Януарски бебета 2012

• 35 729
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Григ, а първия път като пи  чай от малинови листа в коя седмица го започна?  Че и аз като венуш се зачудих дали от 37 седмица не е рано?  newsm78 и откъде  си го поръчала?

Някъде от 34-35 седмица почнах, сега мисля от 33та да почна. Той не предизвиква контракции, ако това ви притеснява, дори може и през цялата бременност да се пие по 1 чаша. Преди си го взимах от билковата аптека на Венелин, а сега нали съм в САЩ, го поръчах по Амазон. Ето този е.

# 616
просто не мога да се сдържа да не ви предложа този безценен артикул: http://www.kushsupport.com/SFNT.html прочетете и често задаваните въпроси  Joy

# 617
Добро утрооооо!
просто не мога да се сдържа да не ви предложа този безценен артикул: http://www.kushsupport.com/SFNT.html прочетете и често задаваните въпроси  Joy
Joy Joy Joy Какво ли не измислят. И против бръчки  на деколтето го дават дават Laughing Аз обаче с мооите големи цици в момента ще ми трябват 2 Grinning
Да ви се похваля от януари започваме курс с мъжо по програмата Аз мога повече по английски. Но то как ще стане с мен не ми е ясно . Аз ще кърмя и той няма да може да гледа бебето, но ще се намери начин. Мисля че можело и дистанционно обучение по интернет, но с деца в къщи също не ми е ясно как точно ще протече.
При мен нищо ново. Ходихме прпи мама . Усвиних се порядъчно и тази седмица мисля да не ям х;яб и сладко а да наблягам на салатите. Ама само мисля...... Laughing
Хубав ден мацки  bouquet
П.С. Сега се сетих. Някой знае ли как са бебоците на Суит Мони? Тя разписвала ли се е наскоро?

# 618
  • София
Добриутру и от мен! И ние вчера ходихме при мама и се освиних, а сега пак се събубих зверски гладна и отивам да плюскам.
Кажете ми как да си направя чая от малинови листа (няма да го пия от сега де). Имам изсушени листа от свеки, ама по колко се слага, запарва ли се, кисне ли се, нищо не разбирам? И мен ме интересува арниката по колко се пие и от кога?
  bouquet

# 619
  • Бургас
Добро утро и от нас!

Внимавайте с яденето, сладурки, че някой път повишава артериалното налягане, особено в нашия случай  Laughing
И аз все дебна за новини от Мони за бебчетата.
С моята щерка се скастрихме набързо и сега всяка е в някоя стая и се сърди.В чудо се виждам с нейното неядене.Вчера отново я попитах какво иска, каза ми супа.Направихме супа, а тя отказа категорично и каза, че ако каките /близначките/ ядяли такава супа и тя щяла да яде, но горе при тях, затова не искала.Тази сутрин и закуска не иска да й направя  Crazy На мен колкото ми е напрегнато отвсякъде, то не спира да ме ядосва...
Ей сега гледа детско в другата стая.След малко ще ме извика да й пусна друго.Не иска да си играе с други неща, детски искала да гледа.Предполагам, че е период на отрицание на всичко, ама ми идва в повече.Надявам се да не изтрещя скоро.
Хайде, лек и спокоен ден на всички ни!

# 620
Добро утро  Hug Hug Hug
Виждам, че за чая от малинови листа си говорите...на мен ми се ще да намеря малко повече инфо, за да го започна и аз. Дали има някакви противопоказания при бременност? От кога точно се пие? Дали мога да го започна още сега? Не знам, но май вече от всичко ме е страх . Ще съм много благодарна ако споделят по- запознатите, че аз сега от вас разбирам за този чай ( че се пие за по- лесно раждане)
Лек и спокоен ден!
А, и да не забравя, аз заминавам за Шумен- уча там, ще се радвам ако има мама от там и да се видим.

# 621
  • София
Добро утро и от мен!
Григче - благодаря за безценната информация! Ето я билковата аптека в центъра на София:
 http://dpashkulev.info/nachalo/209
Дидка и аз имам изсушени малинови листа, но понеже също не съм запозната с технологията на приготвяне - ще си купя готови пакетчета от аптеката - по едно на ден, към края може и по 3-4.

И малко извън темата - тити тоя път сериозно ти завидях - не стига че живееш на крачка от рая, ами и формула 1 ще си гледате на живо тази седмица Hug

# 622
о, имаме си и всичко е добре измислено така, че да се освободиш от възможно най-много кинти Simple Smile сега ще пеят Пол Маккартни, Бритни и още някой, наскоро идва Металика...всъщност хубавото е, че всичко се случва на един съседен остров-квартал и градът остава що-годе спокоен. От вкъщи се чуват добре и тестовете, и самите обиколки. Иначе ходих на Формула1 в Бахрейн преди 3 години реших, че не ми е интересно  Peace наживо е ужасно шумно и трябва добре да познаваш всички коли, за да можеш да ги следиш. Иначе по-добре да си седиш пред телевизора, там ти подбират всичко, което трябва Simple Smile

# 623
Добро утро момичета, заинтригувахте ме с тези листа от малина ще разпитам и аз док за тях. Ето една статия която ми хареса по въпроса  http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/herbs-in-pregnancy/.
Аз да ви се оплача, както си мислех че се разболявам, след настояване от страна на майка ми вчера на обяд си премерих кръвното / и после още Н пъти/ не се качи повече от 120/77, но аз принципно съм с 100-110/ 60-70 и пулса ми варираше около 100, направо бях изстискана, явно и в Събота е било това. Не знам дали да занимавам док, щото все пак 120/77 не се води за високо кръвно.

# 624
Добро утро и от мен момичета  Hug
И при мен нищо интересно,в събота само излязохме да отида на фризьор,и обратно вкъщи ,и се почна пак с ремонти мъжа ми мести мебели боядисва,аз сготвих и по него каквото можех помагах ...и така продължи и неделята   ooooh! ooooh! ,но съм доволна остана още малко.Но пък вече си имаме място за креватче на бебето  Heart Eyes
Лек и хубав ден на всички ,тук е едно мрачно и студено  Shocked

# 625
  • Китна Тракия
Привет и от мен!!!!

Много ме заинтригувахте с арниката и чая от малинови листа.
За арниката обаче малко се притеснявам - който е приемал по време на бременност нека сподели малко повече. При хомеопатията е важна както потенцията, така и честотата на прием...
Давала съм на детето арника и от неговия хомеопат знам, че помага много при травми, за жените - при менструални болки, но за бременност - за сефте чувам и така на своя глава в случая се притеснявам да приемам... ooooh!

# 626
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мене.
 Аз влизам да Ви се похваля и оплача.
 Вчера една приятелка, която има момиченца на 3.5години ми даде 3чувала с дрехи. В чувалите има всичкооооооо, но ето тук идва и проблема. Нейната кукла е като комарче, това лято през спокойно си носеше дънките от годинка и дрехите са смесени - от раждането до сега. Етикетите на повечето ги е изрязала, и за такива невежи като мене идва проблема с разделянето. Вчера се бях буквално заровила и нищооо. Гледам по тези които имат размери, да разделям и останалите, но те и размерите са на 100 вида - едните от месец до месец, другите някакви 50-60-70, другите 5, 6, 8, и такива разновидности, които още повече ме объркват.

Искам някоя мама веща в занаята - да ми напише може и на лични, размерите на дрехите от новородено до към 6 месеца да отделя тях, пък после дай боже да влезна в ритъм

# 627
Добро утро, надявам се и вие се радвате на хубаво слънчице!!
EwaD, мисля, е високото кръвно е доста относително понятие. Аз по принцип съм с кръвно 90/60 и ако вдигна 120/70 сигурно ще почнат да ми пищят ушите.. Не трябва да възприемаш ситуацията като "занимаване на док"а да се погрижиш за здравето си щом не ти е добре.. Поне аз така си мисля. Пази се! Отивам да чета статията за билките, стана ми интересно Mr. Green
Шоки, успех с малката, дано да се споразумеете някак! neli74, добре дошла сред нас!. Ако става въпрос за болки тип менструални..много странно, на мен не ми се струват безобидни, веднъж ме беше свило и то не силно и си легнах да почивам за всеки случай newsm78 Смърфиетка и аз водих такава битка, накрая ги разделих на око и реших, че като ги завъртим веднъж, ще видя кои ще и станат и твърде големите ще ги отделя. Както и бебето на твоята приятелка не е задължително и твоята принцеса да се движи точно по стандартните размери.
А, забравих - за мамите които ползват масажното масло Hipp mama, тази сутрин случайно открих, че е идеално за масаж на перинеума. Убеждаваме се сега с милото, че няма как да ме разтегне прекомерно и пак ще ни доставя удоволствие секса и на двамата. Blush

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 10:47 от Lumia

# 628
  • до едно тепе
Добро утро!
Признавам си не съм чела назад,защото тези дни съм на леглови режим. Миналата седмица пак имах леко зацапване и като отидох да видим от какво е се оказа,че вероятно е от полип ,но имам много контракции и шийката ми е леко отворена.Увеличиха ми дозата магнезий и трябва да лежа докато не овладеем контракцийте Tired
Бебо е добре-беше малко над 1 кг в петък и все още си е с главата надолу.Рита като за световно и това ми действа успокояващо определено.
Лека и прекрасна седмица ви пожелавам  bouquet

# 629
Аз за сетен път споделям за резус отриц.фактор и инжекцията.Да и мен ме изследват 3 пъти за антитела-и с първата бременност бях така.Лично аз невиждам какъв е смисълът да тибият инжекция при условия,че иследванията за антитела,които типравят показват,че нямаш такива.С Хриси първият път ми я миха след раждането,че тя се оказа с положителен резус фактор(беше безплатна нищо че раждах в частна клиника).Естествено всичко това е консултирано с лекар.Това за мозъка за пръв път го чувам.По-принцип за натителата има достатъчно информация в интернет,но накратно ако с първата бременност майката ги развие при втората образувалите се вече антитела атакуват плода и се стига до фатален изход.Веднъж ако имаш проблем с антителата се прави профилактика и по време на бременността именно като се слага тази инжекция ,както по време набременността така и след като се роди бебето.

Общи условия

Активация на акаунт