Помощ в търсенето на работа-16

• 55 224
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Rain*, за съжаление дават по-малко пари от цитираната от теб сума. Поне в град извън София.

# 211
  • В Балкана
Rain*, за съжаление дават по-малко пари от цитираната от теб сума. Поне в град извън София.
Права си грешката е моя. С процента се стигат тези 500 и нагоре суми. Това извън София. Надявах се да са се вдигнали заплататите, но явно не са.

# 212
  • Между хотелите
Момичета имам въпрос. Днес бях на интервю, което мисля, че мина добре. На края на интервюто HR-ката каза, че ще има втора среща на която ще се правят тестове - личностни и тест за excel, при което ме попитаха на каква версия на excel съм работила до сега. Аз казах, че в работата ми е 2003, но в къщи е 2007 - което се оказа голяма грешка, защото се обърках. Не мога да ви кажа защо - мислех, че у нас е по-висока версия, но не е така-и в нас е 2003. При което казаха, че няма проблем защото теста ще се проведе на excel 2010, който нямал голяма разлика с 2007.

Иде ми да се  #2gunfire защото доста често работя и в нас на excel и не знам как стана това объркване. Та сега притеснението ми е дали да кажа, че съм се объркала или да наваксвам колкото се може с версия 2010. А и не знам дали имат възможност да предложат версия 2003 ако човека не е работил на по-високата. А разликата между 2003 и 2010 за мен е огромна.

Надявам се да ме разбрахте и да помогнете със съвет, тъй като ми харесва доста офертата и не искам да се проваля заради подобна глупост.

# 213
Инсталирай си 2010 и разцъкай.
Има едни флашчета, на които посочваш дадена команда на 2003, а то ти казва къде е тя на 2010

# 214
  • В Балкана
Имам един въпрос - при прекратяване на трудовия договор, за да може служителят да взема максимално дълго обещетение от борсата, трябва да бъде съкратен по чл.328, т.1,2,3,4?
И всъщност това е члена за съкращение в полза на служителя, нали?

# 215
  • Бургас
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да си задвам въпроса, а и на някой може да му се стори глупав, но ще рискувам  Hug

Запитването ми е: когато CV-то е две страници- може ли да се захванат с телбод?
Ще давам документите лично и затова се интересувам.  Thinking

# 216
  • София
Естествено, че ще ги захванеш с телбод.
И не се притеснявай - бъди уверена при подаването на документи. Все пак няма какво да ти вземат, само може и да дадат.

# 217
Някой може ли да помогне с информация колко дни от декември ще са официални newsm78
Интересуваме защото днес ми казаха че 24 и 25 няма да се платят като двойни надници защото се падат събота и неделя ThinkingМного гадно ако наистина е така !
Предварително благодаря  bouquet

# 218
  • Бургас
Естествено, че ще ги захванеш с телбод.
И не се притеснявай - бъди уверена при подаването на документи. Все пак няма какво да ти вземат, само може и да дадат.

Благодаря ти за думите!  Hug

# 219
  • Варна
Имам един въпрос - при прекратяване на трудовия договор, за да може служителят да взема максимално дълго обещетение от борсата, трябва да бъде съкратен по чл.328, т.1,2,3,4?
И по чл.71 ал.1, ако преди това има уговорен срок за изпитване и не е изтекъл.

По повод на 24ти и 25ти, Официални празници са по Кодекса на труда чл.154, от което следва да се заплащат двойно /чл.262 пак от Кодекса/.

# 220
Здравейте,обадиха ми се за интревю,за позиция-консултант продажби (промоутър) от Unicredit Bulbank.Някой има ли информация за какви парички става въпрос и дали си заслужава да опитам,работата е в магазин на Технополис,вероятно всички се сещате за момичетата,които те наобикалят с предложения за стоки на изплаящане  Laughing .Още съм в майчинство,но съм притисната да търся работа и нямам право на грешки,моля ви,помагайте  Peace Praynig

Най-вероятно ще имаш твърда заплата плюс процент на база одобрени кредити. Осигуровките ще са редовни, заплащането - също. Заплащането преди доста време, на тази длъжност, в такива компании, беше чисто твърдо около 400-500лв., процента отделно. Сега дано е по-високо. В повечето случаи се работи по график и това е удобно за студенти или майки с малки деца. Нищо не губиш като отидеш на интревю. Там ще ти обяснят по-добре.

Здравейте, има ли от вас подали документи по програмата за подкрепа на предприемчивите българи.

Аз.  Peace

Благодаря,звучи добре Peace

# 221
  • Пловдив / София
Някой може ли да помогне с информация колко дни от декември ще са официални newsm78
Интересуваме защото днес ми казаха че 24 и 25 няма да се платят като двойни надници защото се падат събота и неделя ThinkingМного гадно ако наистина е така !
Предварително благодаря  bouquet

Офиц. почивни дни тази година са 24, 25 и 26.12

# 222
  • София
И по чл.71 ал.1, ако преди това има уговорен срок за изпитване и не е изтекъл.

чл.331 също става за максимално обезщетение  Peace
Важното е прекратяването да не е по твоя инициатива, с твое съгласие или поради твое виновно поведение  Peace

# 223
Здравейте,искам да ви попитам дали мога да кандидатсвам за работа във фирма в която съм работила преди 8 години и сме се разделили тогава по взаимно съгласие.Дали има някакъв проблем сега някой знае ли?Благодаря.

# 224
Разбира се, че можеш да кандидатстваш.

Общи условия

Активация на акаунт