Сурогатното майчинство в България

• 149 073
  • 3 749
  •   1
Отговори
# 3 660
Не се усещате, че използвате една доста болезнена за определени жени тема, просто за да си чешете езиците.

Не ми излизай с този номер, моля. Ако само възрастта ти е проблем да си СМ, аз ти казвам, че не е. Няма да се навиеш, нали?

Да болезнена е темата, но затова и е темата. Поставен е на обсъждане въпросът морално ли е да се ползва СМ? Съвсем нормално е да чуеш и неща, които няма да ти харесат. Ако ще ги приемаш лично, по-добре не участвай. Подобна възможност ще касае не само теб, но и обществото като цяло, така че трябва да се видят всички гледни точки, за да знаем утре, ако се постави въпросът реално с какъв плакат да ходим пред парламента - ЗА или ПРОТИВ.

# 3 661
Windekind, че тя анкетата е ясна, защото е малка статистическа извадка за нагласите на обществото.
На твоя въпрос вече съм отговорила по-горе. Друго има ли?

# 3 662
  • волно калдъръмче
Windekind, че тя анкетата е ясна, защото е малка статистическа извадка за нагласите на обществото.
Съдът, правораздаването, законите се обезсмислят. На този принцип всеки проблем може да бъде подложен на обществено обсъждане и ще бъде решен от позициите на мнозинството.

# 3 663
  • София

Не, не си отговорила. Спомена за възрастта си, ние тук всички те уверихме, че тя не е никакъв проблем. Сега единствено очакваме да ни информираш кога - на коя дата - започвате процедурите. Или да се оттеглиш от дискусията докле е време... Или, като алтернатива, да вземеш да се извиниш, да си посипеш пепел на главата - това също е израз от Библията, не се смущавай, ако не ти е познат - и тогава да се оттеглиш, не знам дали с достойнство, но поне с чест.

# 3 664
Изобщо не е представителна извадка, нищо че резултатът може да ти е удобен.
От обща култура, така проучване със стойност не се прави.

Не видях да си ми отговорила, но не очаквам да ми отговориш смислено. /Пак казвам, ако проблемът ти е единствено възрастта/

# 3 665
katiABV, момент да проверя дали съм разбрала правилно: дати и процедури; или оттегляне от форума, или да взема да се извинявам, момент да не забравя посипването на главата пепел.

Нещо челна стойка да направя?  Joy Или момент! По-добре да го подложим на гласуване тук във форума, че само едно мнение не ми е достатъчно, все пак няма да е зле поне още един потребител да ми каже точно какво мога и не мога да направя  Joy

Забавно ми стана и ти специално ми стана много, много симпатична. Simple Smile

# 3 666
  • волно калдъръмче
След като си готова на крайности, бъди добра да докажеш на практика съответната готовност. На приказки всеки е много щедър. Ако си готова на крайности за чужда сметка, наистина е по-добре да си замълчиш.

Постави се сега на мястото на СМ, която не иска да даде бебето. Излез от обувките на поръчителите и влез в нейните обувки.

# 3 667
  • София - Рим и обратно
Ако си готова на крайности за чужда сметка, наистина е по-добре да си замълчиш.

Ето тук е целият цинизъм на псевдотолерантните и разбиращи "болезнената" тема на гОрките платци.

# 3 668
Windekind, специално използвах думата "малка" като прилагателно за "статистическа извадка", а не думата "представителна". Статистическите извадки могат да бъдат и непредставителни.

А ти спориш с мен, че била "представителна"... Не съм казала това. За представителни национални извадки се считат гласовете на над 800 - 1000 души. Няма разнобой в нашите мнения.

Райчун, какво би удовлетворило твоето любопитство относно моята персона и моята готовност? Понякога наистина си мисля, че спорите просто заради самия спор.

# 3 669
  • София
katiABV, момент да проверя дали съм разбрала правилно: дати и процедури; или оттегляне от форума, или да взема да се извинявам, момент да не забравя посипването на главата пепел.

Нещо челна стойка да направя?  Joy

Ами няма проблем и челна стойка да правиш в момента, но след като забременееш с детето на Елица не мисля, че би било подходящо. Може и след това.

Има едно основно правило в хазарта - ако ще залагаш, слагаш парите на масата - и ако изгубиш, просто плащаш, не плачеш. Ако те е шубе, си го държиш в гащите / пардон, в джоба - и не се обаждаш и не обясняваш как ти би заложил всичко, ама само ако звездите бяха разположени по-иначе.

# 3 670
  • волно калдъръмче
Magdalena1978, искаше ми се да стане ясно, че СМ и детето не може да са просто предмет на бездушен договор. СМ е нужна, за да износи бебето, после шут в г-за и аут. Нали за това ѝ плащат в крайна сметка?

# 3 671
  • София

Постави се сега на мястото на СМ, която не иска да даде бебето. Излез от обувките на поръчителите и влез в нейните обувки.

Вероятно в такъв случай редно би било просто поръчителите предварително да бъдат задължени да плащат издръжка на майката в размер до някакъв процент от доходите си до навършване на 18 години на детето - така, както мъж, заченал дете плаща издръжка, независимо дали е искал да има дете или не и дали по какъвто и да било начин е ангажиран с отглеждането и възпитанието му. Дори и да е лишен от родителски права.

# 3 672
http://www.vbox7.com/play:aa95c4a1&p=playlist&id=1243876&order=date            Дали сте сагласни или не в Бг има сурогатство на черно

# 3 673
  • София - Рим и обратно
http://www.vbox7.com/play:aa95c4a1&p=playlist&id=1243876&order=date            Дали сте сагласни или не в Бг има сурогатство на черно
То има и продажба на хероин на черно, да ти кажа. И за него има търсене явно. Що да не го узаконим?

# 3 674
и не се обаждаш и не обясняваш как ти би заложил всичко, ама само ако звездите бяха разположени по-иначе.
Катито сега и фейсконтрол на тема в Клюкарника иска да става. Ти наистина ли си мислиш, че може да лично убедиш който и да било да спре да пише в определена тема?
И друго - вкарваш ми в устата думи, които не съм написала и на всичкото от горе спориш с тях. Чети по-внимателно.

Райчун, твоите представи за СМ са коренно различни от моите представи за СМ и съответно изводите ти и нападките ти са продиктувани от твоите лични представи. За мен СМ е жена, която е алтруист. Явно, че съществуват СМ, които го правят за пари. Но в моите очи такава жена би била преди всичко състрадателна и желаеща да помогне. Дали съм неизлечимо болна от идеализъм - не зная.

Общи условия

Активация на акаунт