Помощ в търсенето на работа-16

• 54 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
И аз го получих същото.

# 556
И аз получих същия СПАМ.

# 557
чудесно. Какви ли специалисти ще се търсят, освен счетоводни  newsm78

Ами Директор за SSC-ра, Мениджъри разни--примерно УЧР, Продажби, Тийм лидери, Супервайзери, Админ персонал....

# 558
момичета срам,не срам да питам  Blush
в CV-to Europass формат,къде се поставя снимката,в смисъл има поле,където пише да се сложи,но като я сложа там и застава по средата на листа,нещо ми се струва,че май не трябва да е там точно. Thinking
Помагайте  Grinning  bouquet

# 559
Полинчето, като сложиш снимката, с десен бутон върху нея, format picture - диалоговия прозорец, в менюто layout промени типа разположение - снимката веднага ще започне да се държи различно. В същия тоя формат при мен снимката, надлежно умалена предварително, е в горния ляв ъгъл, а срещу нея пише с големи букви "Автобиография". Бланката е, за да ти помага и ориентира, не е нужно стриктно да се вписваш в тоя изглед

И аз в кюпа на търсещите... Майчинството ми не се харесва на началството и при алтернативен вариант за същите пари с радост бих прекратила всякакви отношения с тях.

# 560
  • Sofia

Ами Директор за SSC-ра, Мениджъри разни--примерно УЧР, Продажби, Тийм лидери, Супервайзери, Админ персонал....

Всъщност кога започва подбора за тази компания?

# 561

Всъщност кога започва подбора за тази компания?

До 1-2 седмици най-вероятно.

# 562
http://it.jobs.bg/f1304930
и са кво трябва да ставам рано, за да им работя за кирливите 630 лв ли Stop дето в мола взимат повече

# 563
Не бе, стой си вкъщи най-добре.

# 564
кирливите 630 лв ли Stop дето в мола взимат повече

Mи отиди в Мола да бачкаш, има лесно.

# 565
Привет, дами Simple Smile
По стечение на обстоятелствата - и аз при вас.
До преди съвсем скоро търсенето ми на работа бе ориентирано изцяло към чужбина (образованието ми го предполага), но в момента лични причини ме мотивират поне средносрочно  да остана в София. Темата ми е много полезна, понеже дава поглед върху обстановката на пазара и помага в ориентацията сред сайтовете. Благодаря на всички, които оказват помощ и консултират - подобна подкрепа е много ценна.   bouquet
Ще ви чета  Peace

# 566
При мен вчера беше последният работен ден, титуляра се завръща. ) Така че отново ще се оглеждам за нещо подходящо.
Подадох си документите за Областен информационен център Плевен, сега ще чакам да насрочат дата за теста.

# 567
кирливите 630 лв ли Stop дето в мола взимат повече

Mи отиди в Мола да бачкаш, има лесно.

И там не е лесно. Да си на крак над 50 часа седмично не си е работа.

# 568
Абе нали ви казах... най-лесно е да си седите у дома Simple Smile

# 569
Абе нали ви казах... най-лесно е да си седите у дома Simple Smile

O,да,и е много хубаво да си си у дома. Бях три дни в отпуска да си почина и ми беше супер. Но като нямаш пари не си е работа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт