какво не ти се повръща... Не го казвам със злоба, нито с ирония - наистина искам да разбера защо на хората им се повръща от твърд (според тях) чужд мироглед... Надявам се да ме разбираш! 

# 376
  • Tам през Атлантическия океан
Ми не не те разбирам  Grinning ти мен също  Hug взаимно е. Ти имаш твоето мнение аз моето  Grinning едно и също е  Wink Няма лошо че не се разбираме  Hug Някои те разбират , други пък мен  Grinning

Извини ме ако съм те засегнла , но това си ми е стила , така си пиша аз .... понякога разко, не мога да се правя   Grinning

Хубав ден

п.п.тичкам по задачки Grinning

# 377
Ми не не те разбирам  Grinning ти мен също  Hug взаимно е. Ти имаш твоето мнение аз моето  Grinning едно и също е  Wink Няма лошо че не се разбираме  Hug Някои те разбират , други пък мен  Grinning

Извини ме ако съм те засегнла , но това си ми е стила , така си пиша аз .... понякога разко, не мога да се правя   Grinning

Дессс, изобщо не си ме засегнала! Simple Smile  Защо реши така? Аз само те питах защо ти се повръща - а ти не ми отговаряш... Да разбирам ли, че ти се повръща от тези, чието мнение не разбираш?  Питам съвсем сериозно, без майтап, нито обида...

# 378
  • Tам през Атлантическия океан
 Grinning Няма да ти отговоря , не съм длъжна , не ми се спори наистина  Hug

# 379
Дессс, твоя воля!  Все пак, за да се разбираме, е нужно да споделяме мненията си. Не видях да си споделила твоето по разглеждания проблем - сподели само какво физиологично състояние се предизвиква в тебе - желание за повръщане... Е как да те разбера? Ти ще ме разбереш ли, ако кажа, "да, и аз преди имах такова мнение по конец и книга, но сега, честно казано, ме досърбява от това..." Simple Smile))      И аз не мога и не желая да се правя, каквото и да значи това...  Wink   Hug

Подсъзнанието чува всичко - да спазя все пак тематиката... Кажеш ли му, че ти се повръща - поднася ти ситуации, в които да повръщаш... Често... Wink

# 380
Аз в обобщение само ще кажа,че не,мерси не ЩА големи проблеми,за да осъзнавам какво ли не,камо ли да им благодаря! Може да бъде благодарен някой,който например не е чувствал застрашен живота си.Подминавам въобще темата и избирам да се радвам на всичко друго!

Рози успех в петък и от мен! Hug
Дайте някакви нови техники,моля Wink

има ли някой,който е от началото на темата тук?

# 381
Рози, няма нужда да ти пожелавам успех. Имаш десет години подготовка зад гърба си. В петък ще ги разбиеш, знам го. И ти го знай! Simple Smile

Момичета, състоянието ми се влошава. Може да се наложи влизане в болница. Страхувам се. Дано имам силата да НЕ се обадя на бившия, затънала в самосъжаление. Confused

# 382
Момичета, състоянието ми се влошава. Може да се наложи влизане в болница. Страхувам се. Дано имам силата да НЕ се обадя на бившия, затънала в самосъжаление. Confused

Нямам представа какво преживяваш, но ти изпращам любов и сила, желая ти скорошно оздравяване. Ще те мисля по-усърдно тези дни, дано това ти помогне. Hug

# 383
Любов и светлина изпращайте към страдащите...
Имайте пред вид, че в момента все още интегрираме мощните енергии, изпратени на 5-ти и 11-ти. Главоболие, отпадналост, разфокусираност.. всичко това е възможно да се случи. Може да имате симптоми на вирусно или простудно заболяване, а заболяване да няма. Отпуснете се, освободете съзнанието си и дръжте мислите си чисти. Просто оставете енергията да протече и всичко ще премине.

# 384
  • По света и у нас
      Даниела, стегни се и усвои ТЕС. Поне страха в себе си махни. И стига с тези самосъжаления и опити да се връщаш назад към бившия. Сама рушиш здравето си, всичко е от главата. На първа страница има чудесни линкове. Благодаря на създателките на хубавата тема.  newsm51 Няма файда само от четене, иска се действие. Ако сама не направиш нещо за себе си,  и Бог няма да може да ти помогне. Кураж и успех!

# 385
Даниела напълно те разбирам защото аз самата преди повече от 5 год. бях в същата ситуация. С разлика на това че аз самата му казах да си върви.
Беше ми много тежко с двумесечно бебе на ръце, но знаех че насила не мога да го задържа.Много сълзи пролях, много нерви изхабих и много болести си докарах, защото детето ми няма да има баща и няма да може да има нормално семейство.
  Сега мога да ти кажа да бъдеш силна и бързо да излезеш от това състояние. Чудя се как съм допуснала да страдам и сама да си навредя на здравето.
  Благодарна съм на всички момичета тук че ги открих и имах възможност да си помогна и да почна да мисля положително.  bouquet
Намерила си тази тема където можеш да получиш съвети ,подкрепа, разбиране а има и много техники и методи които да ти помогнат побърза да превъзмогнеш болката .
Не се отчайвай живота е прекрасен само трябва да успееш да го видиш и ще разбереш че сълзите и мъката са излишни.
 Рози пожелавам ти в петък един  хубав и прекрасен ден.

Даниела препоръчвам ти да прочетеш книгата на Дорийн Виртю "Лекуване с ангелите".

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 19:59 от vanina174

# 386
Добра вечер. Деес поста на Любляна звучи така. Много пътеки водят към върха но ти чадо пред нито една не се спря.

# 387
  • София-в сърцата на моите деца
Любов и светлина изпращайте към страдащите...
Имайте пред вид, че в момента все още интегрираме мощните енергии, изпратени на 5-ти и 11-ти. Главоболие, отпадналост, разфокусираност.. всичко това е възможно да се случи. Може да имате симптоми на вирусно или простудно заболяване, а заболяване да няма. Отпуснете се, освободете съзнанието си и дръжте мислите си чисти. Просто оставете енергията да протече и всичко ще премине.
А аз се чудя от 3-4 дена защо ми е такова отпаднало, криво и сополиво, а то newsm78Все си мислех,че ще е от Сатурновата дупка ,в която  затъвам тези седмици Laughing

# 388
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
А аз се чудя от 3-4 дена защо ми е такова отпаднало, криво и сополиво, а то newsm78Все си мислех,че ще е от Сатурновата дупка ,в която  затъвам тези седмици Laughing
все едно аз съм го написала - при мен пък и рожден ден наближава и бях 100 на 100 сигурна че е Сатурновата дупка - но все ми е това на акъла "и това ще мине" - хайде дано

# 389
Добро утро прекрасни феи  newsm51
Искам само да ви пожелая един вълшебен ден  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Рози, с теб съм и съм убедена, че ще си във вихъра си. Успех   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт