Помощ в търсенето на работа-16

• 55 270
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Даа, по-скоро няма. Там е въпросът, че много я искам тази работа. Ако пуснах още веднъж обявата, ще изнамеря телефони да питам защо аджеба не са ме извикали на интервю, а пускат обяви  Rolling Eyes

# 301
Ами ти сама каза, че отговаряш на 4 от 5 точки. Сигруно има хора, които отговарят на 5 от 5 и затова не са обадили на теб.

# 302
Амаласунта, подкрепям писаното от маг и селика. След като си кандидатствала и знаеш, че са ти получили сиви-то, а не са ти се обадили, значи има причина. Ти може и да отговаряш и на 5 от 5-те обявени условия, но да не отговаряш на някое необявено.

Момичета, аз все още съм тук и ви чета сутрин и вечер, но на новата работа имаме рестрикции за нета, а и в момента съм на обучение, та време никакво нямам, за да се включвам през деня.

Стискам палци на всички - и на "старите" Mr. Green, и на новите попълнения, по-скоро да си намерят мечтаната работа и темичката да се насочи към това да си споделяме, какво, как и колко е ново, различно, интересно или объркващо в новите ни компании.  bouquet

п.с. Маг, не съм те забравила, ама все още ни пускат в нерегулярни почивки и едва след тренинга и нестинга ще мога да знам предварително, кога ще съм обедна, че да ти се включа предварително, а това ще е в началото на декември.

# 303
И при нас е лудница Петита  Hug

# 304
  • Велико Търново
Само информативно питам - към кого трябва да обърнем при натъкване на агенции за подбор на персонал, които бяха обсъждани преди няколко страници (които изискват такса)?

# 305
търсят 100 на месец какво? Shocked

# 306
Само информативно питам - към кого трябва да обърнем при натъкване на агенции за подбор на персонал, които бяха обсъждани преди няколко страници (които изискват такса)?

Инспекция по труда и Агенция по заетостта

# 307

Това се отнасяше за нас (агенция сме,работим с големите компании тип изнесено обслужване) и в момента имаме само за такива компании около 100 специалиста--ИТ,с езици,счетоводители,администратори,кол център агенти....ХП не знам колко наема на месец,но са много,защото местят доста проекти насам,идват и нови компании. Затова обявите не слизат...търсят се хора постоянно.

АЗ,но най-вероятно си плащат където и на когото трябва.

# 308
Здравейте, и от мен имам един въпрос тъй като не знам къде и към кой да се обърна. Ако някой знае къде и как мога да си намеря работа: разнасяне на брошури по пощите? Не знам дали го формулирам както трябва, но само това ми хрумва в момента като работа за по часово. Благодаря предварително за отговора.  bouquet

# 309
Здравейте, и от мен имам един въпрос тъй като не знам къде и към кой да се обърна. Ако някой знае къде и как мога да си намеря работа: разнасяне на брошури по пощите? Не знам дали го формулирам както трябва, но само това ми хрумва в момента като работа за по часово. Благодаря предварително за отговора.  bouquet

от кой град си. Защо не пробваш в някой от сайтовете за колективно пазарене ??

# 310

Това се отнасяше за нас (агенция сме,работим с големите компании тип изнесено обслужване) и в момента имаме само за такива компании около 100 специалиста--ИТ,с езици,счетоводители,администратори,кол център агенти....ХП не знам колко наема на месец,но са много,защото местят доста проекти насам,идват и нови компании. Затова обявите не слизат...търсят се хора постоянно.

интересно успявате ли да намерите хора, от друга страна много хора се оплакват от безработица newsm78 Гледам, че има разни обяви, но не ми става съвсем ясно за какво става въпрос

# 311
Това постоянно го обсъждаме. Почети назад в темата. Ами не може всеки от всичко да разбира. Обявите са за определи специалисти.

# 312

интересно успявате ли да намерите хора, от друга страна много хора се оплакват от безработица newsm78 Гледам, че има разни обяви, но не ми става съвсем ясно за какво става въпрос

Aми той проблема е много голям. Намираме хора, но може и по-лесно да станат нещата. Тези които се оплакват от безработица, да хванат да се преквалифицират.

# 313

Aми той проблема е много голям. Намираме хора, но може и по-лесно да станат нещата. Тези които се оплакват от безработица, да хванат да се преквалифицират.
[/quote]
В тази връзка, тъй като го обмислям като възможност -  какъв е шансът човек, на  който познанията му в ИТ сферата са на ниво обикновен потребител и чието образование е в коренно различна сфера да се преквалифицира? Може ли това да стане с някакъв курс само и въобще какви са начините и възможностите?

# 314
Всеки може да се преквалифицира в нещо друго. Въпроса е колко време ще отнеме и дали ще си заслужава.
Все трябва ва имаш някаква база, от която да започнеш. Ако знаеш англйски на високо ниво например, може и да се получи нещо, но ако не знаеш, по-добре учи англйски.

Общи условия

Активация на акаунт