Сурогатното майчинство в България

• 149 576
  • 3 749
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Абсолютно съм сигурна, че и родителите, заченали децата си с донорски материал или чрез СМ си имат своите специфични болки и терзания, просто тези практики са още много нови, от много скоро се прилагат и няма натрупан материал за изследвания и анализи. Ще се появят и такива

..и стигнахме до член 6ти  Laughing.. Дайте да го забраним = не позволим, и тогава как ще се натрупа "материал" за изследвания и анализи?

# 3 031

Абсолютно съм сигурна, че и родителите, заченали децата си с донорски материал или чрез СМ си имат своите специфични болки и терзания, просто тези практики са още много нови, от много скоро се прилагат и няма натрупан материал за изследвания и анализи. Ще се появят и такива

Всъщност и двете не са толкова нови - поне от 20 години се практикуват. Това все пак дава възможности за изследвания - дори emily_r беше цитирала тук едно доста мащабно.

# 3 032
Здравете и се извинявам за нахлуването в темата,но искам да попитам приет ли е вече окончателно законът за Сурогатно майчинство?Нямам възможност да изчета всички 200 страници.

# 3 033
# 3 034
Странно, тази тема не беше ли заключена? Не е приет закон и дано никога не го приемат.

# 3 035
Дано не го приемат този закон,аз също съм против  Сурогатното майчинство ,него одобрявам

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 18:30 от didolinkataa90

# 3 036
  • София
Цитат
него удобрявам
То затова цялата ни страна е на сегашното си дередже, защото има толкова много "удобряващи", които не виждат  бутона за "Проверка на правопис"

"Удобряю" на руски език е "наторявам"...приятно торене!

# 3 037
Това,че съм грешила една буква или нещо неозначава,че незнам как да пиша невиждам какъв ви е проблема Rolling Eyes

# 3 038
Това,че съм грешила една буква или нещо неозначава,че незнам как да пиша невиждам какъв ви е проблема Rolling Eyes

И аз съм против сурогатното майчинство, но постът ви е пълен с правописни грешки  Embarassed
което прави изключително лошо впечатление.......
НЕ се пише отделно от глагола! Пълен и непълен член дори няма да коментирам.....

# 3 039

И аз съм против сурогатното майчинство, но постът ви е пълен с правописни грешки  Embarassed
което прави изключително лошо впечатление.......
НЕ се пише отделно от глагола! Пълен и непълен член дори няма да коментирам.....

Всъщност, друг път също съм попадала на постове на тази потребителка.
В един момент реших, че съзнателно пише толкова неправилно и с толкова много грешки.  newsm78
В първия пост има/ше точно 4 грешки в 2 изречения.
Във втория пост има 7 грешки в 1 изречение.

# 3 040
  • София
Мда, аз също останах възхитена...особено от втория й пост. Вероятно си права, че съзнателно пише с толкова много еднoтипни грешки, иначе ще й обърнем ли внимание.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 20:30 от Sharky*

# 3 041
Мда, аз също останах възхитена...особено от втория й пост. Вероятно си права, че съзнателно пише с толкова много еднитипни грешки, иначе ще й обърнем ли внимание.
Ух, дано да сте прави. Самата аз имам доста лош български (дете от смесен брак съм и бълг. ми е по-слабия език) и поради тази причина по-малко грешки ми правят впечатление отколкото на вас. Обаче преди няколко седмици ми се наложи да чета CVта и мотивационни писма за длъжност касиерка...е, повярвайте ми правописа на didolinkataa не е изобщо изключение.

# 3 042
И аз съм против Сурогатното майчинство!

# 3 043
  • София
Точно така, "аз см против!", без доводи, без обяснения...преди 45 и повече години, в Съветска Русия, точно по същия начин е анатемосана книгата "Доктор Живаго" на Борис Пастернак, със същия плам и вяра в собствената правота:" я Живаго не читал, но я против!" . Не сме мръднали и 5 см напред, все същите сме си, а искаме да живеем богато и спокойно като западноевропейците...

# 3 044
Наново ли открихте говорилнята?

Общи условия

Активация на акаунт