Помощ в търсенето на работа-16

• 55 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
ми явно повечето вече са си намерили работа Wink А за работа в общината, ако си в екипа на новоизбрания кмет предполагам няма да е трудно Laughing
Да, и аз това си помислих!  bouquet

# 136
Ами аз още не съм, но пък и от разтягане на локуми не виждам особен смисъл. Само чета.

# 137
Ами аз още не съм, но пък и от разтягане на локуми не виждам особен смисъл. Само чета.
Ами иска ми се да са си намерили повечето...ама...  bouquet

# 138
И аз така. Laughing

# 139
Не съм кандидатствала в община - спират ме обявените щатове. Мирама, не са ли много ниски заплатите за редовите служители там?

# 140
Не съм кандидатствала в община - спират ме обявените щатове. Мирама, не са ли много ниски заплатите за редовите служители там?

по принцип са ниски, да. В случая за този отдел, няма да са ниски. )

Така или иначе ще пробвам, а шанса да ме изберат за едно от 3те места клони към 0. )

# 141

по принцип са ниски, да. В случая за този отдел, няма да са ниски. )

Така или иначе ще пробвам, а шанса да ме изберат за едно от 3те места клони към 0. )

Пробвай, не искам да те отчайвам, но там отдавна са наредени техни хора. Още преди изборите уговорките са направени, хората си знаят, че ако дадения кмет спечели кой на какъв пост ще е  Peace

# 142
Аз ще напусна вашите стройни редици за малко, предполагам... Rolling Eyes Намерих си работа. Ще пиша статии на културна тематика,

Назначават ли те, или ти плащат на ръка за свършена работа? 

# 143
Здравейте момичета. Записвам се във вашата тема и се надявам, че приемате нови членове Simple Smile
Искам да ви попитам някой знае ли нещо повече за стажантските програми на Мтел?

# 144
Аз ще напусна вашите стройни редици за малко, предполагам... Rolling Eyes Намерих си работа. Ще пиша статии на културна тематика,

Назначават ли те, или ти плащат на ръка за свършена работа? 

Ще ми плащат за свършена работа. На хонорар ще съм, но това ме устройва. Аз не мога да работя на трудов договор, І група инвалид съм. Confused

# 145
Lorraine In The Rain, да, в това съм убедена. Просто ми е интересно дали ще ме извикат поне на теста, който ще се проведе преди събеседването. )

# 146
Може да те извикат за пълнеж, те цели фиктивни конкурси и търгове организират, та един тест ще ги спре ...

# 147
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Еее може пък нещата да не са толкова нагласени. Не тръгвай с тази нагласа. Кандидатствай и мисли позитивно. Нищо не се знае, аз съм на принципа че всеки човек се ражда с късмет и не се знае как ще го споходи, затова трябва да се опитва всяка възможност. Успех!!!

# 148
  • София
При кандидатстване по своя инициатива - кой правилния подход? По телефон, имейл, на място - човешки ресурси (ако има такъв), управител?

# 149
Може да те извикат за пълнеж, те цели фиктивни конкурси и търгове организират, та един тест ще ги спре ...
Това, много ми хареса!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт