Помощ в търсенето на работа-16

• 55 223
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
http://www.jobs.bg/f1288019
това какво означава според вас? Работи се всеки ден ли ? Shocked

# 196
http://www.jobs.bg/f1288019
това какво означава според вас? Работи се всеки ден ли ? Shocked

Еми то си пише ясно. Работите два дена дневна и два дена нощна смяна за една работна седмица; от 8.00ч.-20.00ч. Работи се 4 смени по 12 часа в седмицата...  не е всеки ден.

# 197
След нощните трябва да има 2 дни почивка според мен.

# 198
Здравейте, има ли от вас подали документи по програмата за подкрепа на предприемчивите българи.

# 199
След нощните трябва да има 2 дни почивка според мен.

В случая, ако реда е 2 дневни и 2 нощни след това, има 3 дена почивка след нощните.

# 200
Здравейте, има ли от вас подали документи по програмата за подкрепа на предприемчивите българи.
Попитай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619694.0

# 201
  • София
 Hug изгубих ви от поглед  Wink

Изпитателният срок си е вече стандарт  Peace

А ИТ не дава никак лесно разрешения за освобождаване на служители със защита. Кодекса е толкова ужасен за работодатели, че е нормално те да търсят алтернативна защита при некоректност  Wink

# 202
Здравейте,обадиха ми се за интревю,за позиция-консултант продажби (промоутър) от Unicredit Bulbank.Някой има ли информация за какви парички става въпрос и дали си заслужава да опитам,работата е в магазин на Технополис,вероятно всички се сещате за момичетата,които те наобикалят с предложения за стоки на изплаящане  Laughing .Още съм в майчинство,но съм притисната да търся работа и нямам право на грешки,моля ви,помагайте  Peace Praynig

# 203
eli_, предполагам, че заплатата зависи от зарибените клиенти в случая.

# 204
eli_, предполагам, че заплатата зависи от зарибените клиенти в случая.

Laughing да,най-вероятно е така,но се чудя,дали може човек да си докара една нормална заплата от това и дали са коректни в отношенията с персонала,или ще е по-добре да работя като касиерка в магазин примерно  Rolling Eyes

# 205
eli__, заплатата е на процент от отпуснати кредити.

Готви се проектозакон за глобяване на работника ако работи без трудов договор. Днес слушах по радиото. Като сумата съответно варира и ще е въпрос на договорка.

# 206
To се готви и закон за временната заетост, който пък ще даде шанс на много хора да работят допълнително,или пък сезонно с нормални договори.

# 207
  • В Балкана
Здравейте,обадиха ми се за интревю,за позиция-консултант продажби (промоутър) от Unicredit Bulbank.Някой има ли информация за какви парички става въпрос и дали си заслужава да опитам,работата е в магазин на Технополис,вероятно всички се сещате за момичетата,които те наобикалят с предложения за стоки на изплаящане  Laughing .Още съм в майчинство,но съм притисната да търся работа и нямам право на грешки,моля ви,помагайте  Peace Praynig

Най-вероятно ще имаш твърда заплата плюс процент на база одобрени кредити. Осигуровките ще са редовни, заплащането - също. Заплащането преди доста време, на тази длъжност, в такива компании, беше чисто твърдо около 400-500лв., процента отделно. Сега дано е по-високо. В повечето случаи се работи по график и това е удобно за студенти или майки с малки деца. Нищо не губиш като отидеш на интревю. Там ще ти обяснят по-добре.

Аз.  Peace

# 208
  • Плевен
Здравейте!
Влизам да се отчета за интервюто си с французина. Мина добре.Стандартните въпроси - какъв опит имате,какво точно сте правили на предишните места,защо искам да напусна сегашната си работа,която работя само от два месеца:), имам ли деца,колко са големи,има ли кой да ги гледа, силни и слаби страни,защо да наемем вас:)?Ей такива работи. Имаше доста силен френски акцент. В един или два момента направо ми се изплъзна какво ми говори. Общо-взето съм доволна от себе си,но сякаш можеше да бъда малко по-убедителна. Мисля,че направих грешка на въпроса за заплатата - пита ме за сегашната ми и след това,за тази,която очаквам там и аз казах по-висока сума, като се обосновах,че работата ще е по-отговорна и повече. Та така. Като походя още малко по интервюта ще се ошлайфам както се казва:).

# 209
Не си направила грешка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт