Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 802
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Книгата може да се намери на някои сергии на Славейков. Аз я открих доста трудно. По книжарниците я няма. Има я в "Нова Епоха".
Книгата е послания на Владиците на Светлината и Бялото братство към човечеството. Диана Мечкова  е само посредник.
Посланията са насочени към промяна в мисленето на хората. Към добруването. Има послание в което се разказва за устройството на света,космоса и това че не сме сами във Вселената.
Мен тази книга ме завладя. На края на книгата има и телефон за връзка с Диана Мечкова. Много ми се иска да се срещна с нея и да поговоря. Мисля си даже, защо не се организира нещо - семинар, лекция, среща или каквото и да е.

# 466
http://vbox7.com/play:6fc53356
Ето това ме зарежда мен,усмихнат ден на всички. Hug

# 467
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
Здравейте момичета,

koral Аз ти благодаря за това, че споделяш и с това правиш вярата ни още по-силна.  Heart Eyes А за парите, те наистина са един чисто и просто материализъм, с който можеш да бъдеш затрупана и да пребъдеш в него, стига да не изпитваш притеснения и зависимост от него.

Истината е ,че незнам какво да напиша,много пъти ме зареждате с положителна енергия,но нещо ми пречи,преди 7години и пиловина,бях един от най щасливите хора,мислите ми бяха позитивни и хармонични,дори когато се роди голямото ми дете с проблеми останах позитивна,бях пълна с енергия,не се оплаках нито веднъж, вярвах с цялото си сърце ,че всичко ще е ок и сега не мога да определя момента в който нещата се промениха,при положение,че в момента имаме повече пари,случиха се неща които в даден момент са ме пречупили,сега се опитвам да стана пак същия човек,но в момента не ми се получава,просто съм в дупка,на моменти излизам,но е замалко,ето пример за последните 5 месеца с бебето сме боледували три пъти от които единия отпреди един месец стигнахме до болница и сега вместо да готвим рождения ден ние пак сме болни,лутам се и продължавам да търся за да изплувам напълно.Иначе имам сбъднати желания,но в момента не съм щаслива това е.Извинявам се,че поста не е положителен какъвто искам да е.
Простете ми обичав ви  Hug

rosikosefi ако ми позволиш да анализирам думите ти, бих искала да ти дам насока на мислене, която възможно да отговори на някои твои въпроси. Ти казваш, че си била страшно позитивна, дори и при голямото предизвикателство в живота ти си вярвала, цитирам: вярвах с цялото си сърце ,че всичко ще е ок
След което си изгубила момента, кога целият ти позтивизъм се е пречупил .....
Ключовият момент тук е това в което си вярвала и навярно продължаваш да вярваш. В миналото ти си била щастлива, вярвала си, че в бъдеще всичко ще е ок.
Спред мен пречупването е станало, защото ти се е изплъзнал момента за живот в сегашно време. За да бъдем наистина щастливи и да пребъдем трябва да вярваме и да си казваме, че сега всичко ни е ок, тогава и следващият момент, ще е ок също и така нататък. Ако сега се чувстваме зле, то и по натам ще продължим да се чувстваме зле. Най-важен е сегашният момент. Каквото е било било, какво ще бъде зависи от сега.
Разбирам те, навярно се питаш, как да се чувствам сега добре, като обстоятелствата не позволяват. В такива моменти е важно да се научим да се радваме на малките неща, на онези дреболии от ежедневието, на които не обръщаме внимание, но благодарение на тях имаме къде да преспим, какво да хапнем, някого когото да гушнем, когато ни е криво и най-вече, че сме живи. Трябва да поблагодарим за тях, и да осъзнаем, че в момента независимо от предизвикателството изправило се пред нас, ние сме добре. Даже ако има нужда да се сетим за онези около нас, които са по-зле и да помислим с какво можем да им помогнем. По този начин ние успокояваме своят разум, спираме безпокойството и в състояние на покой се прислушваме към сърцето и към подсъзнанието, какво искат да ни кажат те, къде да открием същината на проблема за да го преодолеем.
Когато се питаш Как се чуствам? и отговора е Зле, то това е знак, че трябва да потърсиш причината в себе си, да се опиташ да разбереш какво ти говори подсъзнанието и на къде те води. Най-лесно това става като си записваш мислите, отговаряйки на въпроса Какво си казвам сега, във връзка с дадения проблем?
rosikosefi прочетох за напредъка ти, страшно се радвам за теб, прегръщам те и ти желая още повече сила, вяра и спрокойствие. Hug

pepity определено се различават начините, но в същността са подобни

Desss, Моля те! Не се отказвай да се включваш в темата! Аз, лично, страшно ценя твоите постове. Всеки път ти ме караш да се замисля над различното поведение на хората, над различната гледна точка върху ситуациите на живота и над това как бих могла да реагирам и с какво бих могла да помогна, ако се сблъскам с хора с проблеми или реагиращи по подобен на твоя начин. Благдарение на теб се разтърсих из пощата си и прочетох и изгледах  неща залежаващи с месеци там. Така ти и хората като теб ме  стимулират, да научавам още и още нови неща, да осъзная, че продължавам да се уча и да благодаря за тази възможност. С моите отговори, аз по никакъв начин не целя да докажа своята правота пред твоята. Дори напротив, смятам, че си напълно права да поставяш въпроси, които те интересуват или притесняват в нечие изказване. Аз, от своя страна, отговаряйки на твоите постове и на подобни като твоите, искам единствено да предам още по-подробно своите знания.
Решението е твое, но аз пак те моля, продължавай да се включваш, наистина уважавам твоят начин на мислене Hug

vivaldii много ти благодаря за линковете. Страшно разчитах някой да даде такива. Благодаря! Hug

nikolexa СИНЬО МЕЧТАНИЕ ти е отговорила много точно и пълно. Но и аз да кажа, ако си наясно с блокажа и това което ти причинява проблемите и болката, следващата стъпка е да простиш на хората причинили ти това и на себе си най-вече. Или с други думи да Обикнеш Себе Си, такава каквато си.  Да приемеш себе си, да си позволиш да се обичаш въпреки проблема, ситуацията или недостатъците, които имаш.

Момичета,

Тъй като нещата се завъртяха много около проблем - болест и проблем - дар. Искам отново да  ви уверя, че най-вече желая на всички любов, мир и светлина, здраве и щастлив живот. На никого не пожелавам каквито и да било проблеми, пък камо ли болестотворни. Проблемите за, които говоря са тези пред, които вече човек е изправен. В никакъв случай не си мисля, че някой трябва за напред да се сблъсква с проблеми за да открива даровете си. Моля ви разберете ме правилно. И все пак, също така, не само моят път е правилен. Има и други Simple Smile

Искам още да ви кажа, мен са ме учили да извличам позивното от всичко, което се случва около мен, дори и от най-лошите възможни неща, т.к. няма случайни неща. Така животът е по-лесен и получаваш много повече добро, в пъти повече.
Майка Тереза е казала още нещо: Какъв ли би бил светът, ако възприемахме всеки човек около нас като Исус Христос (незнам дали е точен цитат) Така, тя е виждала всички хора.
Но представете си само какъв би бил светът, наистина. Ако приемахме всички хора за Исусовци, без да обръщаме внимание на техните недостатъци, грехове или негативизъм! Без да ги виним и съдим!
Защото, един човек, постъпвайки по определен начин си има доста основателна причина за това. Ако тя е негативна, в повечето случаи, човекът е ръководен подсъзнателно. И дори и да извършва действието съзнателно, то го прави защото някъде дълбоко в себе си е страшно наранен. За това ако успеем да видим Исусовото във всеки един човек и изкараме техните позитиви на преден план, може и да успеем да помогнем на човека... а може би и на света.
Но най-вече помагаме на себе си, защото израстваме и се учим да бъдем по-добри.
А както е казал също Л.Н. Толстой: Всеки иска да промени света, но забравя, че трябва да почне от себе си (перифразирам, не помня точните думи)

Така, че според мен мненията на всички ви са срашно полезни и от голямо значение.  Аз ви приемам като едни Исусовци, за това, това което знаете, споделяте и обсъждате, за мен е страшно полезно. Аз виждам позитивтното във всяка ваша дума, гледам да го преработя през призмата на мойте знания и да споделя с вас изводите до които съм стигнала.
Надявам се наистина да са от полза поне за някои от вас.

Нека ви дам пример за това как аз превърнах една от най-лошите ситуации в живота ми в положителна. Смея да твърдя най-лошата, до сега.
Преди година и половина точно, от днешната дата, загубих баща си. Беше неочаквано, макар и болен, но все пак, не се очакваше такъв фатален край и то така скоро... Под влияние на случилото се, пет дни след това, с мъжа ми, съвсем спонтанно, без това да сме го обсъждали преди, решихме, че трябва да си направим бебче. Още на следващия ден знаех, че съм бременна. Да, аз мислех за дете и преди това, но вообще не го слагах в плановете си в толкова скорошно време. Реших се на това, заради случилото се, заради баща ми. Така почуствах, че някак си ще продължа живота му. Аз не мисля, че вярвам в преражданията, по-скоро говоря за малко по-различен живот. Най-точно трябва да се изразя така, намерих как и къде да посея семето на любовта ми към бъща ми, за да продължа да и се радвам и на яве. И така и правя, всеки път като погледна дъщеря ми, знам, че е тук и сега благодарение на баща ми. А можех просто са се отдам на мъката и да отложа това решения, за някога по-натам. Не съжалявам да ви кажа, изобщо. Тъй или иначе, това наше решение, само след няколко седмици разся големия стрес, страдание и болка на цялото ми семейство. На майка ми, лелите ми, братовчедите ми, всички по-скоро се радваха вече от колкото страдаха ....

Много Мир и Любов Ви желая!!!!

