Помощ в търсенето на работа-16

• 55 232
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Разбира се, че можеш да кандидатстваш.
Благодаря ти  bouquet Simple Smile

# 226
Момичета, как ви звучи- на държавна работа по граждански договор, около 80 часа месечно- ненормирано РВ.
По граждански договор се подаваше доходна декларация от работника в края на годината, нали?  newsm78

# 227
  • София
Да, подаваш данъчна декларация за съответната година. Обикновено всички удръжки се правят при плащането от работодателя, така че най-вероятно няма да имаш допълнителен данък за внасяне. При гражданския договор обаче няма да имаш отпуски, болнични и т.н.

# 228
Може ли малко помощ, момичета...Имам регистрация в джобс-а и сега за първи път кандидатствам по обява за работа там чрез бутона "кандидатствай по обявата". Но после се зачетох добре и е споменато "изпратете автобиография на имейл.." и синьо пликче.. Означава ли това, че кандидатствайки чрез сайта, фирмата няма да получи CV-то ми?

# 229
  • В Балкана
Alexandra, kremito , Благодаря ви!
Работодател се опитва да прецака моя позната.

sugar_baby , ще получи СВ-то ти.

# 230
sugar_baby , ще получи СВ-то ти.
Благодаря ти, Рейн! Надявам се наистина да го получат...И още нещо-когато попълвах CV-то, никъде не видях графа, за да отбележа тел.номер newsm78 В такъв случай как се свързват с одобрените кандидати-по мейл?

# 231
Благодаря kremito !   bouquet То при тези цени и здравеопазване защо са ми отпуска и болнични!?  ooooh!

# 232
  • В Балкана

Благодаря ти, Рейн! Надявам се наистина да го получат...И още нещо-когато попълвах CV-то, никъде не видях графа, за да отбележа тел.номер newsm78 В такъв случай как се свързват с одобрените кандидати-по мейл?
Има графа - "лична информация". Там попълваш дата на раждане, националност, и-мейл и т.н. и телефон.
Но вероятно като няма телефон, ще пишат на имейл.
След всяко пращане на СВ-то по обява, трябва да получаваш обратно писмо в пощата си. Там пише колко до момента са си пратили СВ-тата и колко са прегледали обявата.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 16:12 от Rain*

# 233
Момичета успех на всички !
При мен абсолютно нищо не се случва. Телефонът ми е безмълвен от ........даже не си спомням от кога  Rolling Eyes За пореден път се уверявам , че човек на късмета си само не може да разчита.  Целодневното висене в джобса ми прави ми впечатление , че за всички обяви в сферата на администрацията пише- задължително ВИСШЕ !!!!!! Ама какво............няма значение явно , висше там да има , пък каквото и да е. Разбирам , когато фирмата разказва за себе си и пояснява какво висше им трябва. Ама направили си скрита обявата , нищо не пише за фирмата ама висШо искат  Confused
Ми НАТФИЗ ако съм завършила , това ок ли ще е? Безумия всякакви . Преди няколко дена и за рецепция ( не на хотел , стоматология) искаха . Какво ? Маг. фармацевт , доктор или какво висше искат??? За езиците ясно. На всички секретарките им преговарят с многото чуждестранни партньори и те даже винаги в офиса звънят. И вече само английски не е актуално . Ако може 2, 3 езика най-добре . Разбира се за без пари.

# 234
Тея, защо да не искат, като всеки може да завърши тук (и го прави)?

# 235
Тея, защо да не искат, като всеки може да завърши тук (и го прави)?

Ами да искат , де. Ама нещо което им е нужно за работният процес. А не просто за да се правят на важни- ВИСШЕ , ..............каквото и да е, да има там документ някакъв. Тези работодатели са толкова неориентирани към изискванията си , колкото и към предлаганата заплата,  за този висшист които им трябва.

# 236
Тея, опитвам се да ти кажа, че търсенето се съобразява с предлагането.

# 237
Момичета обадиха ми се за интервю от ДЗИ, знаеха ми телефона, името, но аз не съм подавала никога СВ там. Стискай те ми палци.

# 238
  • русе
 това как ви се струва- http://www.jobs.bg/f1288765         
за фирмата обаче не намирам никаква информация newsm78 

# 239
това как ви се струва- http://www.jobs.bg/f1288765         
за фирмата обаче не намирам никаква информация newsm78 

Паснила са я по всички градове. Как да звучи, като работа на търговски представител. Обикаляш да си търсиш клиенти и ти плащат процент.

Общи условия

Активация на акаунт