Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните насоки за наддаване на тегло по време на бременност?
Какви са препоръките за физическа активност по време на бременност?
Какви са препоръките за извеждането на бебето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните насоки за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръките за физическа активност по време на бременност?
-
Какви са препоръките за извеждането на бебето след раждането?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са обичайните подаръци за бебета и майки в други страни?

,просто и аз доста се ядосвам на тези неща,дано не съм засегнала някоя мама,но просто исках да си кажа и аз мнението ....
Проблемът не е в това, че нямаме възможност да си напазаруваме неща за бебока. Просто ми стана много тъпо, че всички, които очакват бебе, близките ги затрупват от нещица, които така или иначе не ползват вече, а на нас даже не искат и да ни предложат.
Гадно ми стана и реших да си споделя мъката. Иначе ние почти всичко си купихме вече. Както казаха някои от вас, в крайна сметка пък всичко ще му е ново. За тези почти 10 години, които сме заедно отдавна ни е станало ясно, че може само на нас да си разчитаме. Много благодаря на милите мами, които веднага предложиха помощта си!
Страхотни сте! Ако някой има нужда от нещо и аз съм на разположение, с каквото мога ще помогна.

. Фрешми точно така мила, много от нас са така, разчитат на себе си, аз пак съм благодарна на приятелки, които ще ми дадат дрешки, но като се роди бебето от суеверие
.
,не съм купила още почти нищо,само няколко дрешки и ви чета да имам представа към какво да се насоча.