Помощ в търсенето на работа-16

• 55 242
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Момичета отчаяна съм аз :(Oт една година вече търся и немога да си намеря работа.Където и да съм ходила на интервюта като стигнем до семейно положение и като кажа,че имам дете на 3 години и до там приключват нещата.Незнам,какво да правя много ми е трудно Sad Cry

# 256
Здравейте, имам нужда от помощта Ви и пак да си задам въпроса, искрено се надявам някой да ми пише по подробно, може и на ЛС. Впечатления(всякакви) за Стемо ? www.stemo.bg  Благодаря   bouquet

Като клиент съм доволна от тях. Сериозна фирма са.

# 257
Момичета отчаяна съм аз :(Oт една година вече търся и немога да си намеря работа.Където и да съм ходила на интервюта като стигнем до семейно положение и като кажа,че имам дете на 3 години и до там приключват нещата.Незнам,какво да правя много ми е трудно Sad Cry

Не е проблема детето ти, а че в провинцията трудно се намира работа. Трябва да не бъдем претенциозни.

# 258

Не е проблема детето ти, а че в провинцията трудно се намира работа. Трябва да не бъдем претенциозни.
Много пъти дори са ми казвали в очите:"Единственото нещо заради,което няма да те вземем на работа е заради детето",много зле се чувствах.Тръгвала съм си с такава болка от там Sad

# 259
LimEi ИзобщЕ не се връзвай на подобни простотии!
По никакъв начин детето ти не е виновно за това!  Naughty
Когато стане достатъчно голямо, че да не е проблем присъствието му в живота ти,
тогава пък ще си вече дърта  newsm27 и ще взимат на работа по- млади ...
Криза е, а някои хора са се самозабравили!

# 260
Спокойно, мен и без дете не искат да ме вземат. Повече от година.  bouquet А от детето, по-голямо щастие няма така че му се радвайте. А другото...ами за жалост положението навсякъде е стегнато.

Здравейте, имам нужда от помощта Ви и пак да си задам въпроса, искрено се надявам някой да ми пише по подробно, може и на ЛС. Впечатления(всякакви) за Стемо ? www.stemo.bg  Благодаря   bouquet

Като клиент съм доволна от тях. Сериозна фирма са.
За кой град става дума?  bouquet

# 261
Основно за София, но съм им ползвала услугите и в други градове. Мисля, че централата им беше в Габрово. Това мисля, че няма никакво значение. Фирмата е една.

# 262
Аз да ви се похваля, че от онова място където не ме взеха преди 10 дни, ми се обадиха да ме искат пак. Веднага се дадох  Mr. Green Много се радвам.  Grinning
И сега си имам работа. Получавам си на време заплатата, която не е много, но е прилична. Имам хубави колежки, графика ми е ок, ноооо шефката последно време много взе да ми лази по нервите, та се съгласих на другото предложение. Не само заради нея естествено... Не се отказвайте! И на вашата улица ще изгрее слънце, кураж!    Hug

# 263
  • Бургас
- трябва да предам лично автобиография за стаж , но пише, че трябва да отбележим кой месец искаме да се проведе стажа
- ок, аз си избрах месец, НО кък да го напиша в автобиографията, която е европейски формат?
Няма такова поле и съоветно сама трябва да го въведа , но нито знам какво да напиша, нито къде да го сложа - накрая или съвсем в началото?
Аз бих го посочила в придружителното писмо  Peace

Благодаря за съвета!  Hug
Реших като отидя на място да ги питам, защото не ми се иска да добавям поле в автобиографията и накрая да се окаже, че не трябва така.  Laughing

kzbsn, задължително в автобиографията ли трябва да го пишеш това?

Просто са ми написали, че трябва да отбележа кой месец искам да се проведе стажа.... нищо друго не пише. Искат ми автобиография и справка с оценките от университета.

След няколко часа отивам за стажа и дано се получи добре..... дано документите са както трябва, живот и здраве да си ме вземат  Embarassed

# 264
  • София
Аз съм виждала на някои автобиографии отдолу да се пише кога можеш да започнеш работа - нещо в стил веднага, след 3-месечно предизвестие, от 15.01.2012 или нещо такова... Предполагам и в случая са искали нещо такова.

# 265
кикимото, честито за новата работа. ) ако правилно съм разбрала. )

На останалите, успех пожелавам в търсенето и стискам палци.

Аз също тези дни ще си окомплектовам документите за обявеният конкурс в общината. Може пък да имам късмет, все пак местата са 3бр. )

И като отворихте дума за децата.
Как гледате на това, Ваш служител примерно, в продължение на дни да си води детето на работа? Защото нямало кой да го гледа. С гледането му съответно ангажира други служители, защото той също има работа и трябва да си я върши.

# 266
Не се е случвало досега, освен на почти първата ми работа, която дори я нямам в СВ-то,  но пък и шефката ми(която си водеше детето), ми беше нещо като приятелка.

# 267
Може ли малко помощ, момичета...Имам регистрация в джобс-а и сега за първи път кандидатствам по обява за работа там чрез бутона "кандидатствай по обявата". Но после се зачетох добре и е споменато "изпратете автобиография на имейл.." и синьо пликче.. Означава ли това, че кандидатствайки чрез сайта, фирмата няма да получи CV-то ми?

Получили са го, но вероятността да не го отворят е много голяма. Все пак са посочили къде искат да го получат. По този начин избягват формата на Джобс. И определено без номер няма да има кой да се занимава да те намира, освен ако не си най-ценния кадър на света.

# 268
Аз да ви се похваля, че от онова място където не ме взеха преди 10 дни, ми се обадиха да ме искат пак. Веднага се дадох  Mr. Green Много се радвам.  Grinning
И сега си имам работа. Получавам си на време заплатата, която не е много, но е прилична. Имам хубави колежки, графика ми е ок, ноооо шефката последно време много взе да ми лази по нервите, та се съгласих на другото предложение. Не само заради нея естествено... Не се отказвайте! И на вашата улица ще изгрее слънце, кураж!    Hug

Честито     bouquet
На останалите, успех пожелавам в търсенето и стискам палци.
Благодаря     bouquet

Основно за София, но съм им ползвала услугите и в други градове. Мисля, че централата им беше в Габрово. Това мисля, че няма никакво значение. Фирмата е една.
Благодаря, а друга информация знаете ли, като заплащане?  bouquet

# 269
Ами то много зависи за каква работа става въпрос. В София почти навсякъде заплатите на специалисти са по договаряне.

Общи условия

Активация на акаунт