Помощ в търсенето на работа-16

• 55 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Хм, а как работите? Смисъл,аз не си представям поне с екипа ми да сме много близки. Има и олигофрени,но тях всички ги игнорират, макар да си вършат работата.

Но имам и много близки хора, с които си знаем доста неща.

# 91
Аз не твърдя, че ги игнорирам. Но е факт, че в началото се държах по-свободно, тоест повече приказки и т.н. Сега вметвам по някоя реплика и до там. А и хубавото е, че виждам колегите за по час-два общо за деня. )
До сега никога не съм работила с голям колектив, най-много още 1-2ма колеги да имам и то при изпълнението на даден проект. Разликата е огромна. )

# 92
  • Пловдив / София
Човек рядко попада на колектив, за който може да каже, че чувства като второ семейство. Аз съм работила в такава среда и разликата е огромна.
По принцип целта на работа не е да завързваш приятелства. Ако пък стане, само може да те радва.
Трудно е. Все пак напълно непознати хора събрани на едно място по 8-9-10ч. на ден.

# 93
Аз пък винаги съм попадала на супер колеги. Винаги са ми били много близки. Мисля, че зависи и от това, дали приемаш, че ще работиш с тях дълго време....

# 94
Хм, а как работите? Смисъл,аз не си представям поне с екипа ми да сме много близки. Има и олигофрени,но тях всички ги игнорират, макар да си вършат работата.

Но имам и много близки хора, с които си знаем доста неща.

Mи златната среда, аз казах; не да си "дърво", но не и "да си пееш майчиното мляко" Laughing
"Смисъл,аз не си представям поне с екипа ми да сме много близки." - ти го каза.

celika, не е до приемане, повярвай, някои "чуда" на природата просто няма как да ги приемеш, освен  #Cussing out Късметлийка си, че не си се натъкнала на точно такива, що народ си отиде (на др. работни места) заради едно такова безподобно от една от предишните ми работи... Говоря за доброволно напускане на дългогодишни и добре платени служители...
Иначе и аз имам приятели сред бившите си колеги, някои от тях са ми били приятели и като настоящи. Хубаво е, защото е и полезно понякога, освен приятно:)

# 95
След 3 дъъълги и гаднички интервюта (2 от тях на англ.) в една фирма и няколко дена чакане ми се обадиха да ми кажат, че не съм аз човекът. Много са ме харесали, но съм била много млада и не съм имала достатъчно опит според тях... Жалко, не знаят какво изпускат Simple Smile

# 96
  • По света и у нас! Най - често у нас!
След 3 дъъълги и гаднички интервюта (2 от тях на англ.) в една фирма и няколко дена чакане ми се обадиха да ми кажат, че не съм аз човекът. Много са ме харесали, но съм била много млада и не съм имала достатъчно опит според тях... Жалко, не знаят какво изпускат Simple Smile
newsm10
Точно така! Давай в същия дух с гордо вдигната глава! Не трябва да се отказваме от първото интервю!

# 97
newsm10
Точно така! Давай в същия дух с гордо вдигната глава! Не трябва да се отказваме от първото интервю!

И аз така си казвах преди половин година , ама сега не мога да се насиля да го кажа .

# 98
  • Варна
Щом сте толкова млади и опитни и знаете език направо да ви се чуди човек,що стоите в тази ш****а  държава ???

# 99
Щях да отида в друга държава, но се отказах. Сега съм доволна тук (от работата).

# 100
Щях да отида в друга държава, но се отказах. Сега съм доволна тук (от работата).

Аз също. Пожиях и се върнах. Бих заминала пак, но пак само за известно време и то пак точно там, не в Европа (говоря за САЩ). Смятам,че тък всички можещи могат да работят за достатъчно много пари. Е, вярно, в София основно, но какво от това....аз също не съм родена тук.

# 101
Не съм се разписвала  от около година/когато започнах работа/,но сега ситуацията е такава,че трябва да се преориентирам професионално,защото ми откриха заболяване,с което не мога да продължавам да работя на същото място.Няма начин и да ме преместят на друга длъжност/във фирмата няма такава,за която не се налага интензивно движение и вдигане на тежко,а това ми е абсолютно противопоказно в момента/...Не,ми е удобно вече да взимам и болнични...,но се чудя,как да търся друга работа,без натоварване/физическо/,при положение,че ако кажа,че имам здравословни проблеми,веднага ще отпадна от класацията/а и как да разбера дали естеството на работата е такова,каквото ми се налага да търся/...От друга страна ми е необходимо да работя защото направо се побърках от седене вкъщи през последните месеци/бях в болнични доста време/,а пък и ще са ми нужни средства за лечение/поне за да задържа прогреса на заболяването на това положение/...

# 102
*Люба*, няма нужда да казваш, че имаш здравословни проблеми, ако работата не изисква физическо натоварване. Мисля, че в 90% от случаите по името на длъжността се разбира дали изисква физическо натоварване.

# 103
  • В Балкана
http://www.jobs.bg/f1282710

Представител на какво?
И .... никаква информация относно фирмата - нито телефон, нито имейл адрес, камо ли пък сайт.

# 104
На някакъв кол център.

Общи условия

Активация на акаунт