Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 107 810
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добро и усмихнато утро на всички!

"Прасчо пита Мечо Пух:
- Пух, какво е любовта?
- Това, което означава всичко за теб - отговори Пух.
- А до края ли продължава? - попита Прасчо.
- Не - отвърна Пух, - продължава дори ПО-ДЪЛГО, защото тя е безкрайна!
- И значи тя е по-велика от всичко? - попита пак замислен Прасчо.
- Не Прасчо, пак не разбра - ТИ СИ ПО-ВЕЛИК ЩОМ ОБИЧАШ, тя те прави такъв!!!"

Да се обичаме ПО-ДЪЛГО!

ПП Еди, рецептите давам само след обещание за покана след екперимента!  Laughing

# 451
Даниела80305, и ти имаш уважението ми!  Hug  Но откъде така косвено разбра, че Дао не е Път за жени? Че не е свързан със сигурност и семейно щастие?! Ще съм ти благодарна, ако ми посочиш източници за това... Ще дам един пряк пример - има разработени множество даоистки сексуални техники за жени - цели се постигане на т.нар. "върховно изживяване" - прелюд към което са полиоргазмите... Е възможно ли е в такъв случай Дао да е само за мъже? 
Спомни си Нищото и свободният ум на Дао. Семейството и всяко едно нещо, от което си зависима, е не-свобода.
Знам за тези сексуални техники също, но продължавам да твърдя - Дао е предимно за мъже.
Еди, благодаря за хубавите думи. Даниела просто си избра живота пред другата алтернатива. А нещо в мене, макар и неосъзнато, ме тласкаше към смъртта. Щях да съм умре от любов  Sick
Веднъж да оздравея! Измъчих се от болести...вече над седмица страдам от главоболие, но в последните дни, слава Богу, е поносимо.

# 452
  • София
Дами не прекалявайте с позитивното мислене!   Laughing Laughing

http://www.demo … /silata-1080.html

# 453
ПП Еди, рецептите давам само след обещание за покана след експеримента!   Laughing

Е те така ми харесаш, но ако ти обещая означава най-вероятно да те излъжа (поне за сега), а аз не обичам да го правя. Което означава, че май ще карам на импровизации и изпитани рецепти пък като се прибера за по-дълго с удоволствие ще си поготвим Wink

Най-вероятно няма да влизам до началото на утре за това сега Ви пожелавам здрава, усмихната и още по-успешна седмица. Обичайте се! Никой друг не е в състояние да го прави по-добре от нас самите   bouquet

# 454
Даниела80305, и ти имаш уважението ми!  Hug  Но откъде така косвено разбра, че Дао не е Път за жени? Че не е свързан със сигурност и семейно щастие?! Ще съм ти благодарна, ако ми посочиш източници за това... Ще дам един пряк пример - има разработени множество даоистки сексуални техники за жени - цели се постигане на т.нар. "върховно изживяване" - прелюд към което са полиоргазмите... Е възможно ли е в такъв случай Дао да е само за мъже? 
Спомни си Нищото и свободният ум на Дао. Семейството и всяко едно нещо, от което си зависима, е не-свобода.
Знам за тези сексуални техники също, но продължавам да твърдя - Дао е предимно за мъже.

Даниела, аз не споря...   Hug    Да не би Дао да твърди, че семейството и брака трябва да е само между жени?  Wink   Защото от твоите думи излиза, че всъщност само жените имат нужда от семейство, дом и домашен уют...   Това произлиза от твърдението ти... Всъщност - никого не агитирам за Дао - искам това да подчертая!  Hug    Който му е нужен този Път и който е готов да го следва - за него си е... Не става с агитации...

# 455
Здравейте!Отдавна следя темите и винаги когато имам малко свободно време гледам да го използвам да прочета нещо ново и "зареждащо".Прочела съм доста от книгите,които си споделяте тук.За една-две години откакто ви чета,много неща в моя живот се промениха-започнах по друг начин да приемам всичко ,което се случва в моя живот.По-спокойно реагирах на проблеми от всякакво естество и много по-бързо намирах начин да се справя стях.Дотук -добре.От месец обаче ,въпреки положителното мислене,въпреки позитивните настройки,сякаш всичката лошотия на този свят ми се стовари на главата!То не бяха доноси в службата,то не бяха проверки ,семейни неприятности и болести.Абе какво стана -не можах да разбера #CrazyТака че ,моля ако някой има идея-помогнете!Незнам вече как да се справя стова Praynig

