Помощ в търсенето на работа-16

• 54 926
  • 747
  •   1
Отговори
# 525

[/quote]

ами...благодарение на отказа си, скоро след това си намерих подходяща работа. Според мен все някога попадаш на работата, която търсиш (рано или късно).
[/quote]

newsm10

Пожелавам го на всяка една от нас!

# 526
  • София
Смешно е hahaha ,че има такива фирми, които се пробват така да манипулират хората. Затова всеки е длъжен да си знае правата като служител иначе лошо му се пише ooooh!   Това е абсолютно незаконно, без юридическа правност и подсъдимо. Но за да се случи трябва задължително някой да се оплаче писмено!

В този дух с какво бихте ме посъветвали да се запозная преди да започна работа, а и още на интервютата да съм подготвен. Видове договори, права, задължения и т.н.? Тази седмица съм решил да направя една офанзива с търсенето на работа  Peace
  bouquet

# 527
Не ти трябва за интервюта да се подготвяш за такива неща, защото почти никой няма да ти покаже договор на интервю.

# 528
Toва за забраната да постъпваш на работа в конкурентна фирма въобще не се спазва.Преди докато работих в моб.оператор, масово нови колеги идваха от другите два, както и обратния вариант. Peace

# 529
Преди 5 год. - да , ама сега ти като се врътнеш и след теб редици от чакащи готови да подпишат ВСИЧКО само за да си хранят семействата . И сега някой да не каже , че имало избор. Да има - или стоиш в къщи и гладуваш или подписваш поредната гавра и детето ти е сито.

Ако още първата жена беше отказала да подпише или си бе потърсила правата, на другите можеше и да не им се наложи да подписват подобен договор. Ние сами се поставяме в положението да ни притискат разни работодатели за едно или друго. Все заради чакащите.... По принцип не знам дали си струва да работиш за такъв човек, но това си е мое мнение

# 530
  • Пловдив / София
А фирмата що не я цитират по медиите. Винаги се крие в случаи на някакво незаконно отношение/положение.
От два източника я прочетох новината и нито един от двата не са казали името на фирмата.

Малко е спам, ама се ядосах.

# 531
  • София
А фирмата що не я цитират по медиите. Винаги се крие в случаи на някакво незаконно отношение/положение.
От два източника я прочетох новината и нито един от двата не са казали името на фирмата.

Малко е спам, ама се ядосах.

не съм сигурна, но мяй има някакъв закон, според който нямат право да споменават имена  newsm78

# 532
Здравейте!Предлага ми се работа свързана със застраховки в офис,но не съм се занимавала с това никога Embarassed искам да попитам дали ще е много сложно за начинаеща,като мен.Благодаря  bouquet

# 533
  • В Балкана
LimEi, няма нищо сложно, ако си работила с документи и хора. Попълване на бланки, полици, консултиране на клиенти. Ако е само за кампанията сега / ГО/ е съвсем елементарно. А и ти със сигурност ще минеш обучение, така че няма от какво да се притесняваш.

# 534
LimEi, няма нищо сложно, ако си работила с документи и хора. Попълване на бланки, полици, консултиране на клиенти. Ако е само за кампанията сега / ГО/ е съвсем елементарно. А и ти със сигурност ще минеш обучение, така че няма от какво да се притесняваш.
Много ти благодаря за отговора Rain* Simple Smile  bouquetНадявам се и аз да има все пак някакво обучение Simple Smile

# 535
  • В Балкана
Разбира се, че ще има. Няма да те пуснат просто ей така.
Всички застрахователни консултанти минават обучения.

# 536
Toва за забраната да постъпваш на работа в конкурентна фирма въобще не се спазва.Преди докато работих в моб.оператор, масово нови колеги идваха от другите два, както и обратния вариант. Peace

Да, но доста компании се разбират помежду си да не наемат една от друга.

# 537
  • София

Да, но доста компании се разбират помежду си да не наемат една от друга.

да, голяма част от многократно обсъжданите аутсорсинг компании са така и го спазват (напр. Adecco и HP).

# 538
  • Sofia
http://www.manager.bg/news/golyama-us-kompaniya-izbra-balgariya- … abna-investitsiya

някой да е чувал случайно коя е компанията?

# 539
Преди 5 год. - да , ама сега ти като се врътнеш и след теб редици от чакащи готови да подпишат ВСИЧКО само за да си хранят семействата . И сега някой да не каже , че имало избор. Да има - или стоиш в къщи и гладуваш или подписваш поредната гавра и детето ти е сито.

Ако още първата жена беше отказала да подпише или си бе потърсила правата, на другите можеше и да не им се наложи да подписват подобен договор. Ние сами се поставяме в положението да ни притискат разни работодатели за едно или друго. Все заради чакащите.... По принцип не знам дали си струва да работиш за такъв човек, но това си е мое мнение

Съгласна. Но какво като аз и ти се жертваме и откажем. Един да се навие и готово . И мисля ,че това със саможертвата е загубена кауза . Най- много да си почиваме доста дълго време в къщи .

п.п
http://www.jobs.bg/f1304439

нЕмам думи.

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 13:42 от teia2

Общи условия

Активация на акаунт