# 468
Рози  bouquet Сигурна съм, че не си се съмнявала в себе си.
Момичета, въпреки че съм чела Джон Кехоу, сега го чета отново и сменям, доколкото мога, мисловните модели. А когато, като мене, се усещаш с разбито здраве и психически зле, нямаш много алтернативи. Даже книги не са нужни, когато усещаш, че живота ти си отива.
Мил поздрав към всички ви с един цитат:
Алиса се засмя:
— Няма смисъл да опитвам — каза тя. — Човек не може да вярва невъзможни неща.
— Смея да ти кажа, че не си се упражнявала достатъчно — каза Царицата. — Когато бях на твоята възраст, аз се упражнявах по половин час всеки ден. Какво! Понякога успявах да повярвам не по-малко от шест невъзможни неща само преди закуска…

# 469
  • София
Любляна, с голям интерес чета постовете ти и много ми допадат и харесват. Дали не би могла да пишеш по често. И не забравяй, че си обещела да пишеш за блокажите и как се справи с тях. Пиши моля, вярвам, че на много от нас ще е интересно. Имам усещането, че си доста осъзната и аз поне имам да науча много от теб.
Даниела, бих искала да те помоля от сърце. Опитай се да махнеш от мислите си и изказа си изрази от рода на разбито физическо и психическо състояние. Това мила не ти помага. Чела си и знаеш за положителните мисли и силата на позитивното мислене. света не свършва с един мъж в края на крайщата. Вдигни се, стани, вдигни глава и тръгни напред. Отвори очите си за доброто и красивото около теб. Ще се радвам много, ако и си от София и искаш да се срещнем.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 12:46 от tanya24

# 470
  • София-в сърцата на моите деца
Любляна, с голям интерес чета постовете ти и много ми допадат и харесват. дали не би могла да пишеш по често. И не забравяй, че си обещела да пишеш за блокажите и как се справи с тях. Пиши моля, вярвам, че на много от нас ще е интересто. Имам усещането, че си доста осъзната и аз поне имам да науча много от теб.
Даниела, бих искала да те помоля от сърце. Опитай се да махнеш от мислите си и изказа си изрази от рода на разбито физическо и психическо състояние. Това мила не ти помага. Чела си и знаеш за положителните мисли и силата на позитивното мислене. света не свършва с един мъж в края на крайщата. Вдигни се, стани, вдигни глава и тръгни напред. Отвори очите си за доброто и красивото около теб. Ще се радвам много, ако и си от София и искаш да се срещнем.
   202uuНе можеш да дадеш  на някой нещо, ако сам не поиска!
Даниела, какъв е този незаменим мъж?Чак ме заинтригува! newsm78

# 471
  • София
didiela много си права, но така ми се иска да помогна на Даниела.

# 472
  • София-в сърцата на моите деца
didiela много си права, но така ми се иска да помогна на Даниела.
Искаш, ама тя като не иска ,какво правиш???Трябва да узрее, дето се вика Peace и сама да падне!
Аз пак си тепам:какъв ли е този незаменим и незабравим мъж newsm78
През всичките връзки, през които съм минала няма такъв незаменим....е, тръшкала съм се някой друг ден и хайде обратно във вълните на живота?

# 473
202uuНе можеш да дадеш  на някой нещо, ако сам не поиска!
Даниела, какъв е този незаменим мъж?Чак ме заинтригува! newsm78
Беше, да.
Да видим кога ще се появи следващият такъв. Simple Smile
tanya24, как можеш да ми помогнеш? Благодаря ти за предложението Hug Но нали знаеш - единствено САМ можеш да се промениш. А аз мога!

# 474
  • София
Като ти предложа рамо на което да се облегнеш и човек с който да поговориш.  Hug

# 475
Любляна благодаря ти.Сама съм си виновна,че позволих на други хора да ме залеят с техния негативизъм,научих си урока,сега се обграждам с позитивни хора и такива които вярват в себе си.
Права си най важното нещо е ,че сме живи,за това благодаря на Господ всеки ден,че синчето ми е живо,че го има на този свят.А точно сега му благодаря за двете си деца и за прекрасното семейство което имам.И за много други неща)че виждаме например)Когато синът ми стане много негативен,му показвам една жена в инвалидна количка,веднага се преобръща и се радва,че може да ходи,да вижда,да чува ,да говори и да разбира.Въпреки,че е още малък се опитвам да го науча да цени всичко което има и най вече здравето.

# 476
  • София
Момичета, я един глас за Британците ТУК. Номинации за банда на годината в клюкарника.
Мерси Hug

# 477
За кои "британци" иде реч?   newsm78

# 478
  • София
Британската тема ще трябва да е. В чужбинския подфорум. Предполагам. Ентусиазирани са, готини и губят от темата за лаковете. Затова ги подкрепям, щото предлагат подкупи Joy Joy Joy

# 479
Ехааа...откога чакам някой да ме корумпира  Party Дочаках Joy

Общи условия

Активация на акаунт