# 456
Това което на мен ми помогна в доста сложна ситуация,през последните дни беше преди да заспя се обърнах към Господ,казах му какво ми тежи след това какво искам и добавих ДА бъде твоята воля Господи не моята,същото направих и сутринта като се събудих.Първо спах цялата нощ непробудно,сутринта нещата станаха по зле,но аз имах увереноста,че каквото и да стане ще се справя,действах много спокойно,в ранния следобяд нещата започнаха да се оправят,сега мога да кажа,че всичко е ок.
По някой път трябва да се смирим и да оставим нещата в ръцете на Господ,това и прибавях "оставям нещата в твоите ръце"
 Hug

# 457
Благодаря ти pepity   hug

Ето откъс от книгата:

Много хора ми пишат, споделят своите истории, задават въпроси. Тук се опитвам да отговоря на всичко онова, за което ме питат хората.

Всички ние мечтаем за един по-добър свят, за различен живот, в който желанията ни се сбъдват, мечтаем за промяна. Търсим различни методи и техники, за да променим живота си, опитваме се да разкрием тайните, пътищата за постигане на успех.
Важно да осъзнаем, че и най-добрата методика няма да е от голяма полза, ако преди това не се освободим от съпротивата в нас. Утвържденията, визуализациите, медитацията, релаксацията и т.н. няма да имат траен ефект, ако се придържаме към познатите ни модели, ако не променим навиците си, нагласите си, ако не застанем лице в лице със страховете си, с чувството за вина, негодуванието, омразата, болката, нетърпението, съмнението.
Тези негативни чувства са нашата съпротива – съпротива да получаваме, да бъдем обичани и щастливи. Но ние не бива да ги потискаме, не е необходимо и да се борим с тях. Това, което ни е нужно, е да се научим да ги освобождаваме.
Тази книга ще ви помогне да се научите да се освобождавате от негативните си емоции, ще ви помогне да откриете Пътя към СЕБЕ СИ, да достигнете до мъдростта, до любовта, до силата вътре във вас и да промените живота си и света към по-добро.

Читателю, обръщам се към ТЕБ:

Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.

Защото светът е в ТЕБ!

Защото промяната, това си ТИ!

# 458
Добро утро, малки прекрасни вълшебници. Пожелавам ви най-щастливата седмица във вашия живот досега. И после още и още и още и още........................ Прегръщам ви!!!! Всичките и всяка една от вас!

И ако не се забелязва - завърнах се и съм щастлива, успяла и мнооого доволна! Вие сте едни чудесни момичета, които ме подкрепихте. Помня това!!

# 459
  • София
Розичка, само от начина, по който написа онзи ден "Благодаря" разбрах, че всичко е минало дори по-добре от това, което си очаквала!!!   Grinning
Права съм, нали?  Flutter
Прегръщам те  Hug

# 460
Мижинка, къш да пускаш тото  Party Party Изпитана съм, минала съм, допусната съм до следваща част. Направо положението е "и изобщо, и въобще", както се казваше в един виц (не помня вица  Embarassed Rolling Eyes).

# 461
  • София
Рози поздравления и от мен. Hug Дай Боже радост и щастие за всички тук. Обичам ви .
Бих искала да помоля, някой чел ли е "Книга от Светлината" на Диана Мечкова. И ако да нека сподели мнение. Аз я прочетох и тази книга ме очарова. Просто ме завладя, но аз съм много по назад от всички вас тук във форума и затова моля вие като по знаещи да споделите мнение.
Благодаря ви предварително и ви пожелавам прекрасен, чудесен слънчев ден. Ден изпълнен с чудеса, щастливи събития и усмихнати хора.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:42 от tanya24

# 462
  • София
Рози  Hug и успех и по-натам в следващите етапи!

Добър и усмихнат ден на всички!   bouquet  bouquet

# 463
  • София
Таня, няма по-напрегнали, нито по-назаднали или по-знаещи  Wink
И друг път сме го коментирали. Човек може да бъде само по-осъзнат  Hug
Потърсих инфо за книгата, която споменаваш - навсякъде е с изчерпан тираж...
Би ли споделила повече впечатления за нея, че ми стана интересно...  Thinking

# 464
Ей Рози,само ако знаеш колко ми е леко и готино,просто съм щастлива и радостна затова,че и ти се чувстваш така! newsm44

Добро утро, малки прекрасни вълшебници. Пожелавам ви най-щастливата седмица във вашия живот досега. И после още и още и още и още........................ Прегръщам ви!!!! Всичките и всяка една от вас!

И ако не се забелязва - завърнах се и съм щастлива, успяла и мнооого доволна! Вие сте едни чудесни момичета, които ме подкрепихте. Помня това!!

Целувки!  love001 Обичам ви!  txtloves Благодаря ви! